Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

acık benide hesaplasana ne varrrr ben adı muhasebeciyim haa

acık benide hesaplasana ne varrrr ben adı muhasebeciyim haa

canım özel sektörü inan hiç bilmiyorum, oda heralde 32. haftasında hak kazanıyodur izne ayrılmak için..
onu nazo daha iyi bilir..ona sorarsın canım..
sahi sen doğumdan sonra çalışcak mısın??

canım özel sektörü inan hiç bilmiyorum, oda heralde 32. haftasında hak kazanıyodur izne ayrılmak için..
onu nazo daha iyi bilir..ona sorarsın canım..
sahi sen doğumdan sonra çalışcak mısın??

cnm özel sektör de zaten o kadar izin vermezler ama prosüdür gereği ssk'ya bildirirler aynen bende olacağı gibi ben muhasebe bürosundayım doğumdan sonra 6 7 ay çalışmayacağım sonr başka bi yerde çalışacağım.ama doğumdan 8 hafta önce gibi bırakıcam işi:87:

Aynen canım yaaa...Oyun oynuyorlar resmen bizlerle...

oyy canını sevdiğim şmdi rahat bakalm annesi yerinde

Hemde ne rahat...İstediği pozisyona sokuyor karnımın şeklini...

Rabişim

oğlun hayırlı uğurlu olsun ismini ne verdiniz?

Bende bugün ilk doktor kontrolü için gideceğim çok heyecanlıyımda

sağol mehtapçım.. ismini rüzgar eymen koyduk.
Seninde bebişin hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına inşallah..

Ben henüz aranıza yeni katıldım ... Katıldıgım gün güzel bir bebiş haberi almak iyi geldi ...Allah seni ve bebişini korusun ...Analı babalı sağlıkla büyüsün insallah

aramıza hoşgeldin cnm.. Güzel dileklerin içinde sağolasın darısı sizlerin başına inşallah.

anladım canım..hayırlısı, bende 23 nisan günü 32. haftayı bitiriyorum Allahın izniyle.. belki bir ihtimal 37. haftaya kadar çalışabilirim, 5 haftalık kısmı doğumdan sonraya aktarmak için...nasip bakalım, durumlar neyi gösterecek...
şubatın 17-20 arası CNR fuarı varmış avcılarda, oraya götürcek eşim..sanırım 19 şubatta gideriz, hafta sonuna denk geliyoo, oyun alanları uygun fiyat olursa alırım belkii

iyisini yaparsın hayatım.senin için öyle daha iyi olur avcılarda eşimin dayısı oturuyo işleri yoğun olmasa gelirdik..hele bak canım fotolarını da çek bakayım

iyisini yaparsın hayatım.senin için öyle daha iyi olur avcılarda eşimin dayısı oturuyo işleri yoğun olmasa gelirdik..hele bak canım fotolarını da çek bakayım

fiyatlar uygun olur mu bilmiyorum işte bakıcaz bakalım...istanbula sık gidemiyoruz biz, o yüzden gitmişken hastane çıkışı falanda alırım belki..çok mu erken davranıyorumm ??...doğum yapan tecrübeli arkadaşlarrrr fikir verin banaa (

canım bulunduğunuz yerde bebe kıyafetleri satan bi yer yok mu yada pazar yok mu? bende daha hç bişey almadım ama hastahane çıkışını sonra alsam da olur diyorum ..

canım bulunduğunuz yerde bebe kıyafetleri satan bi yer yok mu yada pazar yok mu? bende daha hç bişey almadım ama hastahane çıkışını sonra alsam da olur diyorum ..

bitanem ; ben silivrideyim, burası ilçe,pek istediğin şeyleri bulacağın bir yer değil..burda 2 tane bebek kıyafeti satan yer var..ordada çeşit yok, fiyatlarda çok pahalı..burası turistik bi yer olduğu için gıda dan tutta, kıyafete kadar aklına ne gelirse ...pahalı.
pazarı var tabi, ama ilk etapta pazardan hiç bişi almayı düşünmüyorum belki yaşı büyüdükçe olabilir...
bebek alış verişini istanbulda mısır çarşısı var, orda çok bebek mağazası var..güzel ürünler uygun fiyata...daha önce gittiğimizde sormuştuk, cinsiyetını bilmediğimiz için hiç bişey alamamıştık, adamda çok yardımcı olmuştu saolsun, oraya gideriz büyük ihtimal... bi kaç parça bişiler almak istiyorum, çok özeniyorum yaaa :87:

o zaman al tatlım yerini mi daraltack bizim burda atım atttığın yer mağaza gerçi ben merkezdeyim.bende alıcam da cinsiyetini bilmiyorum kuzumun şu p.tesi bi gelsee aaa bu arada kızz çene çala çala saat 4 olmuş ohh 1 saat kaldı ebruşş eve gidip doya doya kusmak istiyorum sabahtan beri tutuyorumm

ayben nie yukarı gelmiyosun
..aşağıda bakıp bakıp gidiyosunn..yakaladım senı ..çabuk gell buraya..
bak bozarım hanımefendiliğimi heee...lütfen beni çizgimden çıkarmayınn

senı üzmek istemem ama doktor net bişi sölemez umutlanma fazla canım, 16. 17. haftayı bekle sen:)
doğru valla..saat 4 olmuş..kaldı 1 saat..bugun en sevdiğim günn...2 gün iş yokk..ohhhhhhhhhhhh

senı üzmek istemem ama doktor net bişi sölemez umutlanma fazla canım, 16. 17. haftayı bekle sen:)
doğru valla..saat 4 olmuş..kaldı 1 saat..bugun en sevdiğim günn...2 gün iş yokk..ohhhhhhhhhhhh

Sen iyisinnn vallla bugn herifimle barışmayı planlıyorum özledim yaww:82::81:

evet haklısın canım ama bi görüm diyorumm yaa nasıl merak ediyoum hele napıyo büyüdü mü. en son gördüğümde 1,5 cm di kuzum:87:

Sen iyisinnn vallla bugn herifimle barışmayı planlıyorum özledim yaww:82::81:

manyaqq seni..
daha barışmadın mı gııı hani ceviz kabuğunu doldurmayacak birşey yüzünden diyodun...
küsme eşinee...sana hiç yakıştıramadım...al sanaaa

bu arada avatar değişmiş?? bunlar kım ki??

haçan ben celduuummmm güzel topiğimin güzel anneleriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…