Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Allah size bağışlasın canım inşallah bizde yaşarız bu duyguları :97:

canım benimm yaa işallahh bakalım kaçıncı haftada hissetcem

:2:

maşallah maşallah tosuncuk geliyoooooooooooooooooo

çok çok geçmiş olsun canım benim artık bitti şimdi hızla iyileşme sürecinde

yumoş testlerin ne oldu?

:102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

Canım seninde AZİZE'nin de 2 haftadan az kaldı...Rabbim yardımcınız olsun...

Geçmiş olsun canım...Hayırlısıyla 2. ameliyatıda atlatmışsınız...Bundan sonra daha da iyi olacak Allah'ın izniyle...

:2:

maşallah maşallah tosuncuk geliyoooooooooooooooooo

Evet tosuncuk geliyor canım...Dört gözle bekliyoruz artık zaman azaldıkça...

çok çok geçmiş olsun canım benim artık bitti şimdi hızla iyileşme sürecinde

yumoş testlerin ne oldu?

inşallah mehtabım tek dileğimiz o Allahın izniyle iyi olacak inşallah babacım sen nasılsın yawrun nasıl?

test yapmayı 14.gün çift çizgiyi görünce bıraktım o günü değerlendiremedik hatta en son 12.gün birlikte olmuştuk bugün 19.günüm bu aydan hiç umudum yok anlıycağın o yüzden bıraktım, daha 12 tane testim war önümüzdeki ay yaparım artık

canım benim Allah razı olsun atlattık çok şükür önümüzde bi ışın tedavisi kaldı birde Allah korusun tekrar etmemesi için bol bol dua etmek...
senin tosunada sanada maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

aybenim feriğim fidanım feryadım nasılsın güzeller güzeli arkadaşım özledim seni

kız akşam yemeklerini kaçırma demiştim
valla ben yemek yemedim.nestle nesfit yedim okadar.
kocam komedi dükkanını izliyor.bende burdayım işte giremiyorum gündüzleri bi bakayım dedim.
çok özledim hepinizi.
dilek çim haberlerini yazmışsın kaan ve senle ilgili çok güzel herşey yolundaymış süppperr
nazo cum gırtlağını tutmanın faydalarını görüyormuşsun bak ne güzel işte senin için ve bebeğin için en doğrusu bu canım benim az daha sabret sonra yersin tatlıları
mehtap çım valla iyi sabrettin bekledin doktora gitmek için en iyisini yapıyorsun bravo

bende yeni gelen arkadaşı yetiştirmekle uğraşıyorum. o yüzden giremiyorum topiğe

tetsleri yapıyorum ama hep silik çizgi çıkıyor ama genede çalışıyoruz. bakalım hayırlısı inşallah.
eda ben ve gülsüm en kısa zamanda hamiş kalırız inşallahhhhhh
hamişlerrrrrr dua edin bizeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız zaten doğru düzgün yiyemiyoruz hastane kantininin tostlarını yemekten içimiz kurudu bugün hastaneye uğramadan eve geldim yaptım anca bu saatte yedik sende ne diye nesfit yiyosan gayet fitsin zaten senin neyine nesfit pek kafiyeli oldu

teşekkür ederim canım benim.ama benim koca benim kilolu olduğumu söyleyerek beni komplekse sokuyor. bende dikkat etmeye çalışıyorum işte. bidenem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…