Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben hepinizi sewiyorum canım şaka bi yana yeterki toplanmaya karar werin ben en önde giden olurum 2974 üncü sayfada buluşma resimlerimiz war görmüşmüydünüzzzzzzzzzz

hadi ben hastayım size nolldu..yidiniz mi kafayı...

ben hepinizi sewiyorum canım şaka bi yana yeterki toplanmaya karar werin ben en önde giden olurum 2974 üncü sayfada buluşma resimlerimiz war görmüşmüydünüzzzzzzzzzz

deminden beri siteye girmeye çalışıyorum, deli ettii ya, sistemde sorun vardı sanırım...

hakkat bi gün toplanalım..süper olurrr vallaa..birbirimizi gaza getirelim :)))

dağıtırım ortalığı o bize has bi durumdu taammı daha çok wakit geçiremediğimizden kıskanç bi insan olduğum anlaşılamamış olabilir belirteyim yaneeeeeeeeeee

Kıskanç edaaaaa..kıskançççç edaaaaaa...kıskanççç edaaaaa......kıskançççç edaaaaa....

ya ewet yaaaaaaaaaaaaaaa benim o

baktı ,gördü çatlak bişeysin,naapsın kızın gözü korktu..papatyalar falan yumuşattı seni..helal olsun..

benimde ilgiye ihtiyacım war sanırsam lowe me lov mi pilizzz
yemeğe gittim geldim neler olmuş burda ya la öldüm gülmekten. Edam canım bidenem benim kıskanma delimisin görüşme olursa sende olucaksın tabiii. Sen benim ilk göz ağrımsınnnnnn.. Muhteşem bir gün geçirdik yerin ayrı bende. Sedacım ebrucum bende sizi çok sevdim.silivri çokta uzak değil ben haramidere de çalışıyorum yakınız sayılır. Ev avcılarda. Görüşürüz yaa silivride istanbul değilmi

Bizde istanbula taşınacaktık ama olmadı ya eşimin işleri geri burda olduğundan orası iptal oldu ama halen bi umut var taşınabilirz...ayy görüşsekk bolll boll kaynatırız valla..bu arada gülsüm hiç gelmedi bugn yaa kaynana dırdırından kadın mahvoldu valla benim gibi

hay ağzını öpim senin ballı lokma tatlım benim

görüşelim valla bende çok sevinirim. Ne kazanlar kaynatırız
hay ağzını öpim senin ballı lokma tatlım benim

bende senin ağzını öpem tatlı dillim benimmmmmmmmmm

inşallah canım bende isterim görüşmeyi..bu konudan eşime bahsettiğimde tepkisini merak ediyorum

(işlerim çok yoğundu ancak yazabildim...

Hoşbulduk hatunlar...Ben iyiyim kızlar...Oğluşumu sorarsanız oda iyi karnımda bişeyler yapıyor ama anlamadım oyun mu ne oynuyor...Tekmelemeleri bıraktı artık...

benımkıde haraket ediyo..belki eşim hisseder diye gel elini göbişime koy diyorum, öyle aptalca bi pozisyonda bekliyoruz oynamıyo hiiçç.. elimizi çekiyoruz vuruyo, elimizi koyuyoruz duruyoo..bizi parmağında oynatıyoo:86::86:

ben bugun hesap yaptım tam 23 nisan günü 32 haftam doluyo ve ben izne ayrılmaya hak kazanıyorum...o günü iple çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…