Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlarr mail geldi benim testler kargolanmış ayyy heyecanlandım şimdi
yahu bilen warmı şimdi ben çift çizgiyi görenekadar ilişki olmamasımı gerekiyo :26:

öncelikle güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar...

gelelim edacım sana..sakın haa..hiç beklenir mi..sen adetten temizlendikten itibaren çalışmaya başla..ilk testide adetten sonraki 8.günde yap,muhtemelen çıkmaz ama erken yumurtlama ihtimaline karşı tedbirli olmakta fayda var.sonra testlerinin durumuna göre ister hergün,ister 2 günde bir tekrarlayacaksın.ama 12.gün ve sonraki günler her gün yapman gerekir.çünkü muhtemelen 12.-13.-14. ya da 15.gün yumurtluyo olabilirsin,kaçırmamak adına her gün yapacaksın..ve her gün öğleden sonra ya da akşamüstü genelde saat 4-5 gibi yapmalısın testi..silik çizgi pozitif demek değil ama yaklaştığını gösterir..pozitif demek için 2.çizginin tam anlamıyla koyu olması gerekir.2.çizgiyi net olarak yakaladığın zaman hiç vakit kaybetmeden işlemi uygulayacaksınız.hatta sabah akşam iki kür bile olabilir..bol şans..

peki bişi daha sorcam mehtabım doktorların gün aşırı demesi sperm kalitesi için değilmi e öyleyse çift çizgiyi gördüğümde günde 2 kere olursa spermler kalitesiz olmazmı :26:
Kafam karıştı ya

Gülsümüm dün yaşadıklarınla ilgili bişeyler yazdım okudunmu bilmiyorum.

pek giremiyom canım malum misafir var geçmişe çok göz atmadım bi bakayım doktor hakkında yazdıklarınsa onları okudum hsgyi çekinme kesin olmaz bebğin derler se sölediklerin zaten benimde aklımda canım ama bi doktorla ne kadar uğraşabilirsin maddi durumun çok çok iyi olmalı

Nazom ne oldu sana gülüm ya

çok dikkat et ama kendine artık sigarada içme ve bence hep dinlenmeye çalış fırsat buldukça.

bişey olduğu yok be gülüm..azcık üşütmüşüm,faranjıt olmuşum..benim her zamanki rutin hastalığım..hatta her kış çoktan on kere hasta olurdum,bu sene baya direndim..neyse bu geçerde,beni sağlık ocağındakiler korkuttu,yok protein,yok ödem diye..gerçi kendi doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi,içimi rahatlattı ama pazartesi testler yeniden yapılmadan içim rahatlamıyacak..bu arada sigara içmeye devam..farenjıtım,oto,moka,arfüme,deterjana,toza,dumana herşeye allerjım var,ama bu sigarayı püfür püfür içiyorum,ilginç değil mi?

evet okumuşsun. Evet maddiyata bağlı ama adam zaten %100 suçlu belliki. Daha önce çocuğun olmuş senin.başka doktordanda rapor alacaksın doktor hatası diye. Hatta tazminat davası bile açıp çatır çatır alırsın paranı o doktordan.bence çok önemli bir konu ama bence bir düşün derim.

hiçbi fikrim yook nazom napim bekle desen beklerdim Sipariş ettiğim test 20 adet ben yarın gelirse hemen yapmaya başlıycam we testler bitenekadar hergün test yapcam.beklenen adet tarihim 20 şubat son 3 günüme test kalmamış olur zaten artık gerekte kalmaz sanırsam..haydi hayırlıs bakalım

ben bu teze karşıyım canım..bana göre alakası yok..hatta sık yapınca kız,seyrek yapınca erkek olur derler..alakası yok..bizde çift çizgiyi yakaladığımız gün çift dikiş olmuştu ve erkek..Allah yazdıysa olur.

bakalım canım hsg için yer iyi doktor fiyat araştırıyorum önce onu yaptıram bi
hayırlısıyla inş.bişey çıkmazda gerek kalmaz

inş.canım sağol edayla senden güzel haberler bekliyoruz ben mola verdim çalışmalara artık marta bakarız hayırlısıyla heralde tek başıma listeyi omuzlayıp götürecem:92:

canım benimmmmm Allahtan ümit kesilmez. Neler görüyor duyuyoruz. Belli olmaz gülsümüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…