- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
aybenim biliyodum hislerimde yanılmadığımı artık eminim sen kesinlikle gebesinşimdi sıra yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yapmaya geldi artık silikte olsa kesinlikle çıkacaktır yarın cuma ve biz bu mübarek günde bir hamile haberi ile daha yıkılacak bu topikkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım aybenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmm
AYDNKL canım bugündü dimi senin sezeryan günün...Allah yardımcın olsun...Hayırlısıyla sorunsuz eli ayağı düzgün sağlıklı olarak bebişini kucağına almayı nasip etsin...Güzel haberlerini bekliyoruz canım...
ay doğdumu acaba bebiş heber vermeyi unutma bize
GÜNAYDINNNNNNN
ayyyy muhtemelen topiğimizin bir erkeki daha bu dünyaya teşrif etmek üzere..belkide etti bile...
AYDNLK'a hayırlı doğumlar diliyoruz..geçmiş olsun..İnşaallah sağlıkla oğluşuna kavuşmuşsundur..Darısı geride kalan tüm yüklülere...
sayılı gun cabuk gecermıs kızlar bende dogum hıc gelmıcek gıbı hıssederdım ama hemencecık gectı darsı sızlerın basına. ıns azızede kurtulur sıra onda galıbaa yarınn Allah yardımcısı olsun.ayy işallahh hayırlı doğumlarr canımm darısıda bizlerinn başına sabah kalktım inan aklıma geldin dedim acaba bende gider miyim o gün gelir mi ki?
kızlarr bebısım dogdu cok sukur kucuk herıfım dıyorum ona mınnacık bıseyy Allahım ısteyn herkese nasıp etsın gercekten yasamaya degılınılecek bı duyguuuu hepınıze cok dualar ettım ınsallah bebek bekleyen arkadaslarımızında guzel haberlerını alırızzz
bu arada bu testi 2 buçuk saatlik idrarımla yaptım.
kızlaaaar. ben yine ov.testi yaptımmmm. resmini ekliyorum.biliyorum bıktınız benden ama bu sefer dahada belirgin çıktı.hatta T çizgisi C çizgisinden daha koyu.resimde belli pek belli olmaz ama çıplak gözle daha belli koyu olduğuuuuuuuuuuuuu
25.gün ov.testim Eki Görüntüle 146755
şimdi kızlar.ben eğer yumurtluyorsam hala yumurtlamamın bitmesi gerekmiyormu.gün geçtikçe daha da koyulaşıyor.
kızlarr bebısım dogdu cok sukur kucuk herıfım dıyorum ona mınnacık bıseyy Allahım ısteyn herkese nasıp etsın gercekten yasamaya degılınılecek bı duyguuuu hepınıze cok dualar ettım ınsallah bebek bekleyen arkadaslarımızında guzel haberlerını alırızzz
günaydın kızlar ben hastalandım ateşim var bağdemciklerim şiş iç organlarım sızım sızım sızlıyo halsizim:2:
etmiştim halbuseee
kızlaaaaaaaaaaaaar.. hamişimmmmmmmmmmmmm
hadi gülsümüm önümüzdeki ayda sen güzel haberlerini verde hamile olmayan kimse kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?