Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yahu hemende çekti ohayı
Sadece karnımda hissetmekten bahsetmiyorum bee
Ben sizin ve diğer hamilelerin yaşadığı hiç bir belirtiyide yaşamadım ya hala ondan dedim

ya şükret haline bacım bak eylül analarına bir arkadaş var sevdiğim kızcağız ne yiyebiliyor nede yataktan kalkabiliyor düşün 5. ayı kız mahvoldu

HOŞGELDİN AZİZOŞ.
NASILSIN KIZIN NASIL
hoşbuldum canmm bende iyiyim kızımda iyi çok sağol teyzesi...günler nasıl geçiyo anlamıyom ayın kaçı olmuş hangi gündeyim bazen bilmiyom gezmeyi özledim valla gece yatıpta uyumayı özledim
suzan doğurdu bide nazo yu bekliyoruz sen nasılsın

suzanı biliyom canmm...nazocuk Allah kurtarsın.

ben iyiyim canmm kızçemle uğraşıyom,yıkadım bugün şimdi uyuyo bende dinleniyom net karşısında şimdiki günlerin tadını çıkarın valla bebek olunca herşey çoook zor ve yorucu oluyo...

ayaklarım değilde baldırlarım fena ağrıyo backlarım sızlıyo..koca karılar gibi...belimi sorma çok kötü

yahu hemende çekti ohayı
Sadece karnımda hissetmekten bahsetmiyorum bee
Ben sizin ve diğer hamilelerin yaşadığı hiç bir belirtiyide yaşamadım ya hala ondan dedim

bende oyleyim seker hic bir belirtim olmadi basindan beri ne mide bulantisi ne kusma ne tiksinme
sadece cok yorgunluk var okadar heryerde uyumak istiorum vallahi yolda belde uyur kalirim die korkuorum

Karılar

4 gündür falan rüzgarım oynuyor
OO SÜPERRR.EVET YAA BENDE İSTİYORUM. OYNASIN YAAAA:84:
aaa nerey kız gebe halinle ben valla hiç bir yerlere gitmeyecem bu sene izmitde düğün var temmuzda dedim oktay a ben gelemem, tatilde yapamam yoramam kendimi Rüzgarımı ne gerek sene hep birlikte gideriz kısmet olursa.
BİZ BANDIRMAYA GİDİCEZ SANIRIM CANIM. UMUT UN AİLESİ ORDA. ORDA YORMAZLAR BENİ.ZATEN DENİZ OTOBÜSÜ ÇOM RAHAT GİDİLİYOR. VE ORDA KAFAMIZA ESTİĞİNDE DENİZE DE GİREBİLİRİZ. ERDEK TATLISI YAKIN.

ya şükret haline bacım bak eylül analarına bir arkadaş var sevdiğim kızcağız ne yiyebiliyor nede yataktan kalkabiliyor düşün 5. Ayı kız mahvoldu

şükretmezmiyim hergün defalarca şükrediyorum
Ama hala hamile olduğumu unuttuğum oluyor vallahi

noldu buraya böle yaw..kim o ayağını sürüyerek gelennn
bi soru sordum AZİZE ye kaynadı gitti.....

çok iyi azize teyzei cumartesi doktordaydık paşam gerin gerindi kaburgaları balık kılçığı gibi ortadaydı RÜZGAR vereceğiz ismini nasip olursa güzel mi sence?

ohhhh MAAŞALLAH ERKEKİMİZE ismide çoook güzel canmm hayırlı olsun.

MAAŞALLAH RÜZGAR EFENDİYE

slm aranıza yeni katıldım:) bende 4 haftalık hamileyim.test sonucum 9021.00 çıktı yüksek değilmi bir sorunmu var acaba diye araştırırken kadınlarkulubuyle tanıştım.oğluşum 13 yaşında 14 yıl öncede bu zamanlar oğluşum 4 haftalıktı karnımda.sizin ilk bebelerinizmi.

bende oyleyim seker hic bir belirtim olmadi basindan beri ne mide bulantisi ne kusma ne tiksinme
sadece cok yorgunluk var okadar heryerde uyumak istiorum vallahi yolda belde uyur kalirim die korkuorum

BENDE ODA YOK
NEYSE OLMASINDA ZAMAN GEÇTİ HAMİLE OLDUĞUMU Bİ BEBEĞİMİN TEPİĞİNİ YEDİĞİMDE ANLIYAYIM İNŞALLAH

kizlar sakincasi yoksa ayip olmazsa isimlerinizi ogrenebilirmiyim, cunku isim yazmadan yorum yazinca hava konusuomusum gibi hissediorum kendimi
birde nekadarlik hamis oldugunuzu ve cinsiyetleri
sizleride biraz tanimis olurum sakincasi yoksa tabi :78::78:

arkadaşlar gerçekten elimden geldiğince size yardımcı olurumm.....

yaa gerçekten çok mutlu oldum.. böylesine sevecen insanlarla tanıştığım için

yalnız ben çok sık girip, takip edemeyebilirim siz bana özel mesaj atarsınız.... ben zaten görünce mutlaka cevap veririm.....

slm canmm...benimde 10 yaşında oğlum var.daha yeni doğum yaptım kızım oldu Allahın izninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…