Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tesekkurler seker iyiyim , 13+4 hamileyim canim doktor buyuk ihtimal kiz dedi :)
sen hamismisin cnm ?

oyy maşallahhh....şu altta çizelgem var canım, bebiş resmi var ya,işte o gebelik çizelgesi.31. haftanın içindeyim..hamişim yani :))
13 haftalıkken bana da kız a benziyor demişti doktorum..16. hafta bi geldi..erkek dedi oğlum olcak hayırlısıyla...oyüzden net sonuç için 16_17. haftanı bekle arzucum...

merabalar... aranıza yeni katıldım.. hamilelik birileriyle konuşup, paylaşmadan geçmiyor. o nedenle sizlerle tanışmak istedim...

evet canım bizim topik farklı. Biliyorum bazı topiklerde hiç cvp vermiyorlar.
Biz farklıyızzzzzzzzzz
Kaç haftalık hamilesin? Kendinden bahset . Nereden katılıyorsun

evet canim aynene oyle , burasi hosuma gitti herkes birbiriyle konusuo sadece tanidiklarina selam verip yeni gelenleri yokmus gibi saymiorlar ,

13+4 hamileyim seker , guzellik uzmanligi okuorum bu sene son senem 1.5 ay sonra bitio insallah , belcikadan katiliorum 22 yasindayim :)

allah bağışlasın canım. Doktor kaç haftalıkken söyledi cinsiyetini? Bizde 12 haftalıkken gidicez bakalım söyliycekmi ? :18:

amin canim hepimizinkini , allah saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah bebegini , 12 haftalikken soyledi seker ama herkes biraz daha bekle dio , belki tam kesin deildir dio bebis daha cok kucuk olduu icin , onun icin biraz daha beklicem cicilerini almadan , insallah sende ogrenirsin canim ama o haftada daha tam kesin deilmis

merabalar... Aranıza yeni katıldım.. Hamilelik birileriyle konuşup, paylaşmadan geçmiyor. O nedenle sizlerle tanışmak istedim...
hoşgeldin. Sende hamilesin sanırım. Sen kaç haftalıksın? Nerdensin? Ismin gizemmi?
Falan filan ??????????

hımm.ok. Arzu cum. Bizde memnun olduk Topiğimizi beğenmene sevindik.

inşallah öğrenirim canım. Açıkça göstersin pipisini. Babasına benzerse gösterir zaten

sende hoşgeldik göbekdaş

göbekdaş Güzelmiş. Bidenemmmmmmmmmmmmm

allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn insallah seker , banada herkes biraz daha bekle dio bende beklicem brz daha cicilerini almadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…