Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

oooooooooo özledim topiği böyle görmeyi dilekçim taze annem hoşgeldin nasılsın kaan paşamız yakışıklımız nasıl

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğlumla gayet iyiyiz...Karnı doydu mışıl mışıl uyuyor...14 gün oldu anneanne yanımızdaydı bugün işe başladı tek kaldım oğlumla...Başta korktum ne yaparım diye ama maşallah çok sakin...

Biraz geçmişi okudum...Maşallah sıra sıra dr. gidip meleklerinizi görmüşsünüz...Gayet sağlıklı ve hareketliymişler...41,5 kere maşallah desin teyzesi...

yarım fili aştımm kız ne danası kızım 548 gram 27 cm olmuşş dezesiii yaaa anasıda 78 kilo olmuşş..

aynen bende 78 kıloyum sedacım kılo deme ya moralım bozuluyo vallaaa...ne yapalım alıyoruzz işte..sonrasında bakarız bi çaresine....maşallahhhh minnak büyümüş, abla kız olmuş artık...
benim oğlumda kıpır kıpır yine...yaramaz bişi olcak heralde...yandım ben

oooooooooo özledim topiği böyle görmeyi dilekçim taze annem hoşgeldin nasılsın kaan paşamız yakışıklımız nasıl

Hoşbulduk canım...Kaan paşanın keyfine değecek yok...Yatırdım onu teyzesinin odasına bayılıyor orda uyumaya...Kollarda dışarda keyif yapıyor...

maşallahh benimkide öyleee kızım fenaa doktor kilomu sordu 78 dedim tartıldım şimdi dedi bakalım bebiş nasıl dedi eli ağzında kızımın parmağını emiyordu annesi doymuyor diyor... ayy yok ben fenayım aramızda 7 hafta var canım dikkat etmem gerekk 100 le giderim yoksa doğuma.

Hoşbulduk canım...Kaan paşanın keyfine değecek yok...Yatırdım onu teyzesinin odasına bayılıyor orda uyumaya...Kollarda dışarda keyif yapıyor...

oyyyy yerim ben onuun sosis kollarını bi lokmada yaaa ay ikinizede maşallah dilekçim ne güzel ne çabuk adapte oldun kız

maşallahhhh
anlatsana biraz, normal mi oldu, sezeryan mı oldu, hemen sütün geldimi..şimdi süt durumun nasıl merak ediyorum..geçmişte yazdıysan kusura bakma canım kaçırmışımdır..çalışıyorum şuan işteyim. yoğun olduğum zamanlar geçmişe pek bakamıyorummm????

canım dikkat et tabide rejım yaparak değil....olmaz, sonra bebişin büyümez bakkk..küser sana bende küserimm....

yok canım ne rejimi aman o iyi olsunda sadece ekmekten kessem gene yeter zaten..

ayy hakkatten dilek anlatsana bende merak ettim...doğumda kaç kilon gitti..? kolay oldu muu..?sütün nasıl emzirme kolay mıı en merak ettiğimde bu

haaaa şöyleeee,
ben onu diyorumm işte, ekmek falan yeme , hamur işi yeme, (diyene bakkk )
ama herşeyi yeee...rejım gibi değil de, sık sık ye işte :)))
ay kızzz okadar yoğunum kı ne dediğimi nasıl cümle kurduğumuda bilmiyorummm..
bguunlük kusuruma bakmayın yaff....

slm kızlar bende epey zamandır giremedim ama herkes hamiş kalmışş allah sizlere bağışlasın bebişleirnizi nazo nasıl doğumu yaklaştımı

slm kızlar bende epey zamandır giremedim ama herkes hamiş kalmışş allah sizlere bağışlasın bebişleirnizi nazo nasıl doğumu yaklaştımı

hoşgeldin canım listeyi boşalttık çok şükür
amin inşallah herkesin bebeğini bağışlasın Allahım
nazo daha doğurmadı ama izne ayrıldı gün sayıyor arada gelip rapor verip kaçıyor
sen nasılsın oğluşun nasıl maşallah kocaman olmuştur

evet çok sevindim herkesin hamiş olmasına.ben iim işte 2çockla akşam ediyorum 10gün sonra 5ayı bitecekn cnm dünyaya gelen büyüyo.demek nazonun son günlerii allahım bi avzda doğum yapmayı nasip etsin hepinize.face giriyorum sadece burda geçmişe dönmek zor oluyoo o yzden giremiorum hepinizi öpyorum kolay doğumlarr

ayyy boşverrr işiii bugün doğum gününnn....bebişsiz geçecek son doğum günün ii kutlayın heeaa akşam hamur işi yemiyorum ama çikolata felan uuuu aramız fena

maşallah
Allah razı olsun canım, Allah kolaylık versin sana da

ayyy boşverrr işiii bugün doğum gününnn....bebişsiz geçecek son doğum günün ii kutlayın heeaa akşam hamur işi yemiyorum ama çikolata felan uuuu aramız fena

evettttttttttt, bak ben onu hiç düşünmedim..bebişsiz geçecek son doğum günüm..
nasip olursa seneye bugun, yavrum 10 aylık olcakk....pastayı eline yüzüne bulaştıra bulaştıra yiyecekk..... çok güzelllll yaa..düşünmesi bilem güzelll

canım çikolatalı egemen çekti bir daha ki doğum gününde sizdeyim heee

işalllahh bitanemm işallahh

ayakların nasıl oldu ebrucum yaa..benim fena sızlıorlar sabhtan akşama kadar oturunca üff

ayaklarımın şişliği beni perişan etti ama çok şükür artık iyiyim...şişlik falan yok.ama ayak kemiklerimde ağrı oluyoo, neden bilmiyorum şimdide bu başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…