Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar ben çıkıyorum...Uzanayım biraz...Bakalım ne olacak bu halimle...Nezaman bebişim konacak göbüşüme...
NAZOOOOO nerdesin çatlak...Olmadı bu ay...

Kızlar ben çıkıyorum...Uzanayım biraz...Bakalım ne olacak bu halimle...Nezaman bebişim konacak göbüşüme...
NAZOOOOO nerdesin çatlak...Olmadı bu ay...

güle güle cnm dinlen kendini toparla hiç birşeyide takma kafana rahat ol olumunekankayizsmile

kizlar canim cok erik istedi gittim pazardan aldim geldim hemen
3 ayim bitio daha yeni biseyler istemeye basladi canim:1shok:

slm kızlar size bişey sorcam irem isminin anlamını bien var mı nasıl bir isim

kizlar canim cok erik istedi gittim pazardan aldim geldim hemen
3 ayim bitio daha yeni biseyler istemeye basladi canim:1shok:

canım benımde 3 ayın bitmek üzere yeni yeni canım bişeyler istemeye başladı dün turşu istedi canım eşim gitti aldı hemen sagolsun çilek cok istiyorum birde köfte a.s

neden canım
bende irem ismini cennet bahçesi olarak biliyordum
internete baktım yalancı bahçede yazıyordu bazı yerlerdeeyvahedigeldismile

söylenişi bana pek güzel gelmiyo...
okadar güzel kız isimleri varki.senin kızın mı olcak yaa...

...................................................................

ufff dilek bugün pek sohpet yok...
benimde canmm sıkılıyo...şu adet bi bitsede rahatlasam.
bidaha hiç belirti dinlemicem

slm şekerler ben geldim 10dakikalığına nasılsınız ne var ne yokbayanssulusmile

iyilik canmm...senden naber?[/Q
çok yorgunum canım kaçgündür ev işi ile uğraşıyorum daha bitmede haricinde iyiyim kimsecikler yok herhal geziyorlarmı çalışmadalarmı acaba:kedi:

selam kizlar, beni de ekleyin listeye, insallah bu ay hamis kalirim.... onceki ay 20 sinde olmustum, gecen ay ise 17 sinde oldum!!! mayista da 20 sini yazalim, 20 mayis adet gunum...
yakin akrabalarim gecen ay 3 gun once oldugum icin diyorlarki hamile kalmak icin araniyor yumurta mi ne bilmiyorum... cunku erken oldum bayagi... neese, hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…