kızlar bebim bebiş galiba tembel olacak hiç kıpırdamıyor hatun yerinden memnun rahat rahat uyuyyor sanırımkızlar ya benim yapacak o kadar çok işim karar verecek o kadar çok şey varki çok zor prensesin ismine bile karar veremiyorum düşündüklerim var ama karar vermek zor :26:
kızlar bebim bebiş galiba tembel olacak hiç kıpırdamıyor hatun yerinden memnun rahat rahat uyuyyor sanırımkızlar ya benim yapacak o kadar çok işim karar verecek o kadar çok şey varki çok zor prensesin ismine bile karar veremiyorum düşündüklerim var ama karar vermek zor :26:
gülsüm nerde yaaaa...aybende yanındaki çömezi eğitemedi bir türlü...
aaaaaaaa neden kimseler yok :26:
buralardayım hatun...malum pazartesi yoğunluğu..ekran açık ama ben işlere dalıyom..naptın gülsümüm annenler gitti mi..Allah kavuştursun..
gittiler nazom amin sağolasın
çok yorgunum evler çooookkkk pis bugün iş göreceğim akşama belki biter
kırmızıların gelmesini bekliyorum hep gelmesinler derken şimdide biran önce gelseler diyorum
sen nasılsın canım
Allah kolaylık versin canım..dip köşe yap bi temizlik..misafir böle bişey işte,gidincede işleri bitmiyo..gelsin kırmızılarında başla bir an önce..bakarsın gelmezler de bebiş geliverir..Yaradanımın işi bu belli mi olur..ben napayım işte diyete devam,dün yine bişeylerini daha tamamladık şehzadenin..al al bitmiyo gülsümüm..daha bi ton eksik var..ya valla çocuk yapmak bile zor bu devirde..para para para..eskiden olsa halbu ki...saldım çayıra..mevlam kayıra...ama şimdi öylemi..onuda alalım..bunuda alalım..ama herkesin var bizimkininde olsun...Allah cümlemize yardımcı olsun...bu arada dediğim şeyleri denedin mi?
Günaydın kızlar
evde internet yoktu yazamadım bu yüzdenç. Yavrumu gördüm anam ne kadar değişmiş 18 mm 4 gram ağırlığında olmuş çok şükür kalp atışlarını duyduk 20 eylül doğum tarihi dedi haftasıyla o kadar uyumlu ki herşey çok iyi gözüküyor dedi 1 ay sonra 2 li test için çağırdı istersen 2 hafta sonra gel elleri parmakları oluşacak görürsün dedi. Kalbinin sesi hala kulağımda nasıl müthiş bir duyguymuş bu allahım isteyen herkese yaşatsın.
bu arada benim hastane testler için (genel testler) 250 tl dedi 200 e indi neyse bizde başka hastaneye gittik 68 e yaptırdık. ne kadar farkediyor
günaydın şekerler...ay bak diyetteyim ya,herkesi herşeyi şeker gibi görmeye başladım..tatlısız bir hayat ne kaa zormuş be.haftaya şeker testim tekrar edilecek,inşaallah düşmüş olurda diyet sona erer.
mehtabım bebişini görmüşün,gözün aydın..zaman o kadar çabuk geçicek ki,sen bile anlamayacaksın büyüdüğünü..işin maddiyat kısmına gelince daha dur canım bunlar başlangıç..valla bende özel hastaneyi tercih ettim baştan beri,tuzlu ama içim rahat ediyo.bak şimdi devlet hastanesinde bedava doğurmak varken,Allah nasip ederse kendi hastanemde doğurarak bir sürü para saçıcam.amannnn boşver bidahamı gelcez dünyaya,bi daha mı anne olucam.Allah kocama zeval vermesin,cümlemizin kazançları bereketli olsun.
kızlar bu arada herkesin 14 şubat sevgililer gününü + VELADET kandilini kutlarım..ay ben ilk defa duydum mevlüt kandilinin diğer adıymış,kendimden utanmalımıyım,yoksa sizlerdemi ilk duydunuz?
bende ilk defa duydum...bugn nişanlanma yıldömümüz eşimle..ayrıca doktora da randevm var bugn hayırlısı ile işalallah cinsiyetini öğreneceğiz..bugüzel günde
dün şöyle bir fiyat araştırması yapalım hem de gezelim diye çıktık.bebekle alakalı herşeyin ne kadar pahalı olduğunu görünce benim adamın yüz ifadesini görmeliydiniz..bu minnacık patik mi 49 tl??şuncacık emzik mi 15 tl??diye diye helak oldu adamcağız.hele bi takım gördü bayıldı fiyatının 3.500 tl olduğunu duyunca da bayıldı.sevemedim bir türlü dedim durdum ama yine gittim park yatak aldım.malum kiracıyım,yatakta pek hoştu aldık gitti.yatağı,uyku seti,battaniyesi,cibindiriği tamam..babası dayanamadı arabasınıda aldı.anlayacağınız işin zor kısmı halloldu Allahın izniyle..geriye pusetimiz,küvetimiz ve kıyafetlerimiz kaldı..
selam herkese ben geldimm 10 gün aradan sonra, şükür kavuşturana..
özledim sizleri valla..bu arada önce mevlüt kandilinizi sonrada sevgililer gününüzü kutluyorum hepinizin..:16
:
bide bişey dicem : benim kolumun altında yeşil mercimek iriliğinde et beni var. deri ile birleşim yerine kadar, yumuşak olan benim, taş gibi olmuş, kurumuş resmen,daha dün fark ettim, bastırıncada acıyo
rengi kapkara olmuş, çok panikledim akşam..napıcamı şaşırdım, internetten araştırdım, bu konuyla ilgili kimse bişey yazmamış, bu durum normal mi yoksa anormal mi hiç bi fikrim yokk...
ben napayım şimdi..bişey söyleyin nolur kızlar yaaa
Hoşgeldin canım...Amin canım hepimizin her ikiside kutlu olsun...Önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama dr. göster sen birkere hem acıtıyor diyorsun...
dün panik içindeyken arkadaşım aradı.. bende ona söyledim, böyle böyle olmuş benime, normal mi sence korkuyorum dedım, belki benin düşecektir dedi, onun için kurumuştur dedi...ama yinede mutlaka doktora git dedi..ben doktora gitmekten de korkuyorum kötü bişey söyler diye...Allahım hayırlısını nasip etsin..inşallah kötü bişey çıkmaz bunun altından(
oo h.g canımm...sen kalbini ferah tut canımm..işallah bişey çıkmaz ama doktora görünmende de fayda var erken teşhis her zman için önemlidir.. az önce benide hastahaneden aradılar doktorumun ameliyatı çıkmış yarın kaldıama bakalım elbett vardır bundada bi hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?