Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aslında doğum izni 32.haftayı doldurduğum 1 nisan günü başlıyo ama senelik iznimi kullanıcam.o yüzden 15 gün önce.

ben 37. haftama kadar çalışcam yaaa...birazda şu işe gelip gitmek benı sıktığı için hemencecik geçsin istiyorum :) artık göbüşüm iyice büyüyoo, geceleri uyuyamıyorum..yan yata yata , valla yan taraflarım acıyo artık(

ilaç içmeden atlatırsın inşallah edacım, ben hamileliğimde 3 kere grip oldum:) 3 ünüde portakal ve lımonla atlattım şükür.bu yıl tükettiğim turunçgiller kadar hiç bi yıl tüketmemişimdir heralde :)
..paraları meyvaya yatırdık bu yıl...önümüzdeki aylarda da beze yatıracaz inşallah :)))

selam kızlar

bugün işe gitmedim dünden beri belim ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum gripte olacam galiba

mehtabım çok geçmiş olsun salgın topiği sardı bende aynıyım canım sürünerek geldim işe allah tez zamanda verir inşallah şifamızı :2:

EŞİM SAĞOLSUN İKİ GÜNDÜR NAR VE PORTAKAL SIKIYOR İÇİYORUM ARADA IHLAMUR İÇİYORUM BEZE PARA HARCAAMAYI TERCİH EDERİM TATLIM YA YETERKİ SAĞLIKLI OLALIM

dediğin gibi olsa gerek nazom ben kolay kolay grip olmam çünkü 2 senede 1 anca :2: Tavsiyelerine uyacağım

EŞİM SAĞOLSUN İKİ GÜNDÜR NAR VE PORTAKAL SIKIYOR İÇİYORUM ARADA IHLAMUR İÇİYORUM BEZE PARA HARCAAMAYI TERCİH EDERİM TATLIM YA YETERKİ SAĞLIKLI OLALIM

evettttt artık beze para harcayalımmmmmm ...inşallah inşallahhhhhhhhhh

Iyi valla..sen bana..ben sana..herkes peşpeşe zaten..bence 1 tane altın alalım,elden ele dolaştıralım,en sonunda gülsümde kalsın..ayy benden zeka fışkırıyo ya...

Hepimiz bi koklarız en azından yemekte gülsümüme nasip olur inşallah

:18:eeee bu azize nerde ya..bak suzi bile cumartesi doğurmuş ama bize müjdeyi vermeyide unutmadı..acaba azize hala hastanede mi?amanınnn doğuran doğurana..sıra dilekte..sonra ben..çok tırsıyorummm..

suzicim

allah analı babalı büyütsün damat olduğunuda görürsünüz inşallah. uzun ömürlü hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah darısı bizlerin başına

ahhh anam halimi bi görsen popomun üstü ağrıyot tam belim değil yattığım yerden kalkamıyorum bacaklarımda ağrıyor iyi olsamda işe gitsem kız

boşverr..ne işi düşünüyon hala..yay poponu yat işte..akşama kadar yazışalım..öpüşelim..koklaşalım..

:18:eeee bu azize nerde ya..bak suzi bile cumartesi doğurmuş ama bize müjdeyi vermeyide unutmadı..acaba azize hala hastanede mi?amanınnn doğuran doğurana..sıra dilekte..sonra ben..çok tırsıyorummm..

azize ne zaman doğurcaktı bugün diye hatırlıyorum belki azize net yoktur canım eve dönünce haber verir bize,,,

nazo sana gene az kaldı ben ne yapacam çokkkkkkkkk zaman varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

boşverr..ne işi düşünüyon hala..yay poponu yat işte..akşama kadar yazışalım..öpüşelim..koklaşalım..

nazo bişi diyecem belim ağrıyo ya yada nersi belli değil ben korkuyorum düşük falan olmaz dimi bide artık çişimi yaparken canı acıyor ilaçlar bitti belirtiler yeni başladı idrar yolu enfeksiyonun çevredekiler ilaçlar sökmüştür enfeksiyonu o yüzdendir diyorlar ama bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…