Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

çok kötüsün kızlar yaaa

ne dediğimi biliyonuz özür dilerim 11 haftalık hamileyim ama kendimi 9 aylık gibi hissediyorum oldu mu

kız noldu ..bulaşıcı sanırım bu küsme valla biz seni anladıkta ; mltem arkadaşımız okadar şaşırmıştı ki sen 11 aylık yazınca, bende 24 aylığım dedım o yüzden:)))

kızlar panik yaptırmayın bana daha 1. ayımdayım

niye panikliyosun meltemcim???

slm herkeze nasılsınız

geçmişi okudum aybennnnnnnnn nasıl sevindim anlatatmam hemen eşimi aradım dedim liste boşaldı çok sevindim arkadaşlar hep hamile diye tabi bide dedim ben tek kaldım

şükürler olsun Rabbime dualarımızı kabul etti liste boşaldı
hop hop hop hop hop hop hop

şimdi ben tek başıma sohbetlere başlıyomuşum herkez kendi ay topiğine gidiyomuş yazarım artıkın yarın doktora gideceğim sorada bi cevap haber vermeyi unutma geldinmi doktordan bugün test yapacağım yine benden cevap sonuç nee
hahahahakendi kendime konuşurmuşum

aaaaaaa şimdiden tek kaldım
buarada ben bugün doktora gittim tahlil verdim klomeni aldım hayırlısı bakalım:94:

:86::86::86::86::86::86:

aydnlk Rabbim oğluşuna hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inş.
azizecim hayırlısıyla kurtarsın Rabbim:94:

kimseler yok kendi başıma hoplayım zıplayım barii
aybenimmmmmmm senin için
yehhuuuuuuuuu
çokkkkkkkkkk sevinçliyimmmm:92::92::92::92:

aaaaaaa geldim yine kimse yok yalnız hissediyorum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84:

kimseler yok kendi başıma hoplayım zıplayım barii
aybenimmmmmmm senin için
yehhuuuuuuuuu
çokkkkkkkkkk sevinçliyimmmm:92::92::92::92:

aaaaaaa geldim yine kimse yok yalnız hissediyorum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84:

gülsümüüümm.teşekkür ederim canımmm.darısı sana.ama sende yakın zamanda hamiş kalıcaksın bak gör. bizim içimize doğdu eda nazo ve ben böyle düşünüyoruz.tek kalmayacaksın merak etmee.
akşamlarıda ben tekim geliyorum kimse yok. ben kendi kenime yazıyorummm :84:
benim için hoplayıp zıpladığın içinde çooook teşekkür ederim gülsümüüüüüüüüüüüüüüüüm

selam karılar ne yaparsınız?

edacım kendi kendime küstüm kendime barıştım senle.

alay ettiler benle sen oldun bunlara sebeppppp

mehtap dedi gördüm onuuuuuuuuuuuuu belinde erkek koluuuuuuuuuuuuu

tatlım benim ablan nasıl sevinmiştir tahmin ediyorum kolay mı teyze olacak canım yaaaaa

şimdi de ben sana küstüm kötü bi niyetim yoktu samimiyetimize güvenip şaka yapmıştım sadece küstüm dedin kaçtın neye küstüğünü bile anlamadım içim içimi yedi bu saate kaadar yinede özür dilerim kırdıysam

canım ya sen benim gerçekten küstüğümümü düşündün aşkolsun sana ya niye küseyim ben şaka yaptım kızzz işlerim vardı giredim sonra ofiste

yerim ben seni kız ben öle kolay kolay küsmem tatlım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…