Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yok ya nasıl bende bilmiyorum ama çıkmış akşa hamile kıyafeti bile aldım hattaa ama pek iç açıcı gelmedi tabii çok kilo alıcam ben ya

Günaydın kızlarrr

midem çok kötü ya kusamıyorumda

günaydın canım....
senın böyle yazdığını görünce yüzümde bi tebessüm oldu hemen:) hamiş olmak istiyodun, Allah nasip etti, şimdi bulantılarından bahsediyosun...olsun kızzz bulansın :))
kussan rahatlarsın aslında...
dayan canım, meleğin içinn....

bulansın canım ama kusayım bari sabahtan beri bir garip. dayanmazmıyım allaha çok şükür

günaydın kızlar...dün tavsiyelerinize uyarak dr.gittim.sağlık ocağına aile hekimliğine...neyse efendim ben boğaz şikayetiyle gittim ama o ebelerin eline düşmeye görün..incik cıncık incelediler beni.sonra doktor ayaklarında çok fazla ödem var,idrar tahlili yapalım dedi..idrar verdim,içine gebelik testindeki gibi bir çubuk batırdılar ve bu ilkel yöntem sonucu idrarımda çok yüksek derecede protein olduğunu,acil doktoruma muayene olmam gerektiğini,bu durumun çok tehlikeli olduğunu söylediler..durumun ciddiyetini bende biliyordum,eğer idrarda protein,yüksek tansiyon ve aşırı ödemle seyrederse preeklamsi(gebelik zehirlenmesi)denen hastalık sebebidir.neyse o panikle kendi doktoruma koşturdum.tansiyonum gayet iyiydi..bebek gayet iyiydi,suyum gayet iyiydi.ödemine gelince çalışan bayansın o kadar olur dedi..ama yinede pazartesi bi gel,hem şeker testini,hemde idrar ve kan testlerini tekrarlayalım dedi..bu arada benim boğaz olayı güme gidiyo baktım,hocam dedim ben çok hastayım,bu durumu napcaz.güçlü bir antibiotik verdi,gargar ve spreyde verdi,faranjıt olmuşum.bacağımdaki kasılmalar içinde magnezyum verdi.35 yaş sonrası tüm gebeliklerde risk oranları hep yüksektir,bu zamana kadar çok iyi geldin dedi,biraz daha sık dişini az kaldı falan diye moral verdi.şu an işteyim,harıl harıl çalışıyorum..Allah yardımcımız olsun.benden havadisler bu kadar,kesin teşhis için pazartesiyi bekliyeceğim.

yok ya nasıl bende bilmiyorum ama çıkmış akşa hamile kıyafeti bile aldım hattaa ama pek iç açıcı gelmedi tabii çok kilo alıcam ben ya

kaç kilo aldın şimdiye kadar?

ben 4 kılo aldım...normal sanırım..!!
ama yakında bi sıçrama yapabilirim çünkü anormal derecede yiyorum

çok geçmiş olsun nazom dikkat et kendine gerekiyosa sende çık işten... Allah yardımcınız olsun sağlıcakla al mustafayı kucağına inşallah

nazocum çok geçmiş olsun canım. Evet yaş riski var tabi. Doktorunun dediklerine uy ihmal etme.

kızlarr mail geldi benim testler kargolanmış ayyy heyecanlandım şimdi
yahu bilen warmı şimdi ben çift çizgiyi görenekadar ilişki olmamasımı gerekiyo :26:

kızlarr mail geldi benim testler kargolanmış ayyy heyecanlandım şimdi
yahu bilen warmı şimdi ben çift çizgiyi görenekadar ilişki olmamasımı gerekiyo :26:

yok be tatlım olacak tabi ilişki ama o çift çizgi çıkan günleri çok iyi değerlendirmek lazım gerekirse günde iki kere falan. Amuda kalk hemen yıkanma tatlım. Ve bol bol hayırlısı ise olsun diye dua et canım benim

Nazom ne oldu sana gülüm ya

çok dikkat et ama kendine artık sigarada içme ve bence hep dinlenmeye çalış fırsat buldukça.

slm güzeller nasılsınız ben geldim

nazom geçmiş olsun dikkat et kendine üzme mustafa paşayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…