Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr aybenimin testi yanında stajyeri olduğundan yükliyemedi teyzesi olarak yüklemek bana düşer bakınnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $_Fotoğraf-0140.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 27
selam kızlar
..bi kaç zamandır yazmıyordum..yazdıklarınıza bakınca dayanamadım..
edacım ve aybencim sizleri çoook tebrik ederim..
nasıl sevindim anlatamam..gözlerim doldu okuyunca...tebrik etmek istedim....

bizde küstün bize diye düşünüyorduk

canım biliyorsun kasti birşey yok çoğumuz senin gibi ofisten bakıyoruz ve cevap veremediğimiz yazılar olabiliyor.

canım benim yaa.nerelerdesin sen. olurmu öyle küslük.çoooook teşekkür ederim canım benimmm.

EBRU SEN NERDESİN YAAAAAAAAAAAA KÜSTÜN GİTTİN İKİMİZ ADINADA TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN

Kızlar bu arada ayben yazamadığı sevincini paylaşamadığı için çok üzülüyo bizde çok zor konuştuk ama çok heycanlı ve mutluuuu

Kızlarrrr bence gülsümümde yaza kalmadan hamileee ahanda daha şimdi taze doğdu içime

bizde küstün bize diye düşünüyorduk

canım biliyorsun kasti birşey yok çoğumuz senin gibi ofisten bakıyoruz ve cevap veremediğimiz yazılar olabiliyor.

canım benim yaa.nerelerdesin sen. olurmu öyle küslük.çoooook teşekkür ederim canım benimmm.

EBRU SEN NERDESİN YAAAAAAAAAAAA KÜSTÜN GİTTİN İKİMİZ ADINADA TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN

ne bileyim ; son zamanlarda cok duygusaldım işte; hamileliğime verin, anne adayları :))

ebrucum gelmene çok sevindim..sana yakışanda bu..küslük olmaz bizde...
ya kızlar ben bu arada sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadım..benim yanımda bi arkadaş vardı hani onada aldırdım testlerden kullandı diye bahsetmiştim ya..onunda adetine 5 gün var ve son iki gündür yumurtlama testleri tekrardan çift çizgi çıkmaya başlayınca,aybenide örnek vererek kıza kesin hamilesin dedim.hatta şimdi bak ayben hamile çıktı diye kıza test aldırdım ama iz bile yok,kızcağız çok üzüldü,bende o kadar ümit verdim diye üzüldüm..

AMA DUR DAHA ADET OLMADI DİMİ BEKLESİN TATLIM
AYBEN FARKLI O İLİŞKİNİN ERTESİ GÜNÜ YAPSA TESTİ GENE ÇIKAR MAŞALLAH BENİM ARKDAŞIMA ÇOK DOĞURGAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…