tabiki de öylesen daha hıssetmıyosundur . Çok güzel oluyor oynaması balık gıbı doğuncada içinde oynayışını özlüyorsun düşündükçe. şimdi kucağımda uyuyor ,ağlıyor ,gülüyor, süt kokuyor aşkım benim Allah herkese nasip etsin inşallah .bekleyenlerıde kavuştursun .
Allah size bağışlasın canıminşallah bizde yaşarız bu duyguları :97:
tabiki de öylesen daha hıssetmıyosundur . Çok güzel oluyor oynaması balık gıbı doğuncada içinde oynayışını özlüyorsun düşündükçe. şimdi kucağımda uyuyor ,ağlıyor ,gülüyor, süt kokuyor aşkım benim Allah herkese nasip etsin inşallah .bekleyenlerıde kavuştursun .
Aaayyyyy...Yine kimse yok...Offf...
Neyse ben kendimden havadisleri vereyim...Bugün dr. randevumuz vardı...Oğluşumu gördük babasıyla...Tabi babası neyin ney olduğunu anlamamış...Artık büyüdüğü için vücudu toplu gözükmüyor parça parça bakıyorlar ondan...Oğluşum artık tekmelerinden tahmin ettiğim gibi ters dönmüş yani başı aşağıda...Başından beri hep 2 hafta önde gidiyordu ve yine devam...Bugün 29+0 haftamızdayız ama usg göre 31+0 çıkıyoruz...Ağrılarımın olduğunu söyledim kasıklarımda idrar tahlili ve kültürü istedi yine...Pazartesi çıkacak sonuçlar...Kilosunu hiç sormuyordum zaten usg kağıdından bakıyordum ama bu sefer dr. usg kağıdını çıkartmayı unutmuş...Taaa tahlil verdikten sonra aklıma geldi gittim sordum ama çıkartmamış...Bende eve gelince pcden baktım 31+0 haftaya göre 1600gr çıkıyor dahada fazla olabilir yazıyor...Ben 1600gr göz önünde tutuyorum...İşte böyle kızlar...
Sağol NAZO...Allah'a şükür herşey yolunda...Ogünkü durumu yazmıştım canım...Kopyaladım tekrar...
meraba arkadaşlarbirkaç gündür giremedim merak edenleriniz olmuş Allah razı olsun...
cuma günü babamın ameliyat yerinin şişmesi ve halsizlik şikayeti ile hastaneye götürdük iltihaplanmış, zature başlangıcı varmış hemen yatışını yaptılar 3 gün ilaç takviyesi yapıldı ve pazartesi 2.ameliyatını oldu 6 saat sürdü bu seferkide çok zor geçmiş iltihap çok zorlamış doktorları..babam ayılma odasında iken doktoru ile konuştuk zor bi ameliyattı herşeyi temizledik bundan sonrası ışın tedavisi dedi(radyoterapi)birde görünce korkmayın çok şişti dedi kafasıama ne mümkün gördüğümde oracıkta bayılıyodum şimdi iyi çok şükür yorgun güçsüz şişliğide 1 aya anca inermiş... Allahın izniyle 2. ameliyatıda atlattık daha iyi olacak inşallah
yavrular anca uyandımm vallaa masalahh ne guzel uyudum bugun uykusuz kaldıgım gunlerın acısını cıkardım holleyy..2 haftadan az kaldı varyaaa acayıp heyecan var korku var wcden cıkamıyorum 5 dakıkada bır gıdıp duruyom ellerım catladı valla sureklı yıkamaktan..cocugun ayakları kasıklarımda dahada asag ındıgını hıssedıyorum.. ılk cocuk benım ınsallahh acayıp merak ta var Allahımm dıyorummm ısteyen herkese nasıp eylesın cok guzel ıcınde bı canlının olması bıle hareketlerını hıssetmek Allahım herkese nasıp eylesınnnnn
meraba arkadaşlarbirkaç gündür giremedim merak edenleriniz olmuş Allah razı olsun...
cuma günü babamın ameliyat yerinin şişmesi ve halsizlik şikayeti ile hastaneye götürdük iltihaplanmış, zature başlangıcı varmış hemen yatışını yaptılar 3 gün ilaç takviyesi yapıldı ve pazartesi 2.ameliyatını oldu 6 saat sürdü bu seferkide çok zor geçmiş iltihap çok zorlamış doktorları..babam ayılma odasında iken doktoru ile konuştuk zor bi ameliyattı herşeyi temizledik bundan sonrası ışın tedavisi dedi(radyoterapi)birde görünce korkmayın çok şişti dedi kafasıama ne mümkün gördüğümde oracıkta bayılıyodum şimdi iyi çok şükür yorgun güçsüz şişliğide 1 aya anca inermiş... Allahın izniyle 2. ameliyatıda atlattık daha iyi olacak inşallah
:2:
maşallah maşallah tosuncuk geliyoooooooooooooooooo
çok çok geçmiş olsun canım benim artık bitti şimdi hızla iyileşme sürecinde
yumoş testlerin ne oldu?
Canım seninde AZİZE'nin de 2 haftadan az kaldı...Rabbim yardımcınız olsun...
Geçmiş olsun canım...Hayırlısıyla 2. ameliyatıda atlatmışsınız...Bundan sonra daha da iyi olacak Allah'ın izniyle...
Evet tosuncuk geliyor canım...Dört gözle bekliyoruz artık zaman azaldıkça...
aybenim feriğim fidanım feryadımnasılsın güzeller güzeli arkadaşım özledim seni
canımmmmmmmmm edam. sensin güzeller güzeli bitanemmmmmmmmmmm
iyiyim canım. sen nasılsın canımm arkadaşım benimm....
kız zaten doğru düzgün yiyemiyoruz hastane kantininin tostlarını yemekten içimiz kurudu bugün hastaneye uğramadan eve geldim yaptım anca bu saatte yediksende ne diye nesfit yiyosan gayet fitsin zaten senin neyine nesfit pek kafiyeli oldu
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?