Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

merabalar... aranıza yeni katıldım.. hamilelik birileriyle konuşup, paylaşmadan geçmiyor. o nedenle sizlerle tanışmak istedim...

hosgeldin ghisem, bende yeniyim bu topicte saolsunlar kimse ayrim yapmadan konusuo burda, evet haklisin hamilelik konusup , paylasmadan gecmio

ben onu HEP istiyommmmmmmmmmmmm
24 haziranı iple çekiyorum. Tatile giricezzzzz yehuuuuuuuuuuuu

aaa nerey kız gebe halinle ben valla hiç bir yerlere gitmeyecem bu sene izmitde düğün var temmuzda dedim oktay a ben gelemem, tatilde yapamam yoramam kendimi Rüzgarımı ne gerek sene hep birlikte gideriz kısmet olursa.

ve sen bunu teyzelerine yeni söylüyosun
Allahım yaaaaaaaaaaaaa yerim ben o paşanın çüküsünü poposunu

kızzz biliyon bacım ameliyat oldu ya kafam kötü idi dün çıktı hastaneden benim kafada iyi oldu aslın 13. haftadan beri bişiler vardı ama çok bilmiş karılar gazdır o deyip durdular ama yavrum şimdi resmen canımı acıtıyorrrrrrrrrr

yaaa belim çok kötüü ebrum bıçak saplanıyor sankii üff çok kötüü
merhaba canım h.gg sefalar getirdinn...bizim topiimizz başkadırrr....başkaaa bir başka sen yaz canım biz cvp veririz sana diğerlerine benzemeyiss
merabalar... aranıza yeni katıldım.. hamilelik birileriyle konuşup, paylaşmadan geçmiyor. o nedenle sizlerle tanışmak istedim...
merhaba canım sende h.gg

yaaaaaaaa ne güzeldir hissetmek
Bende istiyorum yaaaa benimkisi kendini hiçbir şekilde hissettirmiyo saolsun

yaaa belim çok kötüü ebrum bıçak saplanıyor sankii üff çok kötüü

aynı dert bendede var sedacım...ayaklarım yine şişti biliyomusun??..ayak kemiklerimde çok ağrıyo...hayırlısıyla sayılı günleri bi geçirsek.....
azizecimm......sen sezeryan olmuştun sanırım?? sütün hemen geldimi? doğumdan sonra??

h;b seker saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…