Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ne bilim sen onu yazdıktan sonra eylül analarında takıldın oraya bile gelip yazdım hiç oralı olmayınca bence ciddi sandım

aaaaaaa geldim yine kimse yok yalnız hissediyorum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84:

güloooooooooooooooooom sen okudun mu bakem benim yazdığımı yaza girmeden sende hamişsin heeeeeeee içime doğdu neredeydin bütün gün sen bakem

ben eylül analarında görmedim yazdığını canım ya ölesine durmuşum demek ki orda kızzzz

Konu: 2011 Eylül Anneleri
Sahibi: yslzytn

Cevaplar
10,172
Görüntüleme
118,145

Sabit Mesajı Göster

Exporter topikten bekleniyorsun yoksa bu topiğe gelir 1 ay erken doğururum heee :4

mehtabım ya böyle olmuyo ama ya telefon ya msn ya face bi kanalımız daha ollsun ben sana her ulaşmak istediğimde burayamı gircem aynı sözlerim nazo ebem içinde geçeri tabi

günaydın millet..gerçi cumartesi bugün ya hepinizin totolarında pireler uçuşuyodur şimdi...

neyse efinim benimde son çalışmalarım zati..AZİZE naptı acaba,prensesini doğurdumu ki?
bu arada dün krize sebeb olan şu 11 aylık gebeyim muhabbetini kaçırmışım ya.hakkaten komikmiş,ben mehtapcığımın böyle bir espiriye alınacağını sanmam,ayrıca edanın yerinde olsam aynı espiriyi bende yapardım...bu arada bu dil sürçmeleri gebelikten herhal..banada gün içinde o kadar çok oluyo ki..öyle şeyler söyleyip,öyle potlar kırıyorum ki,arkadaşlar ayzeimer mı oldun nazo diye kafa yapıyolar...
bu arada öğleden sonra bi akrabamızın yeni doğan bebeğinin mevlüdüne gideceğim..bakalım neler yapılıyomuş ayrıntıları anlatırım..

selam kızlar..doopler diye diye sonunda bugun gördüm nasıl bişey olduğunu...adamın ağzından zorla laf aldık yahu, hiç konuşmadı , nasıl doktor ben anlamadım valla...sonunda dayanamadım dedım ki...
__ doktor bey siz ne yapıyosunuz, hiç bişey söylemıyosunuz ben anlayamıyorum dedım, eşim doktorun arkasından bana bakarak bi tebessüm etti :)))
sonra doktor izah etti işte ne yaptığını , sonra yine sustu, Allahıımm gıcık oldum..10 dk falan sürdü, herşey yolunda ,bi sorun yok bebekte dedı...duymak istediğim en iyi cümle buydu sanırım..sonucuda hemen verdiler, kendi doktorumuza gittik, gösterdık sonucumuzu,ultrasona aldı , Allahıımmm ne kadar özlemişim oğluşumu, 3 haftadır görmüyordum...kıpır kıpırr canım benım.700 gr olmuş:))
öyle işte.... sonrada markete gittik alışveriş yapıp eve geldik...bugun böyle geçtii....
öptüm hepinziii ..kimseler yok , bende sonra gelem barii...

Ayy çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallh :118::118:

selam kızlar

bende bugün kursu astım eşimle alışverişe gittim kendime kıyafet aldım saat aldrıdım hamile olmak ne güzel ya her dediğim alınıyor yaaaaaaaaaaaaa

eda sana dün mesaj attım cebine yanlış mı kız numara gelmedi mi bir ses ver bakayım

nazom kız alınmadım şaka yaptım edam da alındım sanmış kızz ben öle kolay kolay küsmem

suzan doğurmuş dediydiler doğrumu ya???

ayben ne oldu sesi soluğu çıkmıyooo

krizi teğet geçti hamdolsun düzelttik durumu hormonlarımız şaşırdı zaar

maşallah egemen paşaya da sana da ebrucum

mehtabım çatal karam geldi mesajın ama çağrı atacak kadar bile kontürüm yok malum ay sonu aybenimde anacığında olucaktı haftasonu bende görmedim cumadan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…