aslında doğum izni 32.haftayı doldurduğum 1 nisan günü başlıyo ama senelik iznimi kullanıcam.o yüzden 15 gün önce.
hoşbulduk canım 2 gündür sadece yatıyorum bi wc ye kalkıyorum ama genede halsiz yorgunum kırıklığım çok burnum durrmuyor ama çok şükür boğazımda ağrımıyor indi sanırsam bian önce atlatsam diye bekliyorum :2:
selam kızlar
bugün işe gitmedim dünden beri belim ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum gripte olacam galiba
selam kızlar
bugün işe gitmedim dünden beri belim ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum gripte olacam galiba
ben 37. haftama kadar çalışcam yaaa...birazda şu işe gelip gitmek benı sıktığı için hemencecik geçsin istiyorum :) artık göbüşüm iyice büyüyoo, geceleri uyuyamıyorum..yan yata yata , valla yan taraflarım acıyo artık(
ilaç içmeden atlatırsın inşallah edacım, ben hamileliğimde 3 kere grip oldum:) 3 ünüde portakal ve lımonla atlattım şükür.bu yıl tükettiğim turunçgiller kadar hiç bi yıl tüketmemişimdir heralde :)
..paraları meyvaya yatırdık bu yıl...önümüzdeki aylarda da beze yatıracaz inşallah :)))
atlatırsın canım..gebeliğin başlarında bu tür hastalıklar oluyor..bedenin vucudundaki yeni oluşuma alışmaya çalışıyo,önce onu yabancı madde diye savunmaya geçiyo,bu durumda antikor üretiyo,bağışıklık sisteminin dengesi bozuluyo ve çok kolay hasta olunuyo..1-2 güne toparlarsın..tavuk suyuna bol limonlu,karabiberli çorba iç,meyve ye,bol bol su iç..
EŞİM SAĞOLSUN İKİ GÜNDÜR NAR VE PORTAKAL SIKIYOR İÇİYORUM ARADA IHLAMUR İÇİYORUM BEZE PARA HARCAAMAYI TERCİH EDERİM TATLIM YA YETERKİ SAĞLIKLI OLALIM
Iyi valla..sen bana..ben sana..herkes peşpeşe zaten..bence 1 tane altın alalım,elden ele dolaştıralım,en sonunda gülsümde kalsın..ayy benden zeka fışkırıyo ya...
selam kızlar
EŞİM SAĞOLSUN İKİ GÜNDÜR NAR VE PORTAKAL SIKIYOR İÇİYORUM ARADA IHLAMUR İÇİYORUM BEZE PARA HARCAAMAYI TERCİH EDERİM TATLIM YA YETERKİ SAĞLIKLI OLALIM
:84: :84:
ohhh..hanımdaki rahatlığa bak..patrondan torpilli..şöyle bi iş yeri ben bulamadım..
canım hamilelikte nar iyi değil toksn yapıcı özelliğimi ne varmış
ahhh anam halimi bi görsen popomun üstü ağrıyot tam belim değil yattığım yerden kalkamıyorum bacaklarımda ağrıyor iyi olsamda işe gitsem kız
:18:eeee bu azize nerde ya..bak suzi bile cumartesi doğurmuş ama bize müjdeyi vermeyide unutmadı..acaba azize hala hastanede mi?amanınnn doğuran doğurana..sıra dilekte..sonra ben..çok tırsıyorummm..
günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız..grip olanlara geçmiş olsun aman dikkat edin..
boşverr..ne işi düşünüyon hala..yay poponu yat işte..akşama kadar yazışalım..öpüşelim..koklaşalım..
saol canım gripmyim belim mi ağrıyor ben bilemedim ne olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?