Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

uslu bir bebek olacak demekki, ismini ablasına sor bence kesin düşündüğü birşey vardı. hangi isimleri düşündün peki?

dün şöyle bir fiyat araştırması yapalım hem de gezelim diye çıktık.bebekle alakalı herşeyin ne kadar pahalı olduğunu görünce benim adamın yüz ifadesini görmeliydiniz..bu minnacık patik mi 49 tl??şuncacık emzik mi 15 tl??diye diye helak oldu adamcağız.hele bi takım gördü bayıldı fiyatının 3.500 tl olduğunu duyunca da bayıldı.sevemedim bir türlü dedim durdum ama yine gittim park yatak aldım.malum kiracıyım,yatakta pek hoştu aldık gitti.yatağı,uyku seti,battaniyesi,cibindiriği tamam..babası dayanamadı arabasınıda aldı.anlayacağınız işin zor kısmı halloldu Allahın izniyle..geriye pusetimiz,küvetimiz ve kıyafetlerimiz kaldı..

nazlı koy...adımız nazan ya..benimde kızım olsa nazlı olucaktı..ayrıca ecrin,derin,alaz,zeynep,ece,elif,duru isimleride güzel..ya da nostaljik takıl...emine,zehra,hatice vs..

kızlar geç kıpırdar ya nazancım ne çabuk unuttun...benim kızda 5 ayda zar zor bi iki kıpırdama anca hissedebilmiştim...bu da tam tersi kımıl kımıl,pat küt..babası fitbolcu olcak desede bana kix boxçu olcak gibi geliyo..

herkezin kandili duaları kabul kandili mübarek olsun dualarda buluşalım inş.
Allahım hayırlı dualarımızı kabul eyle bizleri sana layık kul olmayı nasip et
hakkımzda hayırlar ver
bebiş isteyen bütün kullarına en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et
amin aminn

buralardayım hatun...malum pazartesi yoğunluğu..ekran açık ama ben işlere dalıyom..naptın gülsümüm annenler gitti mi..Allah kavuştursun..

gittiler nazom amin sağolasın
çok yorgunum evler çooookkkk pis bugün iş göreceğim akşama belki biter
kırmızıların gelmesini bekliyorum hep gelmesinler derken şimdide biran önce gelseler diyorum
sen nasılsın canım

Allah kolaylık versin canım..dip köşe yap bi temizlik..misafir böle bişey işte,gidincede işleri bitmiyo..gelsin kırmızılarında başla bir an önce..bakarsın gelmezler de bebiş geliverir..Yaradanımın işi bu belli mi olur..ben napayım işte diyete devam,dün yine bişeylerini daha tamamladık şehzadenin..al al bitmiyo gülsümüm..daha bi ton eksik var..ya valla çocuk yapmak bile zor bu devirde..para para para..eskiden olsa halbu ki...saldım çayıra..mevlam kayıra...ama şimdi öylemi..onuda alalım..bunuda alalım..ama herkesin var bizimkininde olsun...Allah cümlemize yardımcı olsun...bu arada dediğim şeyleri denedin mi?

evet nazom yaa misafir gelmeden temizlik gidince temizlik bir aydır düzgün yapmadım işler yığıldı hayırlısı bakalım akşama yaparım
valla nazom ortam pahalı ne edersin meçbur alıyosun bişeyleri almadanda olmuyo güle güle kullan inş.canım hayırlısıytla aldıklarını
yok nazom yapamadım misafir hastane işi gece 1-2de yatıyodum yapamadım ne zaman yapmam gerekiyo adet bitimindemi yoksa herhangi bigünmü nazom nasıl bide başka topikde okudum rahimde büzülme yapıyo süt buharı diye yazmışlar olabilirmi acaba:26:

bana müsade birazdan gelirim sizlerde toplaşın kızlarrr

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Herkesin ilk önce kandili mübarek olsun ve sonrada sevgililer günü kutlu olsun...Bizlerinde kutlayanlara teşekkür ederim...

Maşallah yavruna canım...Hayırlısıyla kalp atışınıda duymuşsun...Peki kollarını bacaklarını gördün mü merak ediyordun...Kesin kalp atışını duyunca aklına bile gelmemiştir...Canım testlerini nerde uyguna yapıyorsalar orda yaptır...Ben özel hastaneye giderken testlerimi devlet hastanesinde bedavaya yaptırmıştım...Dr. biraz yüzü asılıyordu ama başta demeyecekti başka yerdede yaptırabilirsin...

Sevindim NAZO diyetini bırakmamana...Kilona fark ettimi çok alıyorum diyordun ama en önemlisi şeker yüklemesinin sonucu tabi ki...İnşallah normal sonuçlarda çıkar...Canım çalıştığın hastanede herşeyini yaptırıyorsun çalışanına bir fiyat indiri mi yok mu...

kızlar bu arada herkesin 14 şubat sevgililer gününü + VELADET kandilini kutlarım..ay ben ilk defa duydum mevlüt kandilinin diğer adıymış,kendimden utanmalımıyım,yoksa sizlerdemi ilk duydunuz?

Üzülme canım bende ilk defa senden duyuyorum...

bende ilk defa duydum...bugn nişanlanma yıldömümüz eşimle..ayrıca doktora da randevm var bugn hayırlısı ile işalallah cinsiyetini öğreneceğiz..bugüzel günde

Hadi bakalım aramıza prens mi yoksa prenses mi katılacak...Güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım bir anket yap istersen beğendiğin isimleri yaz yardımcı oluruz birazda olsa...

O bizdede var canım...Babamızın her şeye bir lafı var...Ne yapalım araştırıp fiyat ve iyi olup olmadığını karşılaştırıp uygun olanını alacağız...Gezmek fiyat öğrenmek lazım canım...Ben büyüyen beşiğini yatağını uyku setini tülünü oyuncağını 600 aldım burdan ama Nisan topiğinde ve başka topikte takımını 850 alan var ama hangi ilde bilemiyorum...İstanbul da yaşasaydım bulurdum herhalde ama burda zaten 3 tane bebek dükkanı var...

selam herkese ben geldimm 10 gün aradan sonra, şükür kavuşturana..

özledim sizleri valla..bu arada önce mevlüt kandilinizi sonrada sevgililer gününüzü kutluyorum hepinizin..:16
:

bide bişey dicem : benim kolumun altında yeşil mercimek iriliğinde et beni var. deri ile birleşim yerine kadar, yumuşak olan benim, taş gibi olmuş, kurumuş resmen,daha dün fark ettim, bastırıncada acıyo
rengi kapkara olmuş, çok panikledim akşam..napıcamı şaşırdım, internetten araştırdım, bu konuyla ilgili kimse bişey yazmamış, bu durum normal mi yoksa anormal mi hiç bi fikrim yokk...
ben napayım şimdi..bişey söyleyin nolur kızlar yaaa

Hoşgeldin canım...Amin canım hepimizin her ikiside kutlu olsun...Önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama dr. göster sen birkere hem acıtıyor diyorsun...

Hoşgeldin canım...Amin canım hepimizin her ikiside kutlu olsun...Önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama dr. göster sen birkere hem acıtıyor diyorsun...

dün panik içindeyken arkadaşım aradı.. bende ona söyledim, böyle böyle olmuş benime, normal mi sence korkuyorum dedım, belki benin düşecektir dedi, onun için kurumuştur dedi...ama yinede mutlaka doktora git dedi..ben doktora gitmekten de korkuyorum kötü bişey söyler diye...Allahım hayırlısını nasip etsin..inşallah kötü bişey çıkmaz bunun altından(

oo h.g canımm...sen kalbini ferah tut canımm..işallah bişey çıkmaz ama doktora görünmende de fayda var erken teşhis her zman için önemlidir.. az önce benide hastahaneden aradılar doktorumun ameliyatı çıkmış yarın kaldı ama bakalım elbett vardır bundada bi hayır..

hoşbulduk canım..evet doktora sormam lazım...hafta sonu gideyim bari, moralim çok bozuk (
bu kadar beklemişsin , 1 gün daha bekle vardır bi hayr dediğin gibi canım..bu arada ameliyat için randevu ertelendiğini ilk defa duyuyorum...

slm kızlar...herkezin kandili mübarek olsun...sevgililer gü nünüz kutlu olsun.

son 12 günüm kaldı :18: korkuyom...heycanlıyım Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…