yarım fili aştımm kız ne danasıkızım 548 gram 27 cm olmuşş dezesiii yaaa anasıda 78 kilo olmuşş..
oooooooooo özledim topiği böyle görmeyi dilekçim taze annem hoşgeldin nasılsın kaan paşamız yakışıklımız nasıl
aynen bende 78 kıloyum sedacımkılo deme ya moralım bozuluyo vallaaa...ne yapalım alıyoruzz işte..sonrasında bakarız bi çaresine....maşallahhhh minnak büyümüş, abla kız olmuş artık...
benim oğlumda kıpır kıpır yine...yaramaz bişi olcak heralde...yandım ben
Hoşbulduk canım...Kaan paşanın keyfine değecek yok...Yatırdım onu teyzesinin odasına bayılıyor orda uyumaya...Kollarda dışarda keyif yapıyor...
Hoşbulduk canım...Kaan paşanın keyfine değecek yok...Yatırdım onu teyzesinin odasına bayılıyor orda uyumaya...Kollarda dışarda keyif yapıyor...
maşallahh benimkide öyleee kızım fenaadoktor kilomu sordu 78 dedim tartıldım şimdi dedi bakalım bebiş nasıl dedi eli ağzında kızımın parmağını emiyordu annesi doymuyor diyor... ayy yok ben fenayım aramızda 7 hafta var canım dikkat etmem gerekk 100 le giderim yoksa doğuma.
maşallahhhh
anlatsana biraz, normal mi oldu, sezeryan mı oldu, hemen sütün geldimi..şimdi süt durumun nasılmerak ediyorum..geçmişte yazdıysan kusura bakma canım kaçırmışımdır..çalışıyorum şuan işteyim. yoğun olduğum zamanlar geçmişe pek bakamıyorummm????
canım dikkat et tabide rejım yaparak değil....olmaz, sonra bebişin büyümez bakkk..küser sanabende küserimm....
yok canım ne rejimi aman o iyi olsunda sadece ekmekten kessem gene yeter zaten..
ayy hakkatten dilek anlatsana bende merak ettim...doğumda kaç kilon gitti..? kolay oldu muu..?sütün nasıl emzirme kolay mıı en merak ettiğimde bu
slm kızlar bende epey zamandır giremedim ama herkes hamiş kalmışş allah sizlere bağışlasın bebişleirnizi nazo nasıl doğumu yaklaştımı
hoşgeldin canım listeyi boşalttık çok şükür
amin inşallah herkesin bebeğini bağışlasın Allahım
nazo daha doğurmadı ama izne ayrıldı gün sayıyor arada gelip rapor verip kaçıyor
sen nasılsın oğluşun nasıl maşallah kocaman olmuştur
haaaa şöyleeee,
ben onu diyorumm işte, ekmek falan yeme , hamur işi yeme, (diyene bakkk)
ama herşeyi yeee...rejım gibi değil de, sık sık ye işte :)))
ay kızzz okadar yoğunum kı ne dediğimi nasıl cümle kurduğumuda bilmiyorummm..
bguunlük kusuruma bakmayın yaff....
evet çok sevindim herkesin hamiş olmasına.ben iim işte 2çockla akşam ediyorum 10gün sonra 5ayı bitecekn cnm dünyaya gelen büyüyo.demek nazonun son günlerii allahım bi avzda doğum yapmayı nasip etsin hepinize.face giriyorum sadece burda geçmişe dönmek zor oluyoo o yzden giremiorum hepinizi öpyorum kolay doğumlarr
ayyy boşverrr işiii bugün doğum gününnn....bebişsiz geçecek son doğum günün ii kutlayın heeaa akşam hamur işi yemiyorum ama çikolata felan uuuu aramız fena
evettttttttttt, bak ben onu hiç düşünmedim..bebişsiz geçecek son doğum günüm..
nasip olursa seneye bugun, yavrum 10 aylık olcakk....pastayı eline yüzüne bulaştıra bulaştıra yiyecekk.....çok güzelllll yaa..düşünmesi bilem güzelll
evettttttttttt, bak ben onu hiç düşünmedim..bebişsiz geçecek son doğum günüm..
nasip olursa seneye bugun, yavrum 10 aylık olcakk....pastayı eline yüzüne bulaştıra bulaştıra yiyecekk.....çok güzelllll yaa..düşünmesi bilem güzelll
canım çikolatalı egemen çekti bir daha ki doğum gününde sizdeyim heee
ayakların nasıl oldu ebrucum yaa..benim fena sızlıorlar sabhtan akşama kadar oturunca üffinşallahhh edoşum, niye olmasınnn....
şiştimmm, patladımm bugun yoğunluktan...şimdi burdayım kesintisizzz...siz nerdesiniz bakem!!!
ayakların nasıl oldu ebrucum yaa..benim fena sızlıorlar sabhtan akşama kadar oturunca üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?