Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olnadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...

29 aralık olduğuna emin misin 29 ocak olabilir mi?

Herşeyi hayırlısıyla atlatacaksınız canım...Amin bitanem yaaa...Hayırlısıyla kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Sağol canım...Herşeyin yolunda gitmesi beni çok rahatlattı...Hatta kayınvalidem bile diyor ki bu kız günler azaldıkça sanki doğuracak o değilmiş gibi çok rahat diyor...Vallah ne yalan söyleyeyim rahatım...

Senin çalışmalarda devam dimi...Silik çizgi çıkıyor diye es geçme sakın aynı tempoya devam...Hayırlısı ile EDA SEN ve GÜLSÜM'de hamiş haberlerini vereceksiniz
...

Hello kızlar,

ne yapıyorsunuz bakalım cumartesi doktora gidecem yavrum heralde kollu bacaklı olmuştur artık

Selam canım...Hoşgeldin...Alemsin yaaa...Evet kolları bacakları oluşmaya başlamıştır ama dikkatli bakman lazım...Güzel haberlerle dönersin inşallah...

Canım değerin gerçekten 13. gün geçmesine rağmen düşük...Geç döllenmede olabilir veyada değerin düşüyorda olabilir...Peki kese filan gördünüz mü...

slm güzeller geliyorum kimseler olmuyo nirdesiniz yahuuuu güzel topiğimin güzel annişleri özledim sizleri beya yakında aranızdayım misafirlerim yarın gidecekler öpüyorum hepiciğinizi

slm güzeller geliyorum kimseler olmuyo nirdesiniz yahuuuu güzel topiğimin güzel annişleri özledim sizleri beya yakında aranızdayım misafirlerim yarın gidecekler öpüyorum hepiciğinizi

gülüm sen nerdesin yaa özledim sohbetini vallahi gel gari yiterr yaaa

sonundaaa yaaaa yeeenn özledimmm seniiii
kimsecikler yok yine yaa:84::84:

gülüm sen nerdesin yaa özledim sohbetini vallahi gel gari yiterr yaaa
burdaYIm yeşilim zeytinem bende seni özledim bencede yiter gari az kaldı yarından sora arnızdayım fıstığım nasılsın babn nası oldu
sonundaaa yaaaa yeeenn özledimmm seniiii
kimsecikler yok yine yaa:84::84:

kuzuuuummm bende seni özledim ay valla hepinizi özledim nasılsın bulantıların nasıl inş.geçmiştir güzelim bekleyin az kaldı geliyorum

Uffffff celiyrum çimseler olmiyur nirdesiniz yahuuuuu

ara ara geliyo ama çok değill göbişimmdee çıktııı kızın gibi kızmm olsun istiyorumm doktora gittiğimde kemik yapısı kıza benziyo demişti 14 şubatta tekrar çağırdı hayırlısı olsn diyorum hemde kandil günü rabbim hayırlısını versn ama gönlüm kızdan yana

slm kızlar 4 kılo 300 gram şimdi doğduğunda 3640 gramdı dr kontorolunde yeterince almamış dedi ilk gittiğimde 4 kılo 20 gramdı şimdi 4 300 ilk gittiğimde dedı sutun varmı fılan sonra kaç saatte emzsırıyosun 4 - 3 saatte fılan dedı 2 saatte emzırmen gerekıo salak kafam 1 hafta sonra gel dedı 2 saate bır emzırmeye özen gösterdım gecelrı şaşıodu yıne yeterınce almamışi dedi ıdrar testı istedı yaptırdık bugun yarın sonuç alcaz ve kalça ultrosonu çektırcez 1 aylık olunca çekılıo . sağlıklı bebek dedi . ben kakasını yapmıyo dıe goturmuştum 3 . günü olmuştu götürdüm . dedi bebekler 1 haftaya kadar yapmayabılır normal dedi fıtıl verdı doktordan geldık yaptı kakasını bende fıtılı kullanmadım geçen yıne oyle oldu tam 3 .gününde yaptı . gunde ıkı kez bazen bı kez yapıo netten baktım yenı doğanlar 1 ile 10 arası yaparmış her ıkısıde normalmış fılanda fılannnnn . anne karnında ne guzel sorun yok bışey yok hastalancak korkusu yok bışey olcak korkusu yok. neyse öpüom kızlar

kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzz

benimde son 28 günüm kaldı doğumumaa. ayyy çokk heyecanlıyımm:)))

odasıda hazırr bi eksik bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…