burdayız ama sizin gibi keyf yapamıyoruz..işler yığıldı..müşteriler tepemde ve burnumu silmekten vakit kalmıyo...moralimde çok bozuldu zaten şimdi..bir an önce öğle paydosu olsada sigara içsem..
Sebebini soruyosunuz..söyleyeyim...benim güzel kızım,şimdiye kadar hep takdir,teşekkür getiren kızımın karnesinde bi dersinin zayıf,iki dersininde orta olduğunu söyledi..böyle olacağını biliyorduk zaten,kitap yüzü açmadı bu sene..aklı fikri bebekteydi çünkü..dersleri boşladı tamamen kardeşe konsantre oldu..sonuç bu...
hadi yaa.olsun nazom bişey olmaz.düzeltir. Problem bu olsun yeterki.sıkma canınıııııı
düzelteceği konusunda endişelerim var..daha bebek olmadan böyleyse,bebek doğunca ne olacak acaba,o zaman hiç bebeğin başından kalkıp,ders çalışmaya gitmez..anlaşıldı gelecek yıl benim için çok zorlu geçicek..
Tamamdır ebrucum.memnun oldum şekerim.istanbuldanmısın?
Hııhhh..tamam...bu hafta sonuda ebruyla buluşursunuz artık..ordan da sizin eve mi geçersiniz,onların evine mi bilinmez...
hee nazom bende onu düşünmüştüm
Tamamdır ebrucum.memnun oldum şekerim.istanbuldanmısın?
bende memnun oldum canım..arkadaşlık kurmak güzel bişey..sende istanbuldasın sanırım,umarım daha ileri taşıyabiliriz ileriki zamanlarda, kısmet :) tabi kıskananlar olmazsa
seda da çok cana yakın ..onuda cok seviyorumm ama o çok uzakta gaziantep te:)) bigün olurda yolumuz düşerse oralara belki onla da tanışma fırsatım olur....
dağıtırım ortalığı o bize has bi durumdu taammı daha çok wakit geçiremediğimizden kıskanç bi insan olduğum anlaşılamamış olabilir belirteyim yaneeeeeeeeeee
anaaaa kafama taş geldi hamilesin die kıyamam seni yolmaya ama bi şaplağı hak ettin
KISKANÇ EDAAAAA..kıskançççç edaaaaaa...kıskanççç edaaaaa......kıskançççç edaaaaa....
bende sana papatyalar yolluyorum güzelimmm
ayy hiç dayanamam paptyalara haydi buluşalımablamın adaşısın zaten isimden bi kanım ısındı
baktı ,gördü çatlak bişeysin,naapsın kızın gözü korktu..papatyalar falan yumuşattı seni..helal olsun..
olabilir tabikide..neden olmasın...ama ortada buluşcaz ona göre :)))) ben çook uzağım size:))ayy hiç dayanamam paptyalara haydi buluşalımablamın adaşısın zaten isimden bi kanım ısındı
baktı ,gördü çatlak bişeysin,naapsın kızın gözü korktu..papatyalar falan yumuşattı seni..helal olsun..
olabilir tabikide..neden olmasın...ama ortada buluşcaz ona göre :)))) ben çook uzağım size:))
nazom çaktırmasana ...suyuna gitmek lazımhehehe
böle ulu orta sölenmezz...:)))
bende memnun oldum canım..arkadaşlık kurmak güzel bişey..sende istanbuldasın sanırım,umarım daha ileri taşıyabiliriz ileriki zamanlarda, kısmet :) tabi kıskananlar olmazsa
seda da çok cana yakın ..onuda cok seviyorumm ama o çok uzakta gaziantep te:)) bigün olurda yolumuz düşerse oralara belki onla da tanışma fırsatım olur....
sanki ayakta uyutuluyorumnerdesin bahim sen neden uzakmışız aybenle bende uzağı yakın ettik nerden çıkardın uzağı kime göre neye göre uzak birdaha bu kelimeyi cümle içinde kurmıycam sonra içinden çıkamıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?