bebeleri kerticez ya biz dünür olcaz
ayyy inşallahhhh
Senınkısı erkek..biraz koca karı söylemi olcak ama; miden falan da bulanmadı senın, kız anneleri daha çok bulantı hissediyormuş..doğru hakkaten..benım oğluşumda annesini hiç üzmedi..benımde bulantım olmadı öyle..ya ama bilmiyorum, ayben için çok kararsızım...bazen kız hissediyorum, bazen erkek diyorum aybenin bebişinee..bende çok merak edıyorum vallaa yaaa....
allah netmeye seniiii ilmkk( hani tığa ipi geçiriyorsun ya) geçirdiğin o işte..ŞAHANE ANLATTIMM HAAA
bende çok merak ediyorum benimkini yawww...
:18:
bende çok merak ediyorum benimkini yawww...
:18:
vallaaaa süpersin sedoşum..anladım kızz..
tığa geçirdiğim işte ilmek, okadar basit
ne ilginç ya ilk başta ben erkek diye yırtınıyodum:84:
Topikten bi ayben erkek dedi benle beraber
Herkes kız dedi o zaman
şimdi ben kıza döndüm dönecem herkes erkek diyo
Dalgamı geçiyosunuz siz benlen
Yok yok edoşum seninki erkek kesin.....
tutarlı arkadaşım benim başta ne dediyse o
Siz beniim kafamı karıştırın anca
Ya kamilcimde kız demeye başladı hatta şakayla karışık bi kaç kez prensesim diye sevdi göbemii
Ne ilginç ya ilk başta ben erkek diye yırtınıyodum:84:
Topikten bi ayben erkek dedi benle beraber
Herkes kız dedi o zaman
şimdi ben kıza döndüm dönecem herkes erkek diyo
Dalgamı geçiyosunuz siz benlen
yok ben öremem..ona ayıracak vaktım yokk vallaa sedoşum...hıhh işteee ooo ebru kız şimdi senn gider çeket örermişsin egemene..bende çıkışta iplikçiye gidicemm beyaz iplik alıcamm kızımaa atkı örücem yaaa çok berecikliyimdir...bi ters bi düz işliycem geçircem işte o :76::76:
ohoooo daha ilmeği bilmiyon sen. Ebru cum bence ip ten başlayalım öğretmeye
canım benim..
Hadi yaa.bence senin kafanı kamil karıştırıyor edoşum.bakma sen kimseye. Kendi hislerini dinle.
Umutta göbeğime yaklaşıp bebeğimizin kulağının dibinde layyyynnnn laynnnnnnn diye bağırıyor kocaman sesiyle benim deli kocam
ben hiç kız demedim senin bebişe canımm...karıştırma lütfennn
Senınkı erkek...dönmek yokkkk sakınnnn
Yok ben öremem..ona ayıracak vaktım yokk vallaa sedoşum...
Kayınvalidem , annem örmüşler bişiler..onlar yeterde artar bile...
Bide herşey satılıyoo mağazalarda öyle güzeller ki..içim gidiyoo, ben pek örgü şeyleri sevmiyorum..ilk doğunca örgü yelek falan giydiririm kışa, sonra giydirmem.....
Yok canımm, onu biliyorum
Ama sadece onu biliyorum okadar
sorma tam kamil ya benimde duygularımı karıştırdı oğlum olacak benim oğluuuum
Ya bu umutta ne alem yaf adam senden alıştı böyle yabani sevmeye kesin hırpaalarsan adamı severken oda yavrusunu layn layn diye sever tabi
erkekse bencede dönmesin canım zaten şu 118 33 reklamlarından etkileniyomudur yavrum diye düşünmekten alamıyorum kendimi
erkekse bencede dönmesin canım zaten şu 118 33 reklamlarından etkileniyomudur yavrum diye düşünmekten alamıyorum kendimi
DELİLERRR....AMA EDOŞ GERÇEKTEN BEN ERKEK DEDİMM EBRUDA BAK AYBEN DEEE Bİ HERİFİN KIZ DİYORMUŞ CANIM SUÇ BİZDE Mİ AAAcanım benim..
Hadi yaa.bence senin kafanı kamil karıştırıyor edoşum.bakma sen kimseye. Kendi hislerini dinle.
Umutta göbeğime yaklaşıp bebeğimizin kulağının dibinde layyyynnnn laynnnnnnn diye bağırıyor kocaman sesiyle benim deli kocam
ya zaten hiç deme bendede ama bi elbise bi atkısı olucak kızımın içinde bnimde hiç vaktim yok olsada uyku sürkli uyuyorumben hiç kız demedim senin bebişe canımm...karıştırma lütfennn
senınkı erkek...dönmek yokkkk sakınnnn
yok ben öremem..ona ayıracak vaktım yokk vallaa sedoşum...
kayınvalidem , annem örmüşler bişiler..onlar yeterde artar bile...
bide herşey satılıyoo mağazalarda öyle güzeller ki..içim gidiyoo, ben pek örgü şeyleri sevmiyorum..ilk doğunca örgü yelek falan giydiririm kışa, sonra giydirmem.....
yok canımm, onu biliyorum
ama sadece onu biliyorum okadar
evet edoşum.ben onu öyle deli gibi seviyorum ki oda benden alıştı. Birbirimizin kafasını ısırıyoruz düşün. Hee totoları geçtik artık. Ay birde ısırdıkça ısırasım geliyor.eğer ısıramazsan kudurmuş gibi oluyorum. Kalbim duracak gibi. Yalvarıyorum resmen aşkım lütfen ısırmam lazım diyorum dayanamıyor çaresiz uzatıyor totosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?