bende yerim senin ağzını yüzünü gözünü dötünü başını
günaydın bidenem. he kız dün ali bodozlama daldı balıkçıya
Bizim doktor amca önümüzdeki ay ayrıntılı ultrason yaparız dedi bende aradım sordum kaç paradır bu ayrıntılı 266 tl anam dedim bebek sahibi olmak ne kadar pahalı
hahaha söyliyene bak laf çakıp hooop mart annelerineee
Ebuş kız maşallah baya oldu be seninde sıra sende dimi nazodan sonra ayyyy :18:
wuhuuuuuuuu sizinkinde 266 ise bizimki 300 dür :18:
yakalandımmmm deseneee :)))
yaw ben kendi isteğimle gitmedimmm, olaylar beni o sayfaya çekti..yoksa benım mart annelerinde ne işim varr ki
biri beni arkadaş listesine eklemiş, hiç tanımıyorum ama; alla alla dedım bu kım?? yazdığı başlıklara baktım, cvplara falan, mart annelerinden hamile bi bayan çıktı odaordakı yazdığı şeyleri okuyodum..suçum günahım yokk yaniiii :)
evetttttttt nazodan sonra sıra bendekalp atışlarım hızlandıı şuan......çok heyecanlanıyorum düşündükçe...
günaydnnn datlımmmm...yaaa tam da gidecek zamanı bulduu kızıma da nakış işliyordum bi elbise işledim çok datlıı olduuu..bende yerim senin ağzını yüzünü gözünü dötünü başını
günaydın bidenem. he kız dün ali bodozlama daldı balıkçıya
aboo valla hiç deme normaldr ağustosun ilk haftasıydı doktor kalmazsın diyor temmuz sonu dedisen bu gidişle ebuştan önce doğurmada
(Allah korusun)
ali manyakk anca karılara laf attı durdu..hiç erkekler dünyanın en temiz varlıkları tabi oda haklıBu ali kafayı yedi ya manyak. Cemile neden balıkçı ile evlenmekten vazgeçti o sıralar içim geçmişte biraz
seninkide medicana dimi canım
olaylar zincirleme gelişmiş evet suçun yok haydi akladım seni
ya ebuş ben bile ekimi düşününce heyecanlanıyorum anamm 6 ayım kaldı diye
Allah kolaylık versin tatlım bi avazda doğur inşallah
evet benimkide medicana ama seninkine göre daha pahalı nedense muaynem bile 50 tl ikiliyede bu hafta 170 tl vericez
6 ayy kalmış şunun şurasında, çok azzz
kıyamam sanaa...canım benımmmmmm...aminnn...
günler azaldıkça geçmek bilmiyooo , yada bana öyle geliyoo, inan içime daraltı geliyoo,bunalıyorum, işe gelip gitmekte zorlaşıyo, sölemesi ayıp ;evde klozet kullanıyorum , burda normal tuvalet var, inan oturamıyorum bile göbeğimden, üşeniyorum tuvalete bile gitmeye
..cümlemize bi avazda kolay doğumlar nasip etsın inşallahhh canımm....
sedoşşş diziyi sonuna kadar seyrettin mi sen, ben uymuş kalmışım yaaa, bittiği yeri göremedim, ara ara gözümü açtım sanki, karolin cemileyle aliyi teknede gördüü..sonra noldu????
evet benimkide medicana ama seninkine göre daha pahalı nedense muaynem bile 50 tl ikiliyede bu hafta 170 tl vericez
sende para bol galibaaaa....azcıkta bana yollaaa kızzzz
çatlak karıı....çok pahalı orası..gel sen burdakı hastaneye..benımkıde özel hastane, 2 li test 24 lıra...valla doğru diyorum..çokda memnunum... :)
içeri girdii ama karolin karısının konuşmaları sifli sifli gülmesi çok hoşuma gitti sonra eeelii delirdi canım...kadınlara baya laf söyledii manyak herif.eşim diyo kii yaa eski arvadı nasıl ararsın cemile böyle konuşsaydı kafasına teperdin diye..bende dedim kii yaaa bak 2.gelirse böyle olur diye oda diyo ki yok canım olamaz 2.güne kalmaz sen pencereden atarsın diyo
gani gani canım ne demek hemen yolla hesabını çıkarayım sana bi havale
orda mı bitti dizi??
cemile gibi kadını arasında bulsun manyak herif...
eşin doğru sölüyoo sankı..pencereden atma konusunda :)
allaaaaaaaa...tamam şekerimmm.
yazıyorummm..354688755465768963431215846876448879645648 hesap numaram bulütfen fazla gelen kısımları bana yollaaa...ben en iyi şekilde değerlendiririm :)
yok anam balıkçının olduğu yere doğru sürdü gemiyi...orda ceyranlar gitmesin miii birazdan bakcemm int.denn
yok kız o kadar cani değilim aman kalsın temizliğimi ypar geir götür işlerine baksın
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldürdün beni ya tembellikte zirve yaptın neredeyse kendin kendine kuma getireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?