OO SÜPERRR.EVET YAA BENDE İSTİYORUM. OYNASIN YAAAA:84:
BİZ BANDIRMAYA GİDİCEZ SANIRIM CANIM. UMUT UN AİLESİ ORDA. ORDA YORMAZLAR BENİ.ZATEN DENİZ OTOBÜSÜ ÇOM RAHAT GİDİLİYOR. VE ORDA KAFAMIZA ESTİĞİNDE DENİZE DE GİREBİLİRİZ. ERDEK TATLISI YAKIN.
VAYY DEMEK KADIN DOĞUM HEMŞİRESİSİN. ÇOK İYİ YAA.SANA BOL BOL SORULAR SORARIZ OZAMAN
HO HO HOOO.EDOŞUM BİLDİM Kİ BİKERE BAK İSMİ GİZEMMİ AFERİN BANA
BUGÜN ŞİRKETTE YAZIŞIYORUZ Bİ ARKADAŞLAR. TEŞEKKÜR ETTİ BENDE RİC.ED. DEDİM . BU NEDEMEK DEDİ. BENDE RİCA EDERİM DEMEK DEDİM. SONRA ODA BANA SY YAZDI. BENDE SAYGILAR DEDİM. PES DEDİ
seni yerim ben küçücük fıçıcık içi dolu turşucuğum benim
bizde gitcez aybenlerle tatileeeeeeeeeee inşallahkıskanın hadi
sende hoşheldin nanan. sanırım seninde adın NALAN (edoş bu nasıl )slm aranıza yeni katıldım:) bende 4 haftalık hamileyim.test sonucum 9021.00 çıktı yüksek değilmi bir sorunmu var acaba diye araştırırken kadınlarkulubuyle tanıştım.oğluşum 13 yaşında 14 yıl öncede bu zamanlar oğluşum 4 haftalıktı karnımda.sizin ilk bebelerinizmi.
kizlar sakincasi yoksa ayip olmazsa isimlerinizi ogrenebilirmiyim, cunku isim yazmadan yorum yazinca hava konusuomusum gibi hissediorum kendimi
birde nekadarlik hamis oldugunuzu ve cinsiyetleri
sizleride biraz tanimis olurum sakincasi yoksa tabi :78::78:
ben sürttüm o ayağı vallahhhhmıtlatıs gibi çekerim erkeşleri
ne sordun tatlım:44:
ohh ohh topik coşuyor süperrrrrrrrrrrrrrrrr. kop kop koppppppppppppp everybady camonnnn
slm aranıza yeni katıldım:) bende 4 haftalık hamileyim.test sonucum 9021.00 çıktı yüksek değilmi bir sorunmu var acaba diye araştırırken kadınlarkulubuyle tanıştım.oğluşum 13 yaşında 14 yıl öncede bu zamanlar oğluşum 4 haftalıktı karnımda.sizin ilk bebelerinizmi.
OO SÜPERRR.EVET YAA BENDE İSTİYORUM. OYNASIN YAAAA:84:
BİZ BANDIRMAYA GİDİCEZ SANIRIM CANIM. UMUT UN AİLESİ ORDA. ORDA YORMAZLAR BENİ.ZATEN DENİZ OTOBÜSÜ ÇOM RAHAT GİDİLİYOR. VE ORDA KAFAMIZA ESTİĞİNDE DENİZE DE GİREBİLİRİZ. ERDEK TATLISI YAKIN.
VAYY DEMEK KADIN DOĞUM HEMŞİRESİSİN. ÇOK İYİ YAA.SANA BOL BOL SORULAR SORARIZ OZAMAN
seni yerim ben küçücük fıçıcık içi dolu turşucuğum benim
bizde gitcez aybenlerle tatileeeeeeeeeee inşallahkıskanın hadi
evet kızlarrrrr..hadi kıskanın. biz kocişlerimizi alıp berabercene tatile gidicez. süper olcak. yehuuuuuuuuuuuuuuuu
sende hoşheldin nanan. sanırım seninde adın NALAN (edoş bu nasıl )
bazılarımızın ilk bebeleri canım.
benim adım AYBEN canım. bizim altta çizelgelerimiz var. orda herkesin kaç haftalık hamiş olduğu yazıyor. ben 10+3 üm.
ben seda canımm..23 haftalık bebiş bekliyorum kızkizlar sakincasi yoksa ayip olmazsa isimlerinizi ogrenebilirmiyim, cunku isim yazmadan yorum yazinca hava konusuomusum gibi hissediorum kendimi
birde nekadarlik hamis oldugunuzu ve cinsiyetleri
sizleride biraz tanimis olurum sakincasi yoksa tabi :78::78:
ohh ohh topik coşuyor süperrrrrrrrrrrrrrrrr. kop kop koppppppppppppp everybady camonnnn
snde öylesin canım...du sana bi soru soruymmarkadaşlar gerçekten elimden geldiğince size yardımcı olurumm.....
yaa gerçekten çok mutlu oldum.. böylesine sevecen insanlarla tanıştığım için
yalnız ben çok sık girip, takip edemeyebilirim siz bana özel mesaj atarsınız.... ben zaten görünce mutlaka cevap veririm.....
sende hoşheldin nanan. sanırım seninde adın NALAN (edoş bu nasıl )
bazılarımızın ilk bebeleri canım.
benim adım AYBEN canım. bizim altta çizelgelerimiz var. orda herkesin kaç haftalık hamiş olduğu yazıyor. ben 10+3 üm.
ben seda canımm..23 haftalık bebiş bekliyorum kız
haydeee haydeeee
snde öylesin canım...du sana bi soru soruymmyaa bende kaşınma avr baldırlarımdaa niyee...bide normal doğum videoalrını izledim fena kokrktumm:18::18::18: doğurmaktan korkuyoum şimdi
sen sezeryan olmuştun yanlış hatırlamıyosam?? sütün doğumdan hemen sonra geldimi? onu sormuştum canım..benım oğlan dönmedi hala...ne zaman döner bilmiyorum?? dönmezse bende sezeryan olcam...çok korkuyorumm:18::18:
valla son dönemlerin en yoğun zamanıı yaşıyor topiğimiz...1 saat önce ben tek başıma sinek avlıyodum
sen sezeryan olmuştun yanlış hatırlamıyosam?? sütün doğumdan hemen sonra geldimi? onu sormuştum canım..benım oğlan dönmedi hala...ne zaman döner bilmiyorum?? dönmezse bende sezeryan olcam...çok korkuyorumm:18::18:
valla son dönemlerin en yoğun zamanıı yaşıyor topiğimiz...1 saat önce ben tek başıma sinek avlıyodum
haydeee haydeeee
snde öylesin canım...du sana bi soru soruymmyaa bende kaşınma avr baldırlarımdaa niyee...bide normal doğum videoalrını izledim fena kokrktumm:18::18::18: doğurmaktan korkuyoum şimdi
bende seni yirimmmmmmmmmmmmher zamanki gibi saygıyla önünde eyiliyorum harikasın
Benim adımda eda 11+5 iz cinsiyetimiz belli değil ilk hamileliğim
tanistigimiza memnun oldum ayben cigim , tamam seker asagidaki cizelgelere bakarim tesekkurler seker
her zamanki gibi saygıyla önünde eyiliyorum harikasın
benim adımda eda 11+5 iz cinsiyetimiz belli değil ilk hamileliğim
haydeee haydeeee
ben cewap verim sana sedoş baldırlrın genişliyor dolayısıyla çatlıyor ondan ötürüde kaşınıyor kremlenmeyi ihmal etme
bir daha video izlmekızçeni kucağına aldığın anı düşün geçer
:) tanistigimiza memnun oldum seda cigim , allah bagislasin yavrunu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?