ebrucum gelmene çok sevindim..sana yakışanda bu..küslük olmaz bizde...
Ya kızlar ben bu arada sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadım..benim yanımda bi arkadaş vardı hani onada aldırdım testlerden kullandı diye bahsetmiştim ya..onunda adetine 5 gün var ve son iki gündür yumurtlama testleri tekrardan çift çizgi çıkmaya başlayınca,aybenide örnek vererek kıza kesin hamilesin dedim.hatta şimdi bak ayben hamile çıktı diye kıza test aldırdım ama iz bile yok,kızcağız çok üzüldü,bende o kadar ümit verdim diye üzüldüm..
ben 3 mart diye düşünüyorum ama daha almadım canım sen ne zaman gidiceksin gelim peşinden
bizde küstün bize diye düşünüyorduk
canım biliyorsun kasti birşey yok çoğumuz senin gibi ofisten bakıyoruz ve cevap veremediğimiz yazılar olabiliyor.
canım benim yaa.nerelerdesin sen. olurmu öyle küslük.çoooook teşekkür ederim canım benimmm.
EBRU SEN NERDESİN YAAAAAAAAAAAA KÜSTÜN GİTTİNİKİMİZ ADINADA TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN
bencede ve kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ha şöyle yaaaaaaaaaa aramıza hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn önce vuramşimdi öpem gell
tamam tamam gel öpeyim seni
ebrucum gelmene çok sevindim..sana yakışanda bu..küslük olmaz bizde...
ya kızlar ben bu arada sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadım..benim yanımda bi arkadaş vardı hani onada aldırdım testlerden kullandı diye bahsetmiştim ya..onunda adetine 5 gün var ve son iki gündür yumurtlama testleri tekrardan çift çizgi çıkmaya başlayınca,aybenide örnek vererek kıza kesin hamilesin dedim.hatta şimdi bak ayben hamile çıktı diye kıza test aldırdım ama iz bile yok,kızcağız çok üzüldü,bende o kadar ümit verdim diye üzüldüm..
ben 12 martta gidecem canım 2 hafta var.
Ama hafta sonu ne zaman alırsan gelirim istersen yarın öğleden sorna için al randevu
belki hammiledir ya neden bu kadar çabuk ikna oldun ki olmadığına :26:
yarın öğleden sonra alsam görünürmüki kese hatta ben mümkünse kalp atışlarınıda duyim istiyorum bendemi 12 sini beklesem seninle çokmu geçmiş olur :26:
valla 12 de gidersen herşeyini görürsün kalp atışını taslağını bile benimde keseyi görüp ardından 1 ay sonra çağırmıştı kalp için ama 12 marta randevu alacaksan hemen al çünkü ben en son saate buldum 15:45
eda
ablana söledin mi?
ya hastalanmam dışında mükemmel bi akşam geçirdik ahanda yazim sıkkılmassanız okursunuz
Babamın maşallahı var dün annemle çıkıp pptden maaşını çekmiş dönerkende söylemesi ayıptır balık almışAkşam ben eve gittiğimde babam karşıladı kapıda 13 ocaktan beri ilk defa babam özenmiş giyinmiş (hep pijamalarıyla dolanırdı), annem ve kamilcimde mutfakta biri salata yapıyor biri balıkları kızartıyodu. Sonra ablam peşinden de erkek kardeşim geldi Hep beraber oturduk sofraya kadeşim kola koyarken ben "istemem" dedim ablam da "neden içmiyorsun" dedi, eşimde "edaya 8 ay yasak" dedi ablamın bana bakışını hiç unutmıycam gözleri dolu dolu bana bakıp anladığı şeyi onaylamamı bekliyor evet dedim hamileyimmmm kalkıp sarıdı ve hıçkıra hıçkıra ağladı inanamadım en büyük tepkinin ablamdan geliceğine emindim ama bu kadarına pes dedim aynı bu ifade gibiydi :) bi baktım sofradaki herkes ağlıyo bende başladım ağlamaya öyle burnumuzu çeke çeke keyfli bi yemek yedik Işte böylee çok mu uzattım
ayyyy yapmayın böyle bana ya; vallahi bak; benı bi tanısanız hak verirsiniz.çok duygusalımdır ben, ağlayanla ağlarım o derece yani.hele bide bu dönemlerde zırt pırt ağlar oldum artık yaa, işteyım kızım ya..çok güzelll bi şekilde söylemişsin ...bende duygulandım vallahhi
kızz edoşş çok sevindimm abla ciğer işte... Aybencimm anacmm heyyırlıı olsun kız gece yaz biz cevap veririz gündüz...ebruuuu h.g anam ne o öylee haziran analarına takılıp duruydunn h.g yaa bulatılarımm halen var yaa:84::84:
Kızz edoşş çok sevindimm abla ciğer işte... Aybencimm anacmm heyyırlıı olsun kız gece yaz biz cevap veririz gündüz...ebruuuu h.g anam ne o öylee haziran analarına takılıp duruydunn h.g yaa bulatılarımm halen var yaa:84::84:
ablam başkadır benim sedoşum aramızda 3 yaş var ama beni ablam büyüttü diyebilirim bi anlatsam 3 cilt kitap olur yeminle
hoşbulduk güzelim...halende takılıyorum haziran annelerine, herkes birbirine yol gösteriyo, bide hepimiz aynı dönemde anne olacağımızdan, coğumuz aynı sorunları yaşıyoruz, paylaşıyoruz...iyi oluyo yani...sanada tavsiye ederim...
Bulantı mı kalır sedacım, iştahımın doruk noktalarındayım...bulantı falan yok son 1,5 aydır çok rahatım...şu aralar biraz kasılmalarım oluyor sadece(
üfff 9 ay mı çekicemm yoksaaa bee sabah kalktım bi kusma eşimm diyo ki anası nazlı kızı nazlı napacam ben diyo hem kusuyorum hem gülüyorummm1 hafta yoktu ne güzell benim kız hantal olcak hee hiç ultrasyonda kıpır kpır ama icraat yok tekmelerinde daha hiç olmadı..
çok zor canım, bende yaşadım ama Allahtan kısa sürdü benım o dönemler..Annem bana hamileyken 7 ay kusmuş, hiç bişey yiyememiş, ben anneme çekmemişim şükürben maşallah herşeyi yiyorum çifter porsiyon olarak :))
kız çocukları geç oynar derler, belkide doğrudur, benım egemen im kıpır kıpır teyzesi...hiç durmuyo özellikle akşamları ..Allahım yerınden cıkacak sankı..yarın renkli ultrosana gircem....çok heyecanlıyım
oyyy canını yiyimmm erkeğiminnnn ee canım 6 aylık demi seninki daha 5den yeni gün aldık 17.hafta içerisindeymm hele git bii yarınn haberdar edenn artık bende p.şembe gidice doğum günümde:124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?