Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm kızlar :80: saat 7 de dr.randevum var kısmetse bakalım bebişim nasıl iyidir inşallah
artık 8,5 ayım bitti çok az kaldı :18:

:84: Nerde bu hatunlar... :84:

Neden yırtınıyorsam...Bu saatte girersen tabi kimse olmaz...

Sabahtan beri yatıyorum kızlar...Oğluşum bugün annesinin canına okudu...Hep yukarı göğsümün altına top gibi toplandı aşağısı doğum yapmış gibi boşaldı ve sancı yaptı kıpırdayamadım...Wc gidince hooop aşağı iniveriyor sıpa...Birara korktum eşimi aradım oda annemi aramış...Annem olur arada dedi ama içim rahat etmeyince ebemi arattım...Ebe kanaması yoksa ve adet sancısı gibi fazla ağrısı yoksa sorun yok dedi ama içim rahat etmezse dr. görünebilirmişim...Şimdi rahatladım...Uslu uslu duruyor içimde...Artık tekmelemiyor içimde hareket ettiğini görebiliyoruz...

NAZO canım çok geçmiş olsun...Dikkat et kendine ve Mustafa paşaya...İlaçlarını kullan ve senden ricam şu sigarayı bırak...Ozaman dahada rahatlarsın...

EXPORTER canım kusmaya başlamışsın...Hadi gözünaydın...

GFR bence başka bir dr. görün derim...Eğer gerçekten dediği gibiyse o dr. arkasını bırakma...

CENNETKOKULUM gerçekten çok tatlı bir oğlu var...Facebook fotoğraflarını koymuş...Bembeyaz giydirmiş annesi onu...Sanırım mevlüdü oldu...Mevlüd kıyafetine benzettim...Maşallah diyeyim...

günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar....
ben iyice bir grip oldum..yanımda tuvalet kağıdıyla dolaşıyorum,evdede,işyerindede herkes grip.neyse kahvaltımı yapıp gelicem..

ben iyice bir grip oldum..yanımda tuvalet kağıdıyla dolaşıyorum,evdede,işyerindede herkes grip.neyse kahvaltımı yapıp gelicem..

günaydın nazo acil şifalar diliyorum geçmiş olsun

günaydın nazoo aynen bende grip olmuşum yada olucam boğazım çok kötü..acil şifalarr tez zamanda iyileşirsin inş.

günaydın nazo acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
sağol edacım,gözünaydın testlerin gelmiş,denedin mi?
günaydın nazoo aynen bende grip olmuşum yada olucam boğazım çok kötü..acil şifalarr tez zamanda iyileşirsin inş.

benimde boğaz ağrısıyla başladı sedacım..salgın var..kaçış yok..en iyisi biran önce olup,kurtulmak..

sağol edacım,gözünaydın testlerin gelmiş,denedin mi?

benimde boğaz ağrısıyla başladı sedacım..salgın var..kaçış yok..en iyisi biran önce olup,kurtulmak..

saol nazom denemem mi bir test yapma hastası olarak gözüm döndü hepsini yapıcaktım az daha
ilk defa 2 ci çizgiyi gördüm testte silikti ama yinede beni hawaya sokmayı başardı

Nazom

geçmiş olsun canım ya yarında iş var dimi dinlemezsin.

ben çok kusuyorum ya midem berbat hayırlısı bakalım

saol nazom denemem mi bir test yapma hastası olarak gözüm döndü hepsini yapıcaktım az daha
ilk defa 2 ci çizgiyi gördüm testte silikti ama yinede beni hawaya sokmayı başardı

muhtemelen 10.gün yumurtluyo olabilirsin..sn şimdiden her geceyi dolu dolu yaşamalısın..boş geçme sakın..1 hafta bu şekilde devam..kocanada bol bol keçiboynuzu pekmezi içirmeyi ihmal etme.

Nazom

geçmiş olsun canım ya yarında iş var dimi dinlemezsin.

ben çok kusuyorum ya midem berbat hayırlısı bakalım

heee yarında iş var..ama ben memnunum halimden..valla işyeri bizim evden sonra tatile çıkmış gibi geliyo...en azından popom koltukta..evde olsam yatamam ki,yok yemekti,yok dağınıklıktı,eee bi de kız var,çenesi yeter onun dır dır dır,uyutmaz..
mandalin kabuğu gezdir cebinde,kokla arada ve beyaz leblebi iyi gelir tatlım...eeee bebiş bebiş diye tutturan sensiz katlanacaksın artık...

Günaydın kızlarrrrrr.....
Hayırlı cumalar herkese
Edoş- nazo-mehtap-seda nasılsınız bitanelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…