Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Doğru söylüyordun evet tamam buldum.
Sürekli kusup iş yerini batırıyor sedacım. Sonrada kalkıp etrafı temizliyor.
Ay canımm kıyamammm.
Yetişemiyonmu wc ye :26:

bak artık hanimefendiliğimi bozcam ama heeeee:35
aşağıdakıler..bak şeker vercemm hadii gelinn artık

doğru söylüyordun evet tamam buldum.
Ay canımm kıyamammm.

:84::84::84: Yok canlarım ya yetişemedim baya bi çıkardım sonrada kalktım temizlik yaptım üff izin verse eve gidicem adam görüyo tınnlamıyor bile yaa

Doğru söylüyordun evet tamam buldum.
Ay canımm kıyamammm.

heee işte öyle....bende öyle anladım.
işyerinin olur hali kalmadı demiş ya; yani işyeri, işyeri olmaktan çıktı demek istedi sanırım...
neysee:)) senın adın ayben mi?? geçmişe baktımda azönce...öyle yazıyodu :)
ilk kez duydum bu ismi...değişik bir isim...
seda da gitmiş bu arada....aşağıda yok kımse :)) herkes kaçtııı

:84::84::84: Yok canlarım ya yetişemedim baya bi çıkardım sonrada kalktım temizlik yaptım üff izin verse eve gidicem adam görüyo tınnlamıyor bile yaa

ay canım kıyamam yaa.üfff biraz daha sık dişini sonra atlatırsun bu kusmaları ondan sonra rahat edersin. Yarın çalışıyormusun? Ne iş yapıyorsun sen?

canım benim...tuzlu bişeyler bulunduruyodun çekmecende..bastırmadı mı içini??
dayan biraz , 4.ayında inşallah olmaz böylee kusmaların...

burdayız ama sizin gibi keyf yapamıyoruz..işler yığıldı..müşteriler tepemde ve burnumu silmekten vakit kalmıyo...moralimde çok bozuldu zaten şimdi..bir an önce öğle paydosu olsada sigara içsem..
sebebini soruyosunuz..söyleyeyim...benim güzel kızım,şimdiye kadar hep takdir,teşekkür getiren kızımın karnesinde bi dersinin zayıf,iki dersininde orta olduğunu söyledi..böyle olacağını biliyorduk zaten,kitap yüzü açmadı bu sene..aklı fikri bebekteydi çünkü..dersleri boşladı tamamen kardeşe konsantre oldu..sonuç bu...

evet canım adım ayben. Pek duyulmuş bir isim değil. Annem koymuş ismimi.ama ismimi seviyorum
Senin ismini bilmiyorum ama ben :26:

hadi yaa.olsun nazom bişey olmaz.düzeltir. Problem bu olsun yeterki.sıkma canınıııııı

iş yoğunluğunu düşünmemiştik :))
düzelmeyecek şeyler değil Allahın izniyle..sen moralını bozma..

evet canım adım ayben. Pek duyulmuş bir isim değil. Annem koymuş ismimi.ama ismimi seviyorum
Senin ismini bilmiyorum ama ben :26:

benim adım da ebru canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…