aynı şeyi benim eşimde diyo..nolmuş böyle diye
senın göbiş çıktıysa erken çıkmışş valla...benım 12 haftalıkken göbeğim falan yoktu, kıyafetlerimde oluyodu.. 15_16 haftadan sonra olmamaya başladı, daha yenı yenı cıkmaya başladı göbüşüm..bundan sonrada hızla büyüyecekmiş..bende onu istiyorum zaten..
merhaba canım.iyiyim sen nasılsın? Evet davetini aldım.benim tabi. Inanamadınmı ki?
günaydın canım arkadaşımmmmBen iyiyim şahsen Sen nasılsın
Günaydın kızlarrr
midem çok kötü ya kusamıyorumda
yok canım benim geri burdaki fotolarına baktımm.. Maşallahhhh ne aşkk tütütü nazar değmesin valla harikasınız canım bnimm ya
günaydın canım....
senın böyle yazdığını görünce yüzümde bi tebessüm oldu hemen:) hamiş olmak istiyodun, Allah nasip etti, şimdi bulantılarından bahsediyosun...olsun kızzz bulansın :))
kussan rahatlarsın aslında...
dayan canım, meleğin içinn....
yok ya nasıl bende bilmiyorum ama çıkmış akşa hamile kıyafeti bile aldım hattaa ama pek iç açıcı gelmedi tabii çok kilo alıcam ben ya
1,5 kilo aldımm ama bende aşırı yiyorummmkaç kilo aldın şimdiye kadar?
ben 4 kılo aldım...normal sanırım..!!
ama yakında bi sıçrama yapabilirim çünkü anormal derecede yiyorum
günaydın kızlar...dün tavsiyelerinize uyarak dr.gittim.sağlık ocağına aile hekimliğine...neyse efendim ben boğaz şikayetiyle gittim ama o ebelerin eline düşmeye görün..incik cıncık incelediler beni.sonra doktor ayaklarında çok fazla ödem var,idrar tahlili yapalım dedi..idrar verdim,içine gebelik testindeki gibi bir çubuk batırdılar ve bu ilkel yöntem sonucu idrarımda çok yüksek derecede protein olduğunu,acil doktoruma muayene olmam gerektiğini,bu durumun çok tehlikeli olduğunu söylediler..durumun ciddiyetini bende biliyordum,eğer idrarda protein,yüksek tansiyon ve aşırı ödemle seyrederse preeklamsi(gebelik zehirlenmesi)denen hastalık sebebidir.neyse o panikle kendi doktoruma koşturdum.tansiyonum gayet iyiydi..bebek gayet iyiydi,suyum gayet iyiydi.ödemine gelince çalışan bayansın o kadar olur dedi..ama yinede pazartesi bi gel,hem şeker testini,hemde idrar ve kan testlerini tekrarlayalım dedi..bu arada benim boğaz olayı güme gidiyo baktım,hocam dedim ben çok hastayım,bu durumu napcaz.güçlü bir antibiotik verdi,gargar ve spreyde verdi,faranjıt olmuşum.bacağımdaki kasılmalar içinde magnezyum verdi.35 yaş sonrası tüm gebeliklerde risk oranları hep yüksektir,bu zamana kadar çok iyi geldin dedi,biraz daha sık dişini az kaldı falan diye moral verdi.şu an işteyim,harıl harıl çalışıyorum..Allah yardımcımız olsun.benden havadisler bu kadar,kesin teşhis için pazartesiyi bekliyeceğim.
günaydın kızlar...dün tavsiyelerinize uyarak dr.gittim.sağlık ocağına aile hekimliğine...neyse efendim ben boğaz şikayetiyle gittim ama o ebelerin eline düşmeye görün..incik cıncık incelediler beni.sonra doktor ayaklarında çok fazla ödem var,idrar tahlili yapalım dedi..idrar verdim,içine gebelik testindeki gibi bir çubuk batırdılar ve bu ilkel yöntem sonucu idrarımda çok yüksek derecede protein olduğunu,acil doktoruma muayene olmam gerektiğini,bu durumun çok tehlikeli olduğunu söylediler..durumun ciddiyetini bende biliyordum,eğer idrarda protein,yüksek tansiyon ve aşırı ödemle seyrederse preeklamsi(gebelik zehirlenmesi)denen hastalık sebebidir.neyse o panikle kendi doktoruma koşturdum.tansiyonum gayet iyiydi..bebek gayet iyiydi,suyum gayet iyiydi.ödemine gelince çalışan bayansın o kadar olur dedi..ama yinede pazartesi bi gel,hem şeker testini,hemde idrar ve kan testlerini tekrarlayalım dedi..bu arada benim boğaz olayı güme gidiyo baktım,hocam dedim ben çok hastayım,bu durumu napcaz.güçlü bir antibiotik verdi,gargar ve spreyde verdi,faranjıt olmuşum.bacağımdaki kasılmalar içinde magnezyum verdi.35 yaş sonrası tüm gebeliklerde risk oranları hep yüksektir,bu zamana kadar çok iyi geldin dedi,biraz daha sık dişini az kaldı falan diye moral verdi.şu an işteyim,harıl harıl çalışıyorum..allah yardımcımız olsun.benden havadisler bu kadar,kesin teşhis için pazartesiyi bekliyeceğim.
kızlarr mail geldi benim testler kargolanmış ayyy heyecanlandım şimdi
yahu bilen warmı şimdi ben çift çizgiyi görenekadar ilişki olmamasımı gerekiyo :26:
valla bilmiyom edoşum.en iyi nazo ve mehtap bilir.
doğru ikiside bu testle hamiş kaldı inşallah 3.de ben ulurum
kızlarr mail geldi benim testler kargolanmış ayyy heyecanlandım şimdi
yahu bilen warmı şimdi ben çift çizgiyi görenekadar ilişki olmamasımı gerekiyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?