hoşbulduk canım..evet doktora sormam lazım...hafta sonu gideyim bari, moralim çok bozuk(
bu kadar beklemişsin , 1 gün daha bekle vardır bi hayr dediğin gibi canım..bu arada ameliyat için randevu ertelendiğini ilk defa duyuyorum...
kızlar 1 haftadır regl olcakmışım gibi ağrım var bi kaç gündürde göğüslerim taş gibi dokunamıyorum wee kirpiklerim karışık 6 günüm kaldıııı heyecan yapmaya başladım yaa acabaaa olabilirmii
fazla takmaaa ayy keşkeee pıtırcık olsaa
kızlar 1 haftadır regl olcakmışım gibi ağrım var bi kaç gündürde göğüslerim taş gibi dokunamıyorum wee kirpiklerim karışık 6 günüm kaldıııı heyecan yapmaya başladım yaa acabaaa olabilirmii
kizlar merhaba bende hamile kalamayanlardanim bir yildir.ve sizinle ilerlemeye karar verdim siz ne dersinizn her seyi paylasmak icicn fln fln bana yardim edin nolur aslinda moralman biraz bozugum
Kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi siz ananız koynunda ben soğuktan ölem mi
günaydın dişiler...yüklüler..yüklü olmak için bekleyenler...yükünü boşaltmak için vaktinin dolmasını bekleyenler..hepiciğinize günaydın...
günaydın dişiler...yüklüler..yüklü olmak için bekleyenler...yükünü boşaltmak için vaktinin dolmasını bekleyenler..hepiciğinize günaydın...
dün gece saat 10 suları falan bi telefon hayırdır dedim...bizim burda işyerindede bi senelik evli bir hatun vardı,bir türlü olmuyo..kıza dedim geçen ay ve ovulasyon testlerindn aldırdım..adeti neredeyse 20 gün geçti hiç çizgi yoktu..telefonu açtım bu...heyacanlı bir ses tonuyla nazan abla kopkoyu ikinci çizgi çıktı yaaa napcam şimdi dedi...kız dur dedim sakin ol,,napcan,yapcağın şey belli tren kaçmadan işe başlayacaksınız...ama bu gece kandil...eee ne olmuş kandil olduysa...ama kandillerde yapmak çok günahmış...ayyyy şiştimmm...deli oldum..kimler uyduruyo bunları bilmiyorum..bak arkadaşım dedim tam aksine dinimizde mübarek gecelerde olan çocuklar daha hayırlı olurlar..insanın helaliyle olmasının bir zamanı yoktur..kuranda böle safsatalarda yoktur..ayrıca hürrem sultanda bile görmedin mi,padişah perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde hasekisiyle birlikte oluyo,neden? mübarek gece diye,doğacak çocuk kutlu olsun diye..hem eskiden düğünler bile cuma geceleri(perşembeyi cumaya bağlayan demek)olurdu..diye bir sürü dil döktüm ve ikna ettim...eğer olursa bu işin mimarı benim di mi?
dün gece saat 10 suları falan bi telefon hayırdır dedim...bizim burda işyerindede bi senelik evli bir hatun vardı,bir türlü olmuyo..kıza dedim geçen ay ve ovulasyon testlerindn aldırdım..adeti neredeyse 20 gün geçti hiç çizgi yoktu..telefonu açtım bu...heyacanlı bir ses tonuyla nazan abla kopkoyu ikinci çizgi çıktı yaaa napcam şimdi dedi...kız dur dedim sakin ol,,napcan,yapcağın şey belli tren kaçmadan işe başlayacaksınız...ama bu gece kandil...eee ne olmuş kandil olduysa...ama kandillerde yapmak çok günahmış...ayyyy şiştimmm...deli oldum..kimler uyduruyo bunları bilmiyorum..bak arkadaşım dedim tam aksine dinimizde mübarek gecelerde olan çocuklar daha hayırlı olurlar..insanın helaliyle olmasının bir zamanı yoktur..kuranda böle safsatalarda yoktur..ayrıca hürrem sultanda bile görmedin mi,padişah perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde hasekisiyle birlikte oluyo,neden? mübarek gece diye,doğacak çocuk kutlu olsun diye..hem eskiden düğünler bile cuma geceleri(perşembeyi cumaya bağlayan demek)olurdu..diye bir sürü dil döktüm ve ikna ettim...eğer olursa bu işin mimarı benim di mi?
dün gece saat 10 suları falan bi telefon hayırdır dedim...bizim burda işyerindede bi senelik evli bir hatun vardı,bir türlü olmuyo..kıza dedim geçen ay ve ovulasyon testlerindn aldırdım..adeti neredeyse 20 gün geçti hiç çizgi yoktu..telefonu açtım bu...heyacanlı bir ses tonuyla nazan abla kopkoyu ikinci çizgi çıktı yaaa napcam şimdi dedi...kız dur dedim sakin ol,,napcan,yapcağın şey belli tren kaçmadan işe başlayacaksınız...ama bu gece kandil...eee ne olmuş kandil olduysa...ama kandillerde yapmak çok günahmış...ayyyy şiştimmm...deli oldum..kimler uyduruyo bunları bilmiyorum..bak arkadaşım dedim tam aksine dinimizde mübarek gecelerde olan çocuklar daha hayırlı olurlar..insanın helaliyle olmasının bir zamanı yoktur..kuranda böle safsatalarda yoktur..ayrıca hürrem sultanda bile görmedin mi,padişah perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde hasekisiyle birlikte oluyo,neden? Mübarek gece diye,doğacak çocuk kutlu olsun diye..hem eskiden düğünler bile cuma geceleri(perşembeyi cumaya bağlayan demek)olurdu..diye bir sürü dil döktüm ve ikna ettim...eğer olursa bu işin mimarı benim di mi?
günaydın canlarrrrr
dün giremedim akşama kadar birayın yapılmamaış temizliğini yaptım akşam yemeğe misafifrim vardı çok yorgunum heryerim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?