Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Bende bugün bana yardıma gelen kadıncağızı çağırdım ev bana kokuyor geliyor özellikle mutfak ve hiç birşey yapamıyorum ya gelince bi uzanayım diyorum bitti ondan sonra bütün gece...mide ağrısı beni mahvediyor tabi bunada çok şükür

nazom bugün zirve yapmış, hepimiz en azından ben dipcik gibi oldum
Allah ım sana şükürler olsun yarabbim !!!!!!!

evet evet sensin amma bu gibi günlerde mekruh olduğunu da unutmayalım

kafamı bozma benim mehtap...gelmeyeyim oraya...yok öyle bişey yaaaaaaa....hangi kitapta yazıyo....zamanında mezheplerin din alimleri atmış ortaya böle şeyler..yok berat gecesi olan çocuk asi olur,yok bayram gecesi olan çocuk 6 parmaklı olur...Allah aşkına sizler okumuş aydın mantıklı hatunlarsınız...lütfen....çizgimden saptırmayın beni.....

günaydın gülom neden bigüne yükledin o kadar işi yaya yaya yapaydın ya yazık canına

olurmu edoşum heryer çok berbattı üstelik misafirde gelecekdi hangisini yapmasam olmazdı şükür yorulsamda bitirdim tabi kalan yine kaldı perfdeler camlar sen nasılsın babn taburcu galiba çok sevindim

nazom sinirlenme Mustafayı düşün.

ben öle biliyom ama bence bu konuların uzmanı Gülsüm birde o cevap versin derim sen ne dersin?

hamdoşsun şükürler olsun Rabbime

açıkcası biz ramazan ayında bile bişey yapmayız ramazanda böle birşey yok biliyoruz ama tamamıyle arınmak için kendimizi ibadete veriyoz geçen ramazan dada sölemiştim zaten.

her günümüze şükürler olsun kurban olduğum rabbim ne güzellikler vermiş bizlere ya

nazom sinirlenme Mustafayı düşün.

ben öle biliyom ama bence bu konuların uzmanı Gülsüm birde o cevap versin derim sen ne dersin?

aaa bana top atmayın valla bende tam bilmiyorum ama bence yapmamnın sakıncası yok mesela erkekler cuma namazına eşleriyle birlikte olup gusl abdesiyle camiye gitmeleri daha iyi hayırlı diye biliyorum buna dayanarak benca sakınca görmüyorum kuran okuyup namaz kılıyoruz bence Rabbimin huzuruna guslle yönelmenin sakıncası yok tabi benim fikrim ama araştırmak gerek yinede

açıkcası biz ramazan ayında bile bişey yapmayız ramazanda böle birşey yok biliyoruz ama tamamıyle arınmak için kendimizi ibadete veriyoz geçen ramazan dada sölemiştim zaten.

aaa mehtabım öle şey olurmu iftarını yaptık sonra selbest ramazanda ilşki yok diye bişey yok

aaaaaaa adetime 3gün kalmış vee bende hiç heycan felan yok olmayacağını bildiğim için heralde ayyy hayırlısıyla gelsede bende yoluma baksam

nazom gıı rüyamda köpekler gördüm hele birisi öle yavuzduki çok korkunç vahşiydi ağzındaki şey ne ise yanımıza düşürüyo kızımla benim sora alıyo gidiyo ama sesi çok gürdü kızım öle korkuyoki delirmiş gibi ağlıyo bitanede uyuşuk yatan köpek gördüm

Allah iyiliğini versin...kız bizim oğlan Ramazan da oldu ama...biz arınalım derken..yıkanmayı anladık herhal...

kız hamiş olabilme ihtimalin nedir?

şuan yüzde elli canım tek tüple
bakalım adet olunca tekrar gideceğim doktora testler tahliller yapacak sora tedaviye başlayacağım hayırlısıyla ama önceki kadar takmıyorum Rabbim vercekse verir yeterki hayırlı evlat olsun

eda bir yumos testi yapsana bakalım çift çizgi çıkacak mı? ben ilk öle öğrenmiştim

mehtabım 2 akşam önce yaptım tek çizgiydi 7 günüm wardı kaldı zaten kaldı 5 günüm bişi değişceğini sanmam dün geene geldi kırmızılar sonra kesildi daha gelen giden yok bekliyelim bahalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…