Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm herkeze nASILsınız bakalım güzller
ben pek giremiyorum annemler var üstelik çok kötüyüm midem mahverdiyo beni dün düktora gittim ilaç verdi ama fayda etmiyo herşeyden tiksiniyorum ıyyyyyyy doğru dürüst bişey yiyemiyorum doktor bir önceki düşük olduğu için bundada çok dikkat etmem gerektiğini bol bol dinlenmem istiharat etmemmi söledi sürekli yatıyorum zaten halsizilik uyku mide çoooooooooookkk kötüyümhayırlısıyla 1ayıdaha geçirsem sora rahatlarım inş.kızımdada böle olmuştum üfffffffffff birde kanım çok düşük çıktı şimdilik hastaneye yatacak bişey yok ama sora alabiliriz dedi doktor

ebrucun geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım bebişinle sevdiklerinle nice güzel senlere inş.

tahmin etmiştim yine misafirlerin olduğunu biliyomusun anneler gelsin, iyi oluyoo..kayınvalideler gelmesinnstres yapıyo insanda ayyy neyseee...
inşallah kan değerlerin bidahakı testinde iyi çıkar canım, dinlen sende bol bol..bırak işi gücü, dünya işi hiçç bir zaman bitmez gülom, bırak, sal gitsinn
iyi dileklerin içinde çokkkkk teşekkür ederizz oğlumlan beraberrr
seni çok öptükkkkk

kız ebuş ben anormalim dimi

gülom hoşgelmişsin dicemde pek hoş gelmemişin allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda kurtulursun bütün şikayetlerinden

öyle günaydın deyip kaçmak varmı uleynnnnnn gelin çabukkkkkkk

günaydın kızlarrrrr...
geçenlerde o hatayı bende yaptımm sedacım, sonra çok pişman oldumm...kesinlikle izlemeyin kızlar...

günaydınnnn canlarımmmm

off bi uykum var kii akşam noldu yaa deluu alii girdi mi balıkçıya tam o sırada ceyranlar gittide..

ebrucum ne bileyim merak ettim izledimm izlemez olaydm aklımdan çıkmıyor ki izlediğim kolay olanıydı ayy izlemem bi daha izlemeyin kızlar sizde

yerim ulen günaydın diyen ağzını yüzünü
bende yerim senin ağzını yüzünü gözünü dötünü başını

günaydın bidenem. he kız dün ali bodozlama daldı balıkçıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…