Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ınsallah 15ınde cagırdı bakalım neler olacak. az bı tansıyon gorursem alacam artık yeter dedı doktorrrr acayıp heyecan var anlatamam zaman azaldıkcada hıc gecmıyorr.. bıran once dogsun da ne olursa olsun demeye basladım hayırlısylaaa saglı sekılde tabııııı...

Günaydın kızlar

evde internet yoktu yazamadım bu yüzdenç. Yavrumu gördüm anam ne kadar değişmiş 18 mm 4 gram ağırlığında olmuş çok şükür kalp atışlarını duyduk 20 eylül doğum tarihi dedi haftasıyla o kadar uyumlu ki herşey çok iyi gözüküyor dedi 1 ay sonra 2 li test için çağırdı istersen 2 hafta sonra gel elleri parmakları oluşacak görürsün dedi. Kalbinin sesi hala kulağımda nasıl müthiş bir duyguymuş bu allahım isteyen herkese yaşatsın.

bu arada benim hastane testler için (genel testler) 250 tl dedi 200 e indi neyse bizde başka hastaneye gittik 68 e yaptırdık. ne kadar farkediyor

günaydın şekerler...ay bak diyetteyim ya,herkesi herşeyi şeker gibi görmeye başladım..tatlısız bir hayat ne kaa zormuş be.haftaya şeker testim tekrar edilecek,inşaallah düşmüş olurda diyet sona erer.
mehtabım bebişini görmüşün,gözün aydın..zaman o kadar çabuk geçicek ki,sen bile anlamayacaksın büyüdüğünü..işin maddiyat kısmına gelince daha dur canım bunlar başlangıç..valla bende özel hastaneyi tercih ettim baştan beri,tuzlu ama içim rahat ediyo.bak şimdi devlet hastanesinde bedava doğurmak varken,Allah nasip ederse kendi hastanemde doğurarak bir sürü para saçıcam.amannnn boşver bidahamı gelcez dünyaya,bi daha mı anne olucam.Allah kocama zeval vermesin,cümlemizin kazançları bereketli olsun.

mehtabım gözünaydın görmüş duymuşsun bebeğini maşallah merak etmiştim haftasonu yazmayınca şükür ki herşey yolunda imiş, çok duygulandım okurken Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

darısı başına yeşilim zeytinim...babacığın nasıl oldu canım?

kızlar bu arada herkesin 14 şubat sevgililer gününü + VELADET kandilini kutlarım..ay ben ilk defa duydum mevlüt kandilinin diğer adıymış,kendimden utanmalımıyım,yoksa sizlerdemi ilk duydunuz?

canım ben allah sanada nasip etsin en kısa zamanda. çok şükür herşey yolunda canım

kızlar bu arada herkesin 14 şubat sevgililer gününü + VELADET kandilini kutlarım..ay ben ilk defa duydum mevlüt kandilinin diğer adıymış,kendimden utanmalımıyım,yoksa sizlerdemi ilk duydunuz?

bende ilk defa duydum...bugn nişanlanma yıldömümüz eşimle..ayrıca doktora da randevm var bugn hayırlısı ile işalallah cinsiyetini öğreneceğiz..bugüzel günde

evet kızlar bende herkezin kandilini kutlarım
kankam daha öncede yazmıştım biraz rahatsızdım Allaha şükür şimdi iyiyim ee sen anlat bakalım bebiş büyüyor hazırlıklara başladınmı ben henüz bir iğne almadım ama haftaya başalayacağım inşallah

inşallah düşmüştür tatlım benim ama dikkat ediyorsun düşmesi lazım.
Testi yaptırdığımda kontrole gittiğimde özel hastahane ama arasındaki farkı görüor musun uçmış millet ya

kızlar bebim bebiş galiba tembel olacak hiç kıpırdamıyor hatun yerinden memnun rahat rahat uyuyyor sanırım kızlar ya benim yapacak o kadar çok işim karar verecek o kadar çok şey varki çok zor prensesin ismine bile karar veremiyorum düşündüklerim var ama karar vermek zor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…