- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
kızlar
ilk kusmamı yaşadım hayırlı uğurlu olsun
selam gülsümüm. Nasılsın bugün? Daha iyimisin?slm güzeller nasılsınız ben geldim
nazom geçmiş olsun dikkat et kendine üzme mustafa paşayı
kızlarr mail geldi benim testler kargolanmış ayyy heyecanlandım şimdi
yahu bilen warmı şimdi ben çift çizgiyi görenekadar ilişki olmamasımı gerekiyo :26:
Hayırlı olsun mehtapcım. Bu kusmalardan bizde de olur inşallah
selam gülsümüm. Nasılsın bugün? Daha iyimisin?
yok be tatlım olacak tabi ilişki ama o çift çizgi çıkan günleri çok iyi değerlendirmek lazım gerekirse günde iki kere falan. Amuda kalk hemen yıkanma tatlım. Ve bol bol hayırlısı ise olsun diye dua et canım benim
kızlar
Gülsümüm dün yaşadıklarınla ilgili bişeyler yazdım okudunmu bilmiyorum.
hoşgeldin gülooom
Nazom ne oldu sana gülüm ya
çok dikkat et ama kendine artık sigarada içme ve bence hep dinlenmeye çalış fırsat buldukça.
pek giremiyom canım malum misafir var geçmişe çok göz atmadım bi bakayım doktor hakkında yazdıklarınsa onları okudum hsgyi çekinme kesin olmaz bebğin derler se sölediklerin zaten benimde aklımda canım ama bi doktorla ne kadar uğraşabilirsin maddi durumun çok çok iyi olmalı
öncelikle güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar...
Gelelim edacım sana..sakın haa..hiç beklenir mi..sen adetten temizlendikten itibaren çalışmaya başla..ilk testide adetten sonraki 8.günde yap,muhtemelen çıkmaz ama erken yumurtlama ihtimaline karşı tedbirli olmakta fayda var.sonra testlerinin durumuna göre ister hergün,ister 2 günde bir tekrarlayacaksın.ama 12.gün ve sonraki günler her gün yapman gerekir.çünkü muhtemelen 12.-13.-14. Ya da 15.gün yumurtluyo olabilirsin,kaçırmamak adına her gün yapacaksın..ve her gün öğleden sonra ya da akşamüstü genelde saat 4-5 gibi yapmalısın testi..silik çizgi pozitif demek değil ama yaklaştığını gösterir..pozitif demek için 2.çizginin tam anlamıyla koyu olması gerekir.2.çizgiyi net olarak yakaladığın zaman hiç vakit kaybetmeden işlemi uygulayacaksınız.hatta sabah akşam iki kür bile olabilir..bol şans..
peki bişi daha sorcam mehtabım doktorların gün aşırı demesi sperm kalitesi için değilmi e öyleyse çift çizgiyi gördüğümde günde 2 kere olursa spermler kalitesiz olmazmı :26:
Kafam karıştı ya
evet okumuşsun. Evet maddiyata bağlı ama adam zaten %100 suçlu belliki. Daha önce çocuğun olmuş senin.başka doktordanda rapor alacaksın doktor hatası diye. Hatta tazminat davası bile açıp çatır çatır alırsın paranı o doktordan.bence çok önemli bir konu ama bence bir düşün derim.
bakalım canım hsg için yer iyi doktor fiyat araştırıyorum önce onu yaptıram bi
hayırlısıyla inş.bişey çıkmazda gerek kalmaz
inşallah bişey çıkmaz canım.
inş.canım sağol edayla senden güzel haberler bekliyoruz ben mola verdim çalışmalara artık marta bakarız hayırlısıyla heralde tek başıma listeyi omuzlayıp götürecem:92:
canım benimmmmmAllahtan ümit kesilmez. Neler görüyor duyuyoruz. Belli olmaz gülsümüm.
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?