Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayaklarımın şişliği beni perişan etti ama çok şükür artık iyiyim...şişlik falan yok.ama ayak kemiklerimde ağrı oluyoo, neden bilmiyorum şimdide bu başladı...

bu canavarlar doğana kadar bakalım neler görcez hele....arkadaşlarıma bakıyorum ya birden diyorum acaba çok mu erken evlendim çok mu erken bebek oldu ne bileyim ebru kafam allak bullakk..kaynana..elti...çekilir gibi olmuyor çok mu erken evlendim acaba...eşimde yaşından olgunsun arkadaşların gibi değilsin diyor ama çocuk olarak kalsaydım hepp hiçç büyümeseydimm

oyyyyy anammmm, noldu yine..
kızma ama; geçmişe dönüp düşünürsen hiç bir zaman mutlu olamazsın sedoşum..genç mi evlendim, genç yaştamı anne oluyorum diye stres yapma lütfen...ne güzel genç yaşta anne olacaksın, birazda iyi tarafından düşün..geçte evlensen, erkende evlensen bu kılolar alınacak, bu fizik bozulacak güzelim , bundan kaçarımız yok , bunu biliyosun sonuçta....onları kafaya takma..erken yaşta anne olmak inan çok güzel bişeyy...kafan hiç allak bullak olmasın, kaynananı sen nıye takıyosun yaaa, kızcam bakkk bırak allah aşkına, kulak tıkamayı öğren, kafana yatmayan bişey olduğunda söylemekten çekinme, kendine dert yapma herşeyi...hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak..... anlaştıkmı canım benimmmmm.....
ben çıkıyorum mesai bittiiiii..öptümmmm...kendine iyi bak.bebişe de :)))

sonuna kadar haklısınnn canımm seni çokk seviyorum öptüm egemenimide senide görüşürüz yarın

iyiki doğdun iyiki doğun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naydınnnnnnnnnkızlarrrrrrrrrr

teşekkür ederimmm canımmm Sen nerelerdesin bakem???

Bende seni seviyorum sedoşummm

canım ebrucum. Valla pek giremiyorum. Hem işler yoğun hemde girip bakıyorum kimse yok çıkıyorum.sonra da tekrar girmiyorum. Zaten hamileliğin verdiği bir durgunluk var bende. Herkes söylemeye başladı. Ayben seni pek iyi görmüyorum diyorlar.
Insanlar söyleyince bende dikkat ettim kendime evet insanlar haklılar.
Neyse bakalım düzelirim inşallah. Eski ayben gelsin ....

işler... işler... işler.....evet bu işlerr çok yoğunnn..aynı sıkıntı bendede var malesef ....
sen söylenilenlere aldırma canımmm...okadar olacak tabi..bulantıların için ilaçta kullanıyosun, bunun yan etkileri var,eee hamilesinn, çok rahat olacak değilsin canımmmm...bi değişiklik olmazsa anormallik vardır asılbence herşeyy normalll.....Allah başka dert vermesin, takma seennnnn güzelimmmm....okiş!!!!
GÜNAYDINNN
:120::120::120::120:UYKUMM VARR HALENN YAA..atabilirsem kızımın resmini atıcam birazdan

at bakalım görek cimcimeyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…