Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sen moralini bozma nazom ya düzeltir işallahh 2.dönemide var daha kızarsan felan daha çok soğumasın çocuk.

hadi yaa.olsun nazom bişey olmaz.düzeltir. Problem bu olsun yeterki.sıkma canınıııııı

düzelteceği konusunda endişelerim var..daha bebek olmadan böyleyse,bebek doğunca ne olacak acaba,o zaman hiç bebeğin başından kalkıp,ders çalışmaya gitmez..anlaşıldı gelecek yıl benim için çok zorlu geçicek..

evet zor olucaktır kesin senin için. Sıkma canını.

Tamamdır ebrucum.memnun oldum şekerim.istanbuldanmısın?

bende memnun oldum canım..arkadaşlık kurmak güzel bişey..sende istanbuldasın sanırım,umarım daha ileri taşıyabiliriz ileriki zamanlarda, kısmet :) tabi kıskananlar olmazsa
seda da çok cana yakın ..onuda cok seviyorumm ama o çok uzakta gaziantep te:)) bigün olurda yolumuz düşerse oralara belki onla da tanışma fırsatım olur....

anaaaa kafama taş geldi hamilesin die kıyamam seni yolmaya ama bi şaplağı hak ettin

dağıtırım ortalığı o bize has bi durumdu taammı daha çok wakit geçiremediğimizden kıskanç bi insan olduğum anlaşılamamış olabilir belirteyim yaneeeeeeeeeee

KISKANÇ EDAAAAA..kıskançççç edaaaaaa...kıskanççç edaaaaa......kıskançççç edaaaaa....

ayy hiç dayanamam paptyalara haydi buluşalım ablamın adaşısın zaten isimden bi kanım ısındı
olabilir tabikide..neden olmasın...ama ortada buluşcaz ona göre :)))) ben çook uzağım size:))

baktı ,gördü çatlak bişeysin,naapsın kızın gözü korktu..papatyalar falan yumuşattı seni..helal olsun..

nazom çaktırmasana ...suyuna gitmek lazım hehehe
böle ulu orta sölenmezz...:)))

olabilir tabikide..neden olmasın...ama ortada buluşcaz ona göre :)))) ben çook uzağım size:))

nazom çaktırmasana ...suyuna gitmek lazım hehehe
böle ulu orta sölenmezz...:)))

sanki ayakta uyutuluyorum nerdesin bahim sen neden uzakmışız aybenle bende uzağı yakın ettik nerden çıkardın uzağı kime göre neye göre uzak birdaha bu kelimeyi cümle içinde kurmıycam sonra içinden çıkamıyormuşum

Son düzenleme:

canlarımm ya ben gelicem istanbula bebiş olmazdan önce ondada buluiuruz antebime de beklerim sizi gezdirmek isterim..ahh istanbulday olaydım ebrucum.ayben senide çok sevdimm ya nazoo yuda..edacımmm bnde batersin bacışımm bu kdar kıskançlık mı olur kele

yok kızz niye uyutayım...ben silivrideyim canım..onun için öle söledim ...pek yakın sayılmaz hani, o bakımdan ortada buluşuruzzz dedım...
ama sen illede dersen ki ;yemeğe götürcem gell die, tabi senı kırmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…