Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayyyy edoşuuum. gerçektenmi.öylemi diyorsun şimdi. yarın gebelik tessti yaparsam çıkarmı ki yaaa. ya negatif çıkarsa korkuyorum
bende seni çoooooooooooooooooooook seviyoruuuuuuuuuuuuuuumm

kızlarr bebısım dogdu cok sukur kucuk herıfım dıyorum ona mınnacık bıseyy Allahım ısteyn herkese nasıp etsın gercekten yasamaya degılınılecek bı duyguuuu hepınıze cok dualar ettım ınsallah bebek bekleyen arkadaslarımızında guzel haberlerını alırızzz

ay doğdumu acaba bebiş heber vermeyi unutma bize

ayy işallahh hayırlı doğumlarr canımm darısıda bizlerinn başına sabah kalktım inan aklıma geldin dedim acaba bende gider miyim o gün gelir mi ki?
sayılı gun cabuk gecermıs kızlar bende dogum hıc gelmıcek gıbı hıssederdım ama hemencecık gectı darsı sızlerın basına. ıns azızede kurtulur sıra onda galıbaa yarınn Allah yardımcısı olsun.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

bu arada bu testi 2 buçuk saatlik idrarımla yaptım.

Canum,

Bence hamilesin tatlım ama eda nın dediği gibi bir gebelik testi ile onaylamamız lazım. var ise çıkar canım silik milik birşey ama bu sefer adam gibi bir doktora ve hastahaneye gideceksin canım ölürümde avcılar hospitala yollamam seni

herkese HAYIRLI CUMALAR..MUTLU GÜNLER..GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN...

aybenim HAMİLESİN canım.bugün bi idrar testi yapta sevinek en afillisinden.

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına.müsait bi zamanında,küçük herifinden vakit bulabilirsen yani ayrıntılarıda anlatmanı isteriz..seni öpüyor,oğluşunu kokluyorum..

Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın canım

günaydın kızlar ben hastalandım ateşim var bağdemciklerim şiş iç organlarım sızım sızım sızlıyo halsizim:2:

canımm hayırlı olsun allhım uzun ömürler güzel bahtlar eylesin cennet kokulu oğlunaa darısıı bizlerinn başınaaa

etmiştim halbuseee

geçmiş olsun canım..ateşin varsa ihmal etmemen gerk.bence hemen bi kbb doktoruna git,gebe olduğunuda belirt ona göre antibiotik verirler..ilk 3 ay ateşli hastalık tehlikeli çünkü..ateşini sık sık kontrol et,yükselmesini önle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…