Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlarrr ya az önce teyzem aradı bim'de halı yıkama indirime mi ne girmi..pek kafama yatmadı ama hangi marka kullanıyorsunuz...acil almam gerek temizliğe kadın gelcek evim başını almış gidiyor.

benim evdeki temizlik robotu canım ihlasın aura clenmax.
çok memnunum..onunda yıkaması var ama ben ona rağmen yıkamadım hiç..halı yıkamaya veriyorum ben, fırçalı sistem mi ne çıkmış şimdi..fırçalı makinayla halının üzerinde geziniyo..bi güzel fırçalıyoo ohhh mis gibi

ben nazo ya birazdan mesaj atarım canım

okiş.. yazıklarını ve nazonun yazdıklarını aynen kopyalarsan sevinirizzz yaniii

biliyorum canım okumuştum
merak ediyorum gittimi gitmedimi :26:
nazo kotayı aştı giremiyo evden
ikisi içinde herşey yolundadır umarım

evet bencede herşey yolundadır...
gülonun minnakı büyüyodurr...
nazonun paşasıda abiii olmuştur artık

cnım bende ihlas alacaktım ama kaldı öylece...ya benim halıfleks de var ondan dolayı bebekde olunca mutlaka gerek olucak..bende anemin halısını vermiştim yıkamaya mis gibi tertemiz geldi valla oda...herifin gönlü açılmışken aldırım dedim

simdi kimse yok sanirim , herkesi birarada yakalayabilmek icin aksam gelmek lazim heralde

Nazo mesaj attı kızlar

iyi gün sayıyorum eksikleri tamamlıyorum diyor birde hepimizi çok öslemiş selam yolladı

ohh ohhhh tamamlasın bakalım..bi sorun olmadığına çok sevindim...aleykümselam ayrıca:))

selam kizlar nasilsiniz, bende hamisim bende katiliyim mi size

tabiki katılabilirsin , hoşgeldinnn

[/FONT]
:) tesekkurler seker , nasilsin

iyiyim çok şükür :) sen nasılsın??
kaç haftalık hamilesin..cinsiyeti belli mi??

hoşgeldin canımm..bugun herkes yoğun galiba,eda ve sedada pek uğramadı..güloyu zaten hiç saymıyorum onun misafirleri varrr.... sende daha yeni teşrif ettin... hemencecik gidersinn Allah bilir

Hu huuuu
Nassunuz kızlarrrrr
Arzu arkadaşım hoşgeldin aramıza. Tebrikler bu arada.

selam seker , tesekkurler canim ,bu topic dierleri gibi deil sanirim bazi topiklere bakiorum gruplasma olmus sanki kimse yeni gelenlere bsy yazmio , disliorlar sanki , insallah burasida oyle deildir , cunku benim konusacak birilerine ihtiyacim var , canim SIKILIO

tesekkurler seker iyiyim , 13+4 hamileyim canim doktor buyuk ihtimal kiz dedi :)
sen hamismisin cnm ?

evet canım bizim topik farklı. Biliyorum bazı topiklerde hiç cvp vermiyorlar.
Biz farklıyızzzzzzzzzz
Kaç haftalık hamilesin? Kendinden bahset . Nereden katılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…