Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

dilekkkkkkk...doktor kontrolün iyi geçmiş,gözün aydın...yaa o kasılmalar bende de oluyo...doktor normal dedi.kaç kilo olmuş kaan paşa..sen kaç kilo aldın şu ana kadar?

ayben ve gülsüm nedenlerii bildirdi ama eda yok ortalıkta ne zamandır girmiyor merak ediyorum diğer hamişlerde yok

canım ozelınden mesaj attım ama mesaj kutun doluymus o yuzden gıtmedı mesajım. senı burda buldum burdan yazıyım dedım cok sevındım canım hamıle oldugunu ogrenınce nasıl gecıyor hamılelık bır sıkıntın varmı? benım sımdıye kadar cok rahat gectı bakalım ınsallah bundan sonrada rahat gecer cınsıyetı daha bellı degıl canım cuma gunu kontrolum var ınsallah o zaman bellı olcak canım.

ALDIM CANIM MESAJINI BENDE SANA MESAJ GÖNDERDİM.

sadece başım dönüyor canım allaha çok şükür başkada sıkıntım yok. Bende merak ettim cinsiyetini ama hala belli değil demek. bende cumartesi gideceğim doktora kalp atışları için artık 8. haftayı bitiyorum bebişim. bak senin peşinden hemen hamile kaldım

ay canım nasıl sevındım anlatamam. bende 8 .haftada gıtmıstım kalp atısını duymaya cok guzel bır duygu o sesı duymak allah hamılelıgımızın sonunuda gormeyı nasıp etsın saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alalım ınsallah. sevdabilgeden haber varmı o kaldımı hamıle acaba

yok canım henüz kalmadı uğraşıyor kısmetse en kısa zamanda inşallah.

işte bende bekliyorum cumartesiyi 19 ocakta gitmiştim kesemiz oluşmuştu

yok canım henüz kalmadı uğraşıyor kısmetse en kısa zamanda inşallah.

Işte bende bekliyorum cumartesiyi 19 ocakta gitmiştim kesemiz oluşmuştu

ewet canım once kese sonra kalp atısına gısıyosun sonra 2li test sonra 4lu test ve cınsıyet her gıttıgınde bısey ogrenıyosun cok guzel bır süreç. Cinsiyetı hakkında bısey gecııyormu ıcınden canım?

Aaayyyyy...Yine kimse yok...Offf...
Neyse ben kendimden havadisleri vereyim...Bugün dr. randevumuz vardı...Oğluşumu gördük babasıyla...Tabi babası neyin ney olduğunu anlamamış...Artık büyüdüğü için vücudu toplu gözükmüyor parça parça bakıyorlar ondan...Oğluşum artık tekmelerinden tahmin ettiğim gibi ters dönmüş yani başı aşağıda...Başından beri hep 2 hafta önde gidiyordu ve yine devam...Bugün 29+0 haftamızdayız ama usg göre 31+0 çıkıyoruz...Ağrılarımın olduğunu söyledim kasıklarımda idrar tahlili ve kültürü istedi yine...Pazartesi çıkacak sonuçlar...Kilosunu hiç sormuyordum zaten usg kağıdından bakıyordum ama bu sefer dr. usg kağıdını çıkartmayı unutmuş...Taaa tahlil verdikten sonra aklıma geldi gittim sordum ama çıkartmamış...Bende eve gelince pcden baktım 31+0 haftaya göre 1600gr çıkıyor dahada fazla olabilir yazıyor...Ben 1600gr göz önünde tutuyorum...İşte böyle kızlar...

Sağol NAZO...Allah'a şükür herşey yolunda...Ogünkü durumu yazmıştım canım...Kopyaladım tekrar...

yavrular anca uyandımm vallaa masalahh ne guzel uyudum bugun uykusuz kaldıgım gunlerın acısını cıkardım holleyy..2 haftadan az kaldı varyaaa acayıp heyecan var korku var wcden cıkamıyorum 5 dakıkada bır gıdıp duruyom ellerım catladı valla sureklı yıkamaktan..cocugun ayakları kasıklarımda dahada asag ındıgını hıssedıyorum.. ılk cocuk benım ınsallahh acayıp merak ta var Allahımm dıyorummm ısteyen herkese nasıp eylesın cok guzel ıcınde bı canlının olması bıle hareketlerını hıssetmek Allahım herkese nasıp eylesınnnnn

meraba arkadaşlar birkaç gündür giremedim merak edenleriniz olmuş Allah razı olsun...
cuma günü babamın ameliyat yerinin şişmesi ve halsizlik şikayeti ile hastaneye götürdük iltihaplanmış, zature başlangıcı varmış hemen yatışını yaptılar 3 gün ilaç takviyesi yapıldı ve pazartesi 2.ameliyatını oldu 6 saat sürdü bu seferkide çok zor geçmiş iltihap çok zorlamış doktorları..babam ayılma odasında iken doktoru ile konuştuk zor bi ameliyattı herşeyi temizledik bundan sonrası ışın tedavisi dedi(radyoterapi)birde görünce korkmayın çok şişti dedi kafası ama ne mümkün gördüğümde oracıkta bayılıyodum şimdi iyi çok şükür yorgun güçsüz şişliğide 1 aya anca inermiş... Allahın izniyle 2. ameliyatıda atlattık daha iyi olacak inşallah

çok geçmiş olsun datlımm alllahım bi an önce verir işallahh şifasını yter ki dualarınız üzerinden eksik olmasın

slm kızlar uzun zamandır gıremedım bağlantı yoktu . Nasılsınız nasıl gidiyor ? ne var ne yok ? hamile smıelını koycaktım aklıma geldı ben hamıle değilim ki Özlüyorum bazen içimde oynayışını ama kucağımda aşkım yine de koyuyorum

kucağında oluşu dha güzeldir canımm onun kokusu yeter sanaa:81::81:

slm ben de bebişimin gelmesini bekliyorum ama benimki daha çok küçük 9 hafta 6 günlük burda sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da heyecanlanıyorum bazılarınız bebeklerinizi kucağınıza almışsınız bile ne güzel inşallah ben de sağ sağlim onu kucağımda istiyorum :))

kucağında oluşu dha güzeldir canımm onun kokusu yeter sanaa:81::81:

tabiki de öyle sen daha hıssetmıyosundur . Çok güzel oluyor oynaması balık gıbı doğuncada içinde oynayışını özlüyorsun düşündükçe. şimdi kucağımda uyuyor ,ağlıyor ,gülüyor, süt kokuyor aşkım benim Allah herkese nasip etsin inşallah .bekleyenlerıde kavuştursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…