slm herkeze nASILsınız bakalım güzller
ben pek giremiyorum annemler var üstelik çok kötüyüm midem mahverdiyo beni dün düktora gittim ilaç verdi ama fayda etmiyo herşeyden tiksiniyorum ıyyyyyyy doğru dürüst bişey yiyemiyorum doktor bir önceki düşük olduğuiçin bundada çok dikkat etmem gerektiğini bol bol dinlenmem istiharat etmemmi söledi sürekli yatıyorum zaten halsizilik uyku mide çoooooooooookkk kötüyüm hayırlısıyla 1ayıdaha geçirsem sora rahatlarım inş.kızımdada böle olmuştum üfffffffffff birde kanım çok düşük çıktı şimdilik hastaneye yatacak bişey yok ama sora alabiliriz dedi doktor
ebrucun geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım bebişinle sevdiklerinle nice güzel senlere inş.
işler... Işler... Işler.....evet bu işlerr çok yoğunnn..aynı sıkıntı bendede var malesef ....
Sen söylenilenlere aldırma canımmm...okadar olacak tabi..bulantıların için ilaçta kullanıyosun, bunun yan etkileri var,eee hamilesinn, çok rahat olacak değilsin canımmmm...bi değişiklik olmazsa anormallik vardır asılbence herşeyy normalll.....allah başka dert vermesin, takma seennnnn güzelimmmm....okiş!!!!
At bakalım görek cimcimeyi....
slm herkeze nasılsınız bakalım güzller
Ben pek giremiyorum annemler var üstelik çok kötüyüm midem mahverdiyo beni dün düktora gittim ilaç verdi ama fayda etmiyo herşeyden tiksiniyorum ıyyyyyyy doğru dürüst bişey yiyemiyorum doktor bir önceki düşük olduğuiçin bundada çok dikkat etmem gerektiğini bol bol dinlenmem istiharat etmemmi söledi sürekli yatıyorum zaten halsizilik uyku mide çoooooooooookkk kötüyüm hayırlısıyla 1ayıdaha geçirsem sora rahatlarım inş.kızımdada böle olmuştum üfffffffffff birde kanım çok düşük çıktı şimdilik hastaneye yatacak bişey yok ama sora alabiliriz dedi doktor
Ebrucun geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım bebişinle sevdiklerinle nice güzel senlere inş.
kız ebuş ben anormalim dimi
doğum videolarına baktımm:18::18::18::18: ayy korkuyorumm şimdidennn
[sıze="3"][/sıze]günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!...............
öyle günaydın deyip kaçmak varmı uleynnnnnnGelin çabukkkkkkk
günaydın kızlarrrrr...
geçenlerde o hatayı bende yaptımm sedacım, sonra çok pişman oldumm...kesinlikle izlemeyin kızlar...
hahaha söyliyene bak laf çakıp hooop mart annelerineee
Ebuş kız maşallah baya oldu be seninde sıra sende dimi nazodan sonra ayyyy :18:
bende yerim senin ağzını yüzünü gözünü dötünü başınıyerim ulen günaydın diyen ağzını yüzünü
günaydınnnn canlarımmmm
off bi uykum var kii akşam noldu yaa deluu alii girdi mi balıkçıyatam o sırada ceyranlar gittide..
ebrucum ne bileyim merak ettim izledimm izlemez olaydm aklımdan çıkmıyor ki izlediğim kolay olanıydı ayy izlemem bi dahaizlemeyin kızlar sizde
:18::18::18: ayy ebrudan sonra da bndemi neee:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?