yeteriz tabi canım ama merak ediyrum edayı
ayben ve gülsüm nedenlerii bildirdi ama eda yok ortalıkta ne zamandır girmiyor merak ediyorum diğer hamişlerde yok
canım ozelınden mesaj attım ama mesaj kutun doluymus o yuzden gıtmedı mesajım. senı burda buldum burdan yazıyım dedım cok sevındım canım hamıle oldugunu ogrenınce nasıl gecıyor hamılelık bır sıkıntın varmı? benım sımdıye kadar cok rahat gectı bakalım ınsallah bundan sonrada rahat gecer cınsıyetı daha bellı degıl canım cuma gunu kontrolum var ınsallah o zaman bellı olcak canım.
ALDIM CANIM MESAJINI BENDE SANA MESAJ GÖNDERDİM.
sadece başım dönüyor canım allaha çok şükür başkada sıkıntım yok. Bende merak ettim cinsiyetini ama hala belli değil demek. bende cumartesi gideceğim doktora kalp atışları için artık 8. haftayı bitiyorum bebişim. bak senin peşinden hemen hamile kaldım
ay canım nasıl sevındım anlatamam. bende 8 .haftada gıtmıstım kalp atısını duymaya cok guzel bır duygu o sesı duymak allah hamılelıgımızın sonunuda gormeyı nasıp etsın saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alalım ınsallah. sevdabilgeden haber varmı o kaldımı hamıle acaba
yok canım henüz kalmadı uğraşıyor kısmetse en kısa zamanda inşallah.
Işte bende bekliyorum cumartesiyi 19 ocakta gitmiştim kesemiz oluşmuştu
meraba arkadaşlarbirkaç gündür giremedim merak edenleriniz olmuş Allah razı olsun...
cuma günü babamın ameliyat yerinin şişmesi ve halsizlik şikayeti ile hastaneye götürdük iltihaplanmış, zature başlangıcı varmış hemen yatışını yaptılar 3 gün ilaç takviyesi yapıldı ve pazartesi 2.ameliyatını oldu 6 saat sürdü bu seferkide çok zor geçmiş iltihap çok zorlamış doktorları..babam ayılma odasında iken doktoru ile konuştuk zor bi ameliyattı herşeyi temizledik bundan sonrası ışın tedavisi dedi(radyoterapi)birde görünce korkmayın çok şişti dedi kafasıama ne mümkün gördüğümde oracıkta bayılıyodum şimdi iyi çok şükür yorgun güçsüz şişliğide 1 aya anca inermiş... Allahın izniyle 2. ameliyatıda atlattık daha iyi olacak inşallah
çok geçmiş olsun datlımm alllahım bi an önce verir işallahh şifasını yter ki dualarınız üzerinden eksik olmasın
saol canım çoğu bitti azı kaldı oda geçicek inşallah ...
sen nasılsın :26: egemen nasıl
caaanımmmkız sen son habermi okumadın mıı kemik yapısı kıza benziyo dedi 14 şubatta randevumuz varr
okumamıştım kusura bakma sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez değilmi
aynen canım aynen valla sağlıklısı olsun da valla sanada aybene de dua ediyorum gülsüme de tabii işallah olur işallahh
slm kızlar uzun zamandır gıremedım bağlantı yoktu . Nasılsınız nasıl gidiyor ? ne var ne yok ?hamile smıelını koycaktım aklıma geldı ben hamıle değilim ki Özlüyorum bazen içimde oynayışını ama kucağımda aşkım yine de koyuyorum
kucağında oluşu dha güzeldir canımm onun kokusu yeter sanaa:81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?