canlarım benim...yağmurlu da olsa bugün hava...hepinize taaa antalyalardan kucak dolusu sevgi yolluyorum...pozitif enerji yolluyorum...sizlerden pozitif olun bakıyım..dertmiş,kedermiş,borçmuş,falanmış filanmış..atın hepsini kafanızdan..ve şu anda nefes aldığınız için,gören gözleriniz,işiten kulaklarınız,tutan el ve ayaklarınız,düşünen beyniniz için Allaha bir kez daha şükredin..ve ne kadar mükemmel nimetlerle donatıldığınıza tekrar tekrar şükredin...
evet evet sensin amma bu gibi günlerde mekruh olduğunu da unutmayalım
günaydın gülom neden bigüne yükledin o kadar işi yaya yaya yapaydın ya yazık canına
kafamı bozma benim mehtap...gelmeyeyim oraya...yok öyle bişey yaaaaaaa....hangi kitapta yazıyo....zamanında mezheplerin din alimleri atmış ortaya böle şeyler..yok berat gecesi olan çocuk asi olur,yok bayram gecesi olan çocuk 6 parmaklı olur...Allah aşkına sizler okumuş aydın mantıklı hatunlarsınız...lütfen....çizgimden saptırmayın beni.....
canlarım benim...yağmurlu da olsa bugün hava...hepinize taaa antalyalardan kucak dolusu sevgi yolluyorum...pozitif enerji yolluyorum...sizlerden pozitif olun bakıyım..dertmiş,kedermiş,borçmuş,falanmış filanmış..atın hepsini kafanızdan..ve şu anda nefes aldığınız için,gören gözleriniz,işiten kulaklarınız,tutan el ve ayaklarınız,düşünen beyniniz için Allaha bir kez daha şükredin..ve ne kadar mükemmel nimetlerle donatıldığınıza tekrar tekrar şükredin...
nazom sinirlenme Mustafayı düşün.
ben öle biliyom ama bence bu konuların uzmanı Gülsüm birde o cevap versin derim sen ne dersin?
açıkcası biz ramazan ayında bile bişey yapmayız ramazanda böle birşey yok biliyoruz ama tamamıyle arınmak için kendimizi ibadete veriyoz geçen ramazan dada sölemiştim zaten.
aaa mehtabım öle şey olurmu iftarını yaptık sonra selbest ramazanda ilşki yok diye bişey yok
aaaaaaa adetime 3gün kalmış vee bende hiç heycan felan yok olmayacağını bildiğim için heralde ayyy hayırlısıyla gelsede bende yoluma baksam
açıkcası biz ramazan ayında bile bişey yapmayız ramazanda böle birşey yok biliyoruz ama tamamıyle arınmak için kendimizi ibadete veriyoz geçen ramazan dada sölemiştim zaten.
kız hamiş olabilme ihtimalin nedir?
Allah iyiliğini versin...kız bizim oğlan Ramazan da oldu ama...biz arınalım derken..yıkanmayı anladık herhal...
eda bir yumos testi yapsana bakalım çift çizgi çıkacak mı? ben ilk öle öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?