Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın millet..topiğimiz terkedilmiş texas kasabası gibi...kimsecikler yok..
gözün aydın aybencim..adını ne?
mehtapcım ayın 12 sindemi gitcektin doktora.eeee artık cinsiyetinide öğrenirsin gitmişken...iyi sabrettin bravo..

doktor o zaman cağırdı tatlım ama daha 8 haftalık bebek öğrenebilir miyim cinsiyeti bence zor amma..

üfff kızlar nerdesiniz valla böle kötü oluyor

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe ama pek girende olmamış zaten...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...

ohooooo kimsecikler yok. kızlaar. gündüzde bişey yazmamışsınız yaaaa
neyse
kızlarrrrrr benim yeğenim oldu bugün.dünyaya geldi hoşgeldi
7.yeğenimmmm. yehuuuuuuuuuuuuuu

Gözünaydın canım...Sağlıcakla büyüsün yeğenin...Çalışmalara devam dimi...Şimdi 8. torunu verme sırası sizde hayırlısıyla...

slm kızlar son 2haftam kaldı Allahın izninle

Ayyy 2 hafta...Allah yardımcın olsun canım...Karar verdin mi genel aneztesi mi olacaksın yoksa epidural mi...

mrh arkadaşlar nasılsınız... sizinle bişey paylaşmak istiyorum aralığın 14 de reglim başladı ve ocağın 6 sındada hasta olmam lazımdı olmadım hamileyim şuan şöyle bişe varmış galiba doğrumu çin takvimine göre cinsiyet nasıl belirleniyo.... yardımcı olurmusunuz

merhaba, tebrik ederim oncelikle umarim rahat bir hamilelik gecirirsin.. internette bir suru yanlis cin takvimi var, hepsine inanma lutfen, oncelikle kendi cinlerin kullandiklari ay takvimine gore yasini, ve de hamile kaldigin ayin ay yilindaki numarasini hesaplaman gerekiyor.

benim komsum cin, birlikte oturduk kac tane siteye baktik, en dogrusu burdaki:

http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabySex.asp

once kendi dogum tarihini, sonra da hamile kaldigin gunu yazarsan kiz mi erkek mi oldugunu soyluyor. haftaya cumartesi belli olucak bizimki, bana kiz dedi haber veriririm dogru olup olmadigini.

bi de gendermaker diye bir idrar testi var, aralik ayinda dogruluk orani %92 idi ve yanlis oldugunda parani geri veriyorlardi, turkiyede de vardir umarim yoksa bile amazondan siparis edebilirsin, bana onda da kiz cikti, bakalim...

bol sans..

Amiiin canmm...Allah hepimizin yardımcısı olsun. evet canmm kısmetse genel anestezi olcam inşallah...çok heycanlıyım yaaaa
ayy ne güzel, sağlıkla alırsın inşallah kucağına
sona yaklaştıkça zaman yavaş geçiyor sanki
sağol canmm...AMİİİİİN.evet sona dağru gerçekten bitmek bilmiyo sanki
azizer bişi kalmamış ya

ya senin hamileliğin nedense bana çok çabuk geçti gibi geldi tabi bana birde sana sormak lazım

evet canmm çoook az kaldı büyük güne beni tanıyan herkez öle diyo valla ne çabuk geçti senin hamileliğin inan banada öle geldi inanamıyom 2haftacık kaldığına daha dün gibi yaptığım testimi biliyom yaaa

MEHTAP canmm cinsiyeti öğrenemezsin çok erken...en erken 3,5aylıkta öğrenirsin canmm.
ben 15.haftamda öğrenmiştim oda çok gelişmiş usg.de.

günaydın...giren..girmeyen...gelen..gelmeyen..tüm arkadaşlara...
bugün bütün gün mesaideyim..yarında tüm günüm..ne kaaa sıkıcı...üstelik görümcemin kızı doğum yaptı dün gece..anca akşam görebileceğim minik Nefes'i.kıza normal doğum demişlerdi.dün itibariyle 40 haftası doldu.gece sancısı başlamış ama suyu falan gelmemiş,o kadar çok stres yapmış ki,bebkte içeride kasıldığı için hemen sezeryana almışlar.epidral olmuş.gayet iyiymiş..hadi baaalım darısı başımıza..

nerdesin ya canım gözünüz aydın ismini çok sevmedim ama

nerdesin ya canım gözünüz aydın ismini çok sevmedim ama

yeni moda isimlermiş bunlar mehtapcım..bencede isim dediğin anlamlı olmalı de mi?buralardayım ben güzelim..bakıyorum kimse yok,giriyorum..çıkıyorum..sen nasılsın,artık iyice hamile moduna girdin mi?sana tavsiyem göbüşün çıkmasa bile şimdiden rahat kıyafetler giymeye başla,öyle karnını sıkan jeanler falan giyme,topuklu giyme..

girdim canım tam modundayım zaten pantolonlar olmuyor ki hafta sonu bişeyler almam lazım bence banim başım çok dönüyor tek şikayetim bu birde akşamları belim ve karnım ağrıyor

senin diyet nasıl geçiyor

merak edenler için..şu an ki görüntüm avatarımdakiyle aynı..diyetteyim ve 2 haftadır aynı kilodayım..işin garip tarafı yanlarımdaki ve popomdaki fazlalıklar gitti,göbüş çıktı iyice..bu diyet iyiymiş ya..birde tatlı yiyebilsem..baklavalar gözümde tütüyo,bi dilim keke bile razıyım..

ayben ve gülsüm nedenlerii bildirdi ama eda yok ortalıkta ne zamandır girmiyor merak ediyorum diğer hamişlerde yok

aydnlık ve azizenin 2 haftaları kaldığı için pek giremiyolar..dilekcim arada girip gelişmelerini yazıyo,aybenin yanında çırak var,gülsümün anası var,suzan izne ayrıldı evde yatıyo,vesade işlerden pek giremiyo sanırım..evet eda yok..sedahayri vardı o da yok...sen ve ben varız mehtapcım...ikimiz yeteriz bi topiğe evelallah..

yeteriz tabi canım ama merak ediyrum edayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…