Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yeminle hemen hemen aynı yazdık vallahi hemşire olacak hatunmuşumda son anda muhasebeci olmuşum

kizlar canim orgu ormek istio ama orgu ormeyi bilmiorum
ama kucuk patikleri bereleri gorunce icim gidio yaaaa coook guzelllerrr

aynen bendee ama bi elbise işledim kızıma tabi düz ördümm nar çiçeği rengi int.den baktım yaptım canım

ohh ne guzel :) bende bazen bakiorum intten bazi patiklerin resimli nasil yapilacagi gosterilio onu anliorum belki yapabilirimde anlattiklari zaman hic bisey anlamiorum trabzan zemin sik igne felan anlamiorum

kizlar ben biraz evimi toplayip temizleyim geliorum hicte canim istemio ama yapacak baska kimse yok :) kocisim iste 6 da gelecek temizligimi yapiyim ,aksama ne yemek yapsam bilmiorumkizlar bana biraz fikir uydursaniz cok sevinirim vallahi

aaaaaaaaaaaaaa
kızlar biz size söylemedik dimi
aybenle tanışıp birbirimizi çok sevmemiz bir çok ortak noktamız olması ve ruh ikizi olmamız dışında bir şey daha çıktı ve geçici şok yaşadık resmen geçen şirket maiillerimizi verdik birbirimize bizim firmanın müşterisilermiş meğersem ben aybenin muhasebesini tuttuğu firmaya daha önce fatura kesmişşim oda bana ödeme yapmış
biz birbirizin kaderiyiz be kabak gibi ortada

kizlar ben biraz evimi toplayip temizleyim geliorum hicte canim istemio ama yapacak baska kimse yok :) kocisim iste 6 da gelecek temizligimi yapiyim ,aksama ne yemek yapsam bilmiorumkizlar bana biraz fikir uydursaniz cok sevinirim vallahi

yemek isimleri paylaşmıyoruz canım herkes hamile biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…