naber kız cadı?hiç sigara içmiyon mu gııı?valla dayanabiliyorsan tebrik koymak lazım sana..
kızlaaaaaaaaaaaaar.. Hamişimmmmmmmmmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaaar.. hamişimmmmmmmmmmmmm
idrar testi. amaaa hemen çıktı. belki bir ara resmini koyarım. çok belirgin
geçmiş olsun canım..ateşin varsa ihmal etmemen gerk.bence hemen bi kbb doktoruna git,gebe olduğunuda belirt ona göre antibiotik verirler..ilk 3 ay ateşli hastalık tehlikeli çünkü..ateşini sık sık kontrol et,yükselmesini önle..
hayırlı cumalar kızlarrr
edacım hemmen doktora nazo nun dediği gibi, ayben nerde bilen gören var mı?
saol nazom akşam ölçmedim direk gittim yattım ateşim var dediğim kaç olduğunu bilmiyodum sabah baktım 36,8 normal dimi :26:
bu arada gebelik şüphesi olan arkadaşların günlerini beklemesine gerek kalmadı...bir kez daha test edip onayladık ki..bu muhteşem ovulasyon testleri ayrıca birer erken gebelik teşhisi aleti...
bu fasulyaaaaaaaa yedik buçöuk lira
aman yandan
abe kaynana ne yaptın bize ne bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz yarimleeeeeeeeeeeeeeeeee
tepecikli mi kuruçaylı mı kasımpaşalı ey güzeller güzeli
amannnnnnnnnnnnnnn
yeni şirketimizle kağıthane devlet hastanesi karşılıklı acaba gitsemmiki hastane fobisi var bende kolay kolay gitmem zaten çok şükür senede belki 1 kere hastalanırım o kadar
hadi kızlar amaaaa aaaa olmuyor böyle. hadi kopma zamanııııııııı yehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:81:
elbette çok sevindik ama..böyle önceden bilince..hatta emin olunca..işin heyacanı gitti..zaten bu topicte ceket üstüne atılsa hamile kalabilen bir kişi olaraktan senin gebeliğin en olağan karşılanı ünvanınıda elinde bulunduruyo...Allah tamamını erdirsin bitanesi...haydeeee gözümüz aydın...darısı GÜLSÜMCÜĞÜME inşaallah en kısa zamanda..
iyiysen gitme ilaçda alma en fazla minoset alabilirsin, portakal ve kivi takviyesi
eda kız
ekim anneleri ne kadar soğuk kivi ve activia tavsiyesinde bulundum bir allahın kulu cevap bilem vermedi sevmedim ben onları
bu arada senin çıtır terazi olacak mehtap teyzesi gibi artık kız olursa mehtap verirsiniz adı nı
bende bazen takılıyom diğer topiğe..kendimi orda çıplak gibi hissediyorum..bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz canısı..
iyiysen gitme ilaçda alma en fazla minoset alabilirsin, portakal ve kivi takviyesi
eda kız
ekim anneleri ne kadar soğuk kivi ve activia tavsiyesinde bulundum bir allahın kulu cevap bilem vermedi sevmedim ben onları
bu arada senin çıtır terazi olacak mehtap teyzesi gibi artık kız olursa mehtap verirsiniz adı nı
evet canım birde gülsümüm hamiş kalsa 2011 uğurlu geldi hepimize ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?