slm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olnadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...
canım benim Allah razı olsun atlattık çok şükür önümüzde bi ışın tedavisi kaldı birde Allah korusun tekrar etmemesi için bol bol dua etmek...
senin tosunada sanada maşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
kız akşam yemeklerini kaçırma demiştim
valla ben yemek yemedim.nestle nesfit yedim okadar.
kocam komedi dükkanını izliyor.bende burdayım işte giremiyorum gündüzleri bi bakayım dedim.
çok özledim hepinizi.
dilek çim haberlerini yazmışsın kaan ve senle ilgili çok güzel herşey yolundaymış süppperr
nazo cum gırtlağını tutmanın faydalarını görüyormuşsun bak ne güzel işte senin için ve bebeğin için en doğrusu bu canım benim az daha sabret sonra yersin tatlıları
mehtap çım valla iyi sabrettin bekledin doktora gitmek için en iyisini yapıyorsun bravo
bende yeni gelen arkadaşı yetiştirmekle uğraşıyorum. o yüzden giremiyorum topiğe
tetsleri yapıyorum ama hep silik çizgi çıkıyor ama genede çalışıyoruz. bakalım hayırlısı inşallah.
eda ben ve gülsüm en kısa zamanda hamiş kalırız inşallahhhhhh
hamişlerrrrrr dua edin bizeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hello kızlar,
ne yapıyorsunuz bakalım cumartesi doktora gidecem yavrum heralde kollu bacaklı olmuştur artık
slm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olnadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...
Hello kızlar,
ne yapıyorsunuz bakalım cumartesi doktora gidecem yavrum heralde kollu bacaklı olmuştur artık
slm güzeller geliyorum kimseler olmuyo nirdesiniz yahuuuu güzel topiğimin güzel annişleri özledim sizleri beya yakında aranızdayım misafirlerim yarın gidecekler öpüyorum hepiciğinizi
slm güzeller geliyorum kimseler olmuyo nirdesiniz yahuuuu güzel topiğimin güzel annişleri özledim sizleri beya yakında aranızdayım misafirlerim yarın gidecekler öpüyorum hepiciğinizi
burdaYIm yeşilim zeytinem bende seni özledim bencede yiter gari az kaldı yarından sora arnızdayım fıstığım nasılsın babn nası oldugülüm sen nerdesin yaa özledim sohbetini vallahi gel gari yiterr yaaa
sonundaaa yaaaa yeeenn özledimmm seniiii
kimsecikler yok yine yaa:84::84:
burdaYIm yeşilim zeytinem bende seni özledim bencede yiter gari az kaldı yarından sora arnızdayım fıstığım nasılsın babn nası oldu
kuzuuuummm bende seni özledim ay valla hepinizi özledim nasılsın bulantıların nasıl inş.geçmiştir güzelim bekleyin az kaldı geliyorum
kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
benimde son 28 günüm kaldı doğumumaa. ayyy çokk heyecanlıyımm:)))
odasıda hazırr bi eksik bebişimm
slm canmm...benimde çok az kaldıson 15 gün çok heycanlıyım...
seninde çok az kalmışşş canım yaaa. artık dayanamıyorum bir an önce doğsun istiyorum yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?