Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

naber kız cadı?hiç sigara içmiyon mu gııı?valla dayanabiliyorsan tebrik koymak lazım sana..

yok anam içmiyorum arada kardeşlerimde görürsem bir kaç fırt hepsi o amma hiç aklımdan çıkmıyor gülümmmmmmmmmmmmmmm

2 haftadır çok iyiyim canım allahıma çok şükür uyku haricinde şikayetim yok oda normal çünkü 6 da kalkıyom ben baıcm

kızlaaaaaaaaaaaaar.. hamişimmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaa ne kadar çok şaşırdık..ne kadar çok şaşırdık..bu inanılmaz haberle şok olduk..hiç beklemiyorduk..bu bir mucize...kız manyak dünden beri hamilesin diyoz ya..terciye tere mi satıyon sen....haydi şimdi parti time....

saol nazom akşam ölçmedim direk gittim yattım ateşim var dediğim kaç olduğunu bilmiyodum sabah baktım 36,8 normal dimi :26:

bu arada gebelik şüphesi olan arkadaşların günlerini beklemesine gerek kalmadı...bir kez daha test edip onayladık ki..bu muhteşem ovulasyon testleri ayrıca birer erken gebelik teşhisi aleti...

bu fasulyaaaaaaaa yedik buçöuk lira

aman yandan

abe kaynana ne yaptın bize ne bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz yarimleeeeeeeeeeeeeeeeee

tepecikli mi kuruçaylı mı kasımpaşalı ey güzeller güzeli

amannnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar kızlarrr

edacım hemmen doktora nazo nun dediği gibi, ayben nerde bilen gören var mı?

yeni şirketimizle kağıthane devlet hastanesi karşılıklı acaba gitsemmiki hastane fobisi var bende kolay kolay gitmem zaten çok şükür senede belki 1 kere hastalanırım o kadar

saol nazom akşam ölçmedim direk gittim yattım ateşim var dediğim kaç olduğunu bilmiyodum sabah baktım 36,8 normal dimi :26:

koltuk altından 37,5,kulaktan 38,5 a kadar sınırdır canım..iyi ateşin normal..ama sen yinede bi doktora git canım...içimiz rahat olsun..

bu arada gebelik şüphesi olan arkadaşların günlerini beklemesine gerek kalmadı...bir kez daha test edip onayladık ki..bu muhteşem ovulasyon testleri ayrıca birer erken gebelik teşhisi aleti...

ve gebe kalmaya çok etkili bir araç kendileri ben neden daha önce duymamışım bilemedim valla

ayyyy yerim seniiiiiiiiii.ağzına sağlık mehtapımmmmmmmmmmmm

yeni şirketimizle kağıthane devlet hastanesi karşılıklı acaba gitsemmiki hastane fobisi var bende kolay kolay gitmem zaten çok şükür senede belki 1 kere hastalanırım o kadar

iyiysen gitme ilaçda alma en fazla minoset alabilirsin, portakal ve kivi takviyesi

eda kız

ekim anneleri ne kadar soğuk kivi ve activia tavsiyesinde bulundum bir allahın kulu cevap bilem vermedi sevmedim ben onları

bu arada senin çıtır terazi olacak mehtap teyzesi gibi artık kız olursa mehtap verirsiniz adı nı

hadi kızlar amaaaa aaaa olmuyor böyle. hadi kopma zamanııııııııı yehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :81:

elbette çok sevindik ama..böyle önceden bilince..hatta emin olunca..işin heyacanı gitti..zaten bu topicte ceket üstüne atılsa hamile kalabilen bir kişi olaraktan senin gebeliğin en olağan karşılanı ünvanınıda elinde bulunduruyo...Allah tamamını erdirsin bitanesi...haydeeee gözümüz aydın...darısı GÜLSÜMCÜĞÜME inşaallah en kısa zamanda..

evet canım birde gülsümüm hamiş kalsa 2011 uğurlu geldi hepimize ya

bende bazen takılıyom diğer topiğe..kendimi orda çıplak gibi hissediyorum..bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz canısı..

ya evet ya çok kalabalık ondan çok bağımsız herkes daha kaynaşamadık Ama okumuşlar çünkü dün bi kız kivi deniycem bi kız yazmıştı dedi Sen iyilik yap denize at tatlım benim
Sağlıkla gelsinde mehtabım cinsiyeti burcu ismi hiç fark etmez ama isim adayımız olabilirsin

evet canım birde gülsümüm hamiş kalsa 2011 uğurlu geldi hepimize ya

kesin edayla ayben telefonda ayrıntıları konuşuyorlar..bizi burda sap gibi bıraktılar mehtap..
evet yaa gülsümüm tek kaldı ama ben inanıyorum çok kısa sürecek bu..bi dahaki ayda gülsümü kutlayacağız..ve hep beraber bebişleri bekleyeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…