canlarımm ya ben gelicem istanbula bebiş olmazdan önce ondada buluiuruz antebime de beklerim sizi gezdirmek isterim..ahh istanbulday olaydım ebrucum.ayben senide çok sevdimm ya nazoo yuda..edacımmm bnde batersin bacışımm bu kdar kıskançlık mı olur kele
sanki ayakta uyutuluyorumnerdesin bahim sen neden uzakmışız aybenle bende uzağı yakın ettik nerden çıkardın uzağı kime göre neye göre uzak birdaha bu kelimeyi cümle içinde kurmıycam sonra içinden çıkamıyormuşum
ben hepinizi sewiyorum canım şaka bi yanayeterki toplanmaya karar werin ben en önde giden olurum 2974 üncü sayfada buluşma resimlerimiz war görmüşmüydünüzzzzzzzzzz
hadi ben hastayım size nolldu..yidiniz mi kafayı...
ben hepinizi sewiyorum canım şaka bi yanayeterki toplanmaya karar werin ben en önde giden olurum 2974 üncü sayfada buluşma resimlerimiz war görmüşmüydünüzzzzzzzzzz
dağıtırım ortalığı o bize has bi durumdu taammı daha çok wakit geçiremediğimizden kıskanç bi insan olduğum anlaşılamamış olabilir belirteyim yaneeeeeeeeeee
Kıskanç edaaaaa..kıskançççç edaaaaaa...kıskanççç edaaaaa......kıskançççç edaaaaa....
ya ewet yaaaaaaaaaaaaaaa benim o
baktı ,gördü çatlak bişeysin,naapsın kızın gözü korktu..papatyalar falan yumuşattı seni..helal olsun..
sanki ayakta uyutuluyorumNerdesin bahim sen neden uzakmışız aybenle bende uzağı yakın ettik nerden çıkardın uzağı kime göre neye göre uzak Birdaha bu kelimeyi cümle içinde kurmıycam sonra içinden çıkamıyormuşum
canlarımm ya ben gelicem istanbula bebiş olmazdan önce ondada buluiuruz antebime de beklerim sizi gezdirmek isterim..ahh istanbulday olaydım ebrucum.ayben senide çok sevdimm ya nazoo yuda..edacımmm bnde batersin bacışımm bu kdar kıskançlık mı olur kele
yok kızz niye uyutayım...ben silivrideyim canım..onun için öle söledim ...pek yakın sayılmaz hani, o bakımdan ortada buluşuruzzz dedım...
Ama sen illede dersen ki ;yemeğe götürcem gell die, tabi senı kırmam :))
yemeğe gittim geldim neler olmuş burda ya labenimde ilgiye ihtiyacım war sanırsam lowe me lov mi pilizzz
yemeğe gittim geldim neler olmuş burda ya laöldüm gülmekten. Edam canım bidenem benim kıskanma delimisin görüşme olursa sende olucaksın tabiii. Sen benim ilk göz ağrımsınnnnnn.. Muhteşem bir gün geçirdik yerin ayrı bende. Sedacım ebrucum bende sizi çok sevdim.silivri çokta uzak değil ben haramidere de çalışıyorum yakınız sayılır. Ev avcılarda. Görüşürüz yaa silivride istanbul değilmi
yemeğe gittim geldim neler olmuş burda ya laöldüm gülmekten. Edam canım bidenem benim kıskanma delimisin görüşme olursa sende olucaksın tabiii. Sen benim ilk göz ağrımsınnnnnn.. Muhteşem bir gün geçirdik yerin ayrı bende. Sedacım ebrucum bende sizi çok sevdim.silivri çokta uzak değil ben haramidere de çalışıyorum yakınız sayılır. Ev avcılarda. Görüşürüz yaa silivride istanbul değilmi
görüşelim valla bende çok sevinirim. Ne kazanlar kaynatırızbizde istanbula taşınacaktık ama olmadı Ya eşimin işleri geri burda olduğundan orası iptal oldu ama halen bi umut var taşınabilirz...ayy görüşsekk bolll boll kaynatırız valla..bu arada gülsüm hiç gelmedi bugn yaa kaynana dırdırından kadın mahvoldu valla benim gibi
hay ağzını öpim senin ballı lokma tatlım benim
mrbb canım nasılsınn bebiş nasıl?:79:Selam hatunlar...Biz geldik...
inşallah canım bende isterim görüşmeyi..bu konudan eşime bahsettiğimde tepkisini merak ediyorum
(işlerim çok yoğundu ancak yazabildim...
:79:Selam hatunlar...Biz geldik...
hoşgeldinizzzzz
mrbb canım nasılsınn bebiş nasıl?
Hoşbulduk hatunlar...Ben iyiyim kızlar...Oğluşumu sorarsanız oda iyi karnımda bişeyler yapıyor ama anlamadım oyun mu ne oynuyor...Tekmelemeleri bıraktı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?