maşallah egemen paşaya da sana da ebrucum
:119::119::119::119::119:günaydınnn
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum:))) dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
selam kızlaaar. nabersiniz? çok yorucu bir hafta sonu geçirdim. özellikle bugün. neyse evdeyim şimdi.
edoşumm naber bidenemmm? hayır olsun canım. rüyanla ilgili bir yorum yapamıycam hayır olun diyelim hayıra yoralım.
günaydınnn
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum:))) dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
herkese günaydınnn çok yorgunumm akaşam bürsürü misafirim vardıı ahhh bu kaynanam hamile olduğmu biian düşünsee nolur ayaklarımın altı şişmişş..uykumm varr ve aşırıı yorgunumm
herkese günaydınnn çok yorgunumm akaşam bürsürü misafirim vardıı ahhh bu kaynanam hamile olduğmu biian düşünsee nolur ayaklarımın altı şişmişş..uykumm varr ve aşırıı yorgunumm
ayyy canım benim demek bi oğlumuz daha dünyaya merhaba dedi..Allah analı babalı büyütsün suzancım..benim en sevdiğim isimlerden biridir MERT..adıyla büyüsün..fırsat bulduğun anda ayrıntıları yaz..bu arada bakıyorumda çoğu 37+1,37+6 arası doğurmaya başladı.böyle giderse bende mayısın 2.haftası doğururum..anneler günü hediyesi olaraktan...
kıyamam sana...canım; sende uygun bi dille sölesen yorgunum falan die atlatsaydın, gitmeseydin kaynanana???
senin için en güzel anneler günü hediyesi olur :)) Allahımm ne güzel bişey ya, bizimde böyle doğum hikayemizi anlatacağımız günlerimiz hayırlısıyla gelir inşallahh....
günaydınnn
haklısın ama ilk anne olma heyecanı heralde bi an önce kucağıma almak istiyorum :)yolun yarısını çoktan geçtin bile ebrucum..çoğu gitti azı kaldı..zaman su gibi geçiyo..
günaydınn :2::2::2::2::2::2::2:
ayyy canım benim demek bi oğlumuz daha dünyaya merhaba dedi..Allah analı babalı büyütsün suzancım..benim en sevdiğim isimlerden biridir MERT..adıyla büyüsün..fırsat bulduğun anda ayrıntıları yaz..bu arada bakıyorumda çoğu 37+1,37+6 arası doğurmaya başladı.böyle giderse bende mayısın 2.haftası doğururum..anneler günü hediyesi olaraktan...
GÜNAYDIN KIZ ZİLLİ GEBE...günaydınn :2::2::2::2::2::2::2:
haklısın ama ilk anne olma heyecanı heralde bi an önce kucağıma almak istiyorum :)
sen izne ayrılmama 2 hafta var demişsin nazan abla? 30. haftan bitince mi ayrılcaksın?
aslında doğum izni 32.haftayı doldurduğum 1 nisan günü başlıyo ama senelik iznimi kullanıcam.o yüzden 15 gün önce.
haklısın ama ilk anne olma heyecanı heralde bi an önce kucağıma almak istiyorum :)
sen izne ayrılmama 2 hafta var demişsin nazan abla? 30. haftan bitince mi ayrılcaksın?
hoşgeldin edacım..ne var ne yok?? hastalığın nasıl oldu?
hayırlısı ile gelsin mustafa paşamızda bi çeyrek taksın eda teyzesi:2:
hoşbulduk canım 2 gündür sadece yatıyorum bi wc ye kalkıyorum ama genede halsiz yorgunum kırıklığım çok burnum durrmuyor ama çok şükür boğazımda ağrımıyor indi sanırsam bian önce atlatsam diye bekliyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?