Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sende hoşheldin nanan. sanırım seninde adın NALAN (edoş bu nasıl )
bazılarımızın ilk bebeleri canım.

benim adım AYBEN canım. bizim altta çizelgelerimiz var. orda herkesin kaç haftalık hamiş olduğu yazıyor. ben 10+3 üm.

ben sürttüm o ayağı vallahhhh mıtlatıs gibi çekerim erkeşleri

ne sordun tatlım:44:

sen sezeryan olmuştun yanlış hatırlamıyosam?? sütün doğumdan hemen sonra geldimi? onu sormuştum canım..benım oğlan dönmedi hala...ne zaman döner bilmiyorum?? dönmezse bende sezeryan olcam...çok korkuyorumm:18::18:

ohh ohh topik coşuyor süperrrrrrrrrrrrrrrrr. kop kop koppppppppppppp everybady camonnnn

valla son dönemlerin en yoğun zamanıı yaşıyor topiğimiz...1 saat önce ben tek başıma sinek avlıyodum

anammmmm ikimiz olmasın

benim ilk yavrum olacak kısmet ise

her zamanki gibi saygıyla önünde eyiliyorum harikasın
benim adımda eda 11+5 iz cinsiyetimiz belli değil ilk hamileliğim

ben seda canımm..23 haftalık bebiş bekliyorum kız
ohh ohh topik coşuyor süperrrrrrrrrrrrrrrrr. kop kop koppppppppppppp everybady camonnnn
haydeee haydeeee
snde öylesin canım...du sana bi soru soruymm yaa bende kaşınma avr baldırlarımdaa niyee...bide normal doğum videoalrını izledim fena kokrktumm:18::18::18: doğurmaktan korkuyoum şimdi

tanistigimiza memnun oldum ayben cigim , tamam seker asagidaki cizelgelere bakarim tesekkurler seker

ikiz olabilirmi bu değerlerle inşllh çok isterim olmasını.uzun aradan sonra. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmat etsin.

ben cewap verim sana sedoş baldırlrın genişliyor dolayısıyla çatlıyor ondan ötürüde kaşınıyor kremlenmeyi ihmal etme
bir daha video izlme kızçeni kucağına aldığın anı düşün geçer

evet canmm sezeryen oldum...ve çok güzel bi doğum oldu ben bile şaşırdım ve sütümde hemen geldi tabi başlarda az az geliyodu bebek emdikçe çoğaldı sütlerim sık sık emzirmenin çok faydası oldu sütümün artmasında.

evet canmm sezeryen oldum...ve çok güzel bi doğum oldu ben bile şaşırdım ve sütümde hemen geldi tabi başlarda az az geliyodu bebek emdikçe çoğaldı sütlerim sık sık emzirmenin çok faydası oldu sütümün artmasında.

:) tanistigimiza memnun oldum seda cigim , allah bagislasin yavrunu canim

her zamanki gibi saygıyla önünde eyiliyorum harikasın
Benim adımda eda 11+5 iz cinsiyetimiz belli değil ilk hamileliğim
bende seni yirimmmmmmmmmmmm Bebeğinide yirim göbeğinide yirim. Yirim dötünü başını.gene iştahım açık bugün belli
tanistigimiza memnun oldum ayben cigim , tamam seker asagidaki cizelgelere bakarim tesekkurler seker

ne demek şekerim. Bizde memnun olduk. :81:

Kaşımtı cildin gerilmesinden kaynaklanıyor. cildini bol bol nemlendir. günde en az 8 bardak su iç.

ayrıca ben normal doğum düşünüyorum... sezeryandan daha çok korkuyorum... çünkü ikisinide defalarca gördüm ve sezaryana karşı direk antipati oluştu bende. her ne kadar normal doğum zor gibi görünsede kolaylaştırmak bizlerin elinde diye düşünüyorum...

ayy ne bilimm uyuz gibii masanın altından bi defaa inip kaşıyorum sankii göbeğimden eğilemiyorumdaa kremleniyorumm canımm...ay yok edam izlermiyimm çok kötüydüü
:) tanistigimiza memnun oldum seda cigim , allah bagislasin yavrunu canim

aminn canım benimm cümlemiizinkini işalallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…