slm kızlar :80: saat 7 de dr.randevum var kısmetsebakalım bebişim nasıl iyidir inşallah
artık 8,5 ayım bitti çok az kaldı :18:
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar....
ben iyice bir grip oldum..yanımda tuvalet kağıdıyla dolaşıyorum,evdede,işyerindede herkes grip.neyse kahvaltımı yapıp gelicem..
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar....
ben iyice bir grip oldum..yanımda tuvalet kağıdıyla dolaşıyorum,evdede,işyerindede herkes grip.neyse kahvaltımı yapıp gelicem..
sağol edacım,gözünaydın testlerin gelmiş,denedin mi?günaydın nazo acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
günaydın nazoo aynen bende grip olmuşum yada olucam boğazım çok kötü..acil şifalarr tez zamanda iyileşirsin inş.
sağol edacım,gözünaydın testlerin gelmiş,denedin mi?
benimde boğaz ağrısıyla başladı sedacım..salgın var..kaçış yok..en iyisi biran önce olup,kurtulmak..
sağol edacım,gözünaydın testlerin gelmiş,denedin mi?
benimde boğaz ağrısıyla başladı sedacım..salgın var..kaçış yok..en iyisi biran önce olup,kurtulmak..
saol nazom denemem mi bir test yapma hastası olarakGözüm döndü hepsini yapıcaktım az daha
Ilk defa 2 ci çizgiyi gördüm testte silikti ama yinede beni hawaya sokmayı başardı
edacım
şimdi başla çalışmaya canım adetinin kaçıncı günü bugün
anam taze gebem gelmiş hoşgelmiş
8.günü canım en son dün sabah münasebetimiz oldu ama işe geliceğim için hemen kalkıp duş aldım
saol nazom denemem mi bir test yapma hastası olarakgözüm döndü hepsini yapıcaktım az daha
ilk defa 2 ci çizgiyi gördüm testte silikti ama yinede beni hawaya sokmayı başardı
Nazom
geçmiş olsun canım ya yarında iş var dimi dinlemezsin.
ben çok kusuyorum ya midem berbat hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?