sende migren olduğunu biliyom deli baş
Mehtapta da var zannettim. Aaaaaaaaaaaa
Karılar
4 gündür falan rüzgarım oynuyor
yahu hemende çekti ohayı
Sadece karnımda hissetmekten bahsetmiyorum bee
Ben sizin ve diğer hamilelerin yaşadığı hiç bir belirtiyide yaşamadım ya hala ondan dedim
hoşbuldum canmmHOŞGELDİN AZİZOŞ.
NASILSIN KIZIN NASIL
suzan doğurdu bide nazo yu bekliyoruz sen nasılsın
aynı dert bendede var sedacım...ayaklarım yine şişti biliyomusun??..ayak kemiklerimde çok ağrıyo...hayırlısıyla sayılı günleri bi geçirsek.....
azizecimm......sen sezeryan olmuştun sanırım?? sütün hemen geldimi? doğumdan sonra??
edaaa naptınnn sendee ben 20 haftalıkken tam anlamıyla hissettimmm bekle tatlımm
yahu hemende çekti ohayı
Sadece karnımda hissetmekten bahsetmiyorum bee
Ben sizin ve diğer hamilelerin yaşadığı hiç bir belirtiyide yaşamadım ya hala ondan dedim
OO SÜPERRR.EVET YAA BENDE İSTİYORUM. OYNASIN YAAAA:84:Karılar
4 gündür falan rüzgarım oynuyor
BİZ BANDIRMAYA GİDİCEZ SANIRIM CANIM. UMUT UN AİLESİ ORDA. ORDA YORMAZLAR BENİ.ZATEN DENİZ OTOBÜSÜ ÇOM RAHAT GİDİLİYOR. VE ORDA KAFAMIZA ESTİĞİNDE DENİZE DE GİREBİLİRİZ. ERDEK TATLISI YAKIN.aaa nerey kız gebe halinle ben valla hiç bir yerlere gitmeyecem bu sene izmitde düğün var temmuzda dedim oktay a ben gelemem, tatilde yapamam yoramam kendimi Rüzgarımı ne gerek sene hep birlikte gideriz kısmet olursa.
VAYY DEMEK KADIN DOĞUM HEMŞİRESİSİN. ÇOK İYİ YAA.SANA BOL BOL SORULAR SORARIZ OZAMANhoşgeldin. Sende hamilesin sanırım. Sen kaç haftalıksın? Nerdensin? Ismin gizemmi?
Falan filan ??????????
evet 11+1 hamileyim. adım gizem. kadın doğum hemşiresiyim ki bu benm için çok büyük bir şans... elimden geldiğince sizlere de yardımcı olmak isterim...
OOOOOOOOO GİZEM YAAAA BU GÜZEL OLDU VALLAHİ
HO HO HOOO.EDOŞUM BİLDİM Kİ BİKERE BAK İSMİ GİZEMMİ AFERİN BANA
BUGÜN ŞİRKETTE YAZIŞIYORUZ Bİ ARKADAŞLAR. TEŞEKKÜR ETTİ BENDE RİC.ED. DEDİM . BU NEDEMEK DEDİ. BENDE RİCA EDERİM DEMEK DEDİM. SONRA ODA BANA SY YAZDI. BENDE SAYGILAR DEDİM. PES DEDİ
şimdi oğluşumla müzik dinleyip kopuyoruz biz kızlar hadi eller havaya
ya şükret haline bacım bak eylül analarına bir arkadaş var sevdiğim kızcağız ne yiyebiliyor nede yataktan kalkabiliyor düşün 5. Ayı kız mahvoldu
çok iyi azize teyzei cumartesi doktordaydık paşam gerin gerindi kaburgaları balık kılçığı gibi ortadaydı RÜZGAR vereceğiz ismini nasip olursa güzel mi sence?
bende oyleyim seker hic bir belirtim olmadi basindan beri ne mide bulantisi ne kusma ne tiksinme
sadece cok yorgunluk var okadar heryerde uyumak istiorum vallahi yolda belde uyur kalirim die korkuorum
noldu buraya böle yaw..kim o ayağını sürüyerek gelennn
bi soru sordum AZİZE ye kaynadı gitti.....
noldu buraya böle yaw..kim o ayağını sürüyerek gelennn
bi soru sordum AZİZE ye kaynadı gitti.....
slm aranıza yeni katıldım:) bende 4 haftalık hamileyim.test sonucum 9021.00 çıktı yüksek değilmi bir sorunmu var acaba diye araştırırken kadınlarkulubuyle tanıştım.oğluşum 13 yaşında 14 yıl öncede bu zamanlar oğluşum 4 haftalıktı karnımda.sizin ilk bebelerinizmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?