merabalar... aranıza yeni katıldım.. hamilelik birileriyle konuşup, paylaşmadan geçmiyor. o nedenle sizlerle tanışmak istedim...
ben onu HEP istiyommmmmmmmmmmmm
24 haziranı iple çekiyorum. Tatile giricezzzzz yehuuuuuuuuuuuu
karılar
4 gündür falan rüzgarım oynuyor
Ooo azize hanım gelmişler hoşgelmişlerrr
hoşgeldin. Sende hamilesin sanırım. Sen kaç haftalıksın? Nerdensin? Ismin gizemmi?
Falan filan ??????????
evet 11+1 hamileyim. adım gizem. kadın doğum hemşiresiyim ki bu benm için çok büyük bir şans... elimden geldiğince sizlere de yardımcı olmak isterim...
hoşgeldin. Sende hamilesin sanırım. Sen kaç haftalıksın? Nerdensin? Ismin gizemmi?
Falan filan ??????????
hımm.ok. Arzu cum. Bizde memnun oldukTopiğimizi beğenmene sevindik.
ve sen bunu teyzelerine yeni söylüyosun
Allahım yaaaaaaaaaaaaa yerim ben o paşanın çüküsünü poposunu
Falan filan ??????????
evet 11+1 hamileyim. adım gizem. kadın doğum hemşiresiyim ki bu benm için çok büyük bir şans... elimden geldiğince sizlere de yardımcı olmak isterim...
OOOOOOOOO GİZEM YAAAA BU GÜZEL OLDU VALLAHİ
yaaa belim çok kötüü ebrum bıçak saplanıyor sankii üff çok kötüü[/FONT]
iyiyim çok şükür :) sen nasılsın??
kaç haftalık hamilesin..cinsiyeti belli mi??
hoşgeldin canımm..bugun herkes yoğun galiba,eda ve sedada pek uğramadı..güloyu zaten hiç saymıyorum onun misafirleri varrr....sende daha yeni teşrif ettin... hemencecik gidersinn Allah bilir
merhaba canım h.gg sefalar getirdinn...bizim topiimizz başkadırrr....başkaaa bir başkaselam seker , tesekkurler canim ,bu topic dierleri gibi deil sanirim bazi topiklere bakiorum gruplasma olmus sanki kimse yeni gelenlere bsy yazmio , disliorlar sanki , insallah burasida oyle deildir , cunku benim konusacak birilerine ihtiyacim var , canim SIKILIO
merhaba canım sende h.ggmerabalar... aranıza yeni katıldım.. hamilelik birileriyle konuşup, paylaşmadan geçmiyor. o nedenle sizlerle tanışmak istedim...
oşbuldum tatlı hamişşşşşşoğluşun nasıl?adını ne koycan?
kızzz biliyon bacım ameliyat oldu ya kafam kötü idi dün çıktı hastaneden benim kafada iyi oldu aslın 13. Haftadan beri bişiler vardı ama çok bilmiş karılar gazdır o deyip durdular ama yavrum şimdi resmen canımı acıtıyorrrrrrrrrr
yaaaaaaaa ne güzeldir hissetmek
Bende istiyorum yaaaa benimkisi kendini hiçbir şekilde hissettirmiyo saolsun
aybenim migren bende vardı
aaaaaaaa kızıyorum ama nolmuş size balık ceviz ihmal ediliyor galibaBu ne unutkanlık
yaaa belim çok kötüü ebrum bıçak saplanıyor sankii üff çok kötüü
yaaa belim çok kötüü ebrum bıçak saplanıyor sankii üff çok kötüü
merhaba canım h.gg sefalar getirdinn...bizim topiimizz başkadırrr....başkaaa bir başkasen yaz canım biz cvp veririz sana diğerlerine benzemeyiss
merhaba canım sende h.gg
ghisem hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin canım
yaaaaaaaa ne güzeldir hissetmek
Bende istiyorum yaaaa benimkisi kendini hiçbir şekilde hissettirmiyo saolsun
oha dur kızım daha bekle biraz yawwwwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?