- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
merdaba sedacım. Neyi koymadın kız anlamadım.
valla kusmadan iş yerinin olur hali kalmadı :84::84:sonra kalk temizlik yap üff
kız ben yine anlamadım dediğini..
Gökkuşağım sen anladın mı?
Seda noldu bugun sana, canımm ...
Hadi kızlar sohbete napıyosunuz aşağıda yaaa :95:
sürekli kusmaktan iş yeri çekilmiyor demek istiyor galibaBen böyle anladım
bence yere kustu, iş yerinin hali kalmadı ...falan gibi bişey anladım :))
sonuçta kusmuş onu net olarak anladım ama
doğru söylüyordun evet tamam buldum.
Sürekli kusup iş yerini batırıyor sedacım. Sonrada kalkıp etrafı temizliyor.
Ay canımm kıyamammm.
Yetişemiyonmu wc ye :26:
bak artık hanimefendiliğimi bozcam ama heeeee:35
aşağıdakıler..bak şeker vercemm hadii gelinn artık
Doğru söylüyordun evet tamam buldum.
Sürekli kusup iş yerini batırıyor sedacım. Sonrada kalkıp etrafı temizliyor.
Ay canımm kıyamammm.
Yetişemiyonmu wc ye :26:
:84::84::84: Yok canlarım ya yetişemedim baya bi çıkardım sonrada kalktım temizlik yaptım üff izin verse eve gidicem adam görüyo tınnlamıyor bile yaa
ay canım kıyamam yaa.üfff biraz daha sık dişini sonra atlatırsun bu kusmaları ondan sonra rahat edersin. Yarın çalışıyormusun? Ne iş yapıyorsun sen?
:84::84::84: Yok canlarım ya yetişemedim baya bi çıkardım sonrada kalktım temizlik yaptım üff izin verse eve gidicem adam görüyo tınnlamıyor bile yaa
heee işte öyle....bende öyle anladım.
Işyerinin olur hali kalmadı demiş ya; yani işyeri, işyeri olmaktan çıktı demek istedi sanırım...
Neysee:)) senın adın ayben mi?? Geçmişe baktımda azönce...öyle yazıyodu :)
ilk kez duydum bu ismi...değişik bir isim...
Seda da gitmiş bu arada....aşağıda yok kımse :)) herkes kaçtııı
canım benim...tuzlu bişeyler bulunduruyodun çekmecende..bastırmadı mı içini??
dayan biraz , 4.ayında inşallah olmaz böylee kusmaların...
burdayız ama sizin gibi keyf yapamıyoruz..işler yığıldı..müşteriler tepemde ve burnumu silmekten vakit kalmıyo...moralimde çok bozuldu zaten şimdi..bir an önce öğle paydosu olsada sigara içsem..
Sebebini soruyosunuz..söyleyeyim...benim güzel kızım,şimdiye kadar hep takdir,teşekkür getiren kızımın karnesinde bi dersinin zayıf,iki dersininde orta olduğunu söyledi..böyle olacağını biliyorduk zaten,kitap yüzü açmadı bu sene..aklı fikri bebekteydi çünkü..dersleri boşladı tamamen kardeşe konsantre oldu..sonuç bu...
burdayız ama sizin gibi keyf yapamıyoruz..işler yığıldı..müşteriler tepemde ve burnumu silmekten vakit kalmıyo...moralimde çok bozuldu zaten şimdi..bir an önce öğle paydosu olsada sigara içsem..
sebebini soruyosunuz..söyleyeyim...benim güzel kızım,şimdiye kadar hep takdir,teşekkür getiren kızımın karnesinde bi dersinin zayıf,iki dersininde orta olduğunu söyledi..böyle olacağını biliyorduk zaten,kitap yüzü açmadı bu sene..aklı fikri bebekteydi çünkü..dersleri boşladı tamamen kardeşe konsantre oldu..sonuç bu...
evet canım adım ayben. Pek duyulmuş bir isim değil. Annem koymuş ismimi.ama ismimi seviyorum
Senin ismini bilmiyorum ama ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?