ayrıca eda hanım
bende ne baştan beridir ki irkek dedim senin bebene buldurma bana o mesajları
heeeeeheee...ısırmış olmanın dayanılmaz hafifliğini bilirim
Hatta geçen adamı gene mutfakta aynı facedeki profil fotosundaki gibi sırtından ısırmışım bi döndü gözleri dolu "neden sende normal insanlar gibi sevmiyorsun bi kerede öp" dedi....tam içim gitti pişman oldum derken baktım soğan doğruyomuş
Ayrıca eda hanım
ısırmış olmanın dayanılmaz hafifliğini bilirim
Hatta geçen adamı gene mutfakta aynı facedeki profil fotosundaki gibi sırtından ısırmışım bi döndü gözleri dolu "neden sende normal insanlar gibi sevmiyorsun bi kerede öp" dedi....tam içim gitti pişman oldum derken baktım soğan doğruyomuş
hahaha ısırmış olmanın dayanılmaz hafifliği süper yaaa
Ama ben o hafifliği fazla yaşayamıyorum. ısırdıkça ısırasım geliyor.
Edaaaaa kopardın beniiii demek soğan doğruyormuş
ayrıca eda hanım
mehtap hanım mehtap hanım nazoyla sen direk kız dediniz dün gibi aklımda
heeeeeheee...
Kkızzz mehtap, edoşş bizlere kızıyoo balığı ,cevizi ihmal ediyosunuz, unutuyosunuz diyeee..al işteee herşey ortada..bunak eda
heeeeeheee...
Kkızzz mehtap, edoşş bizlere kızıyoo balığı ,cevizi ihmal ediyosunuz, unutuyosunuz diyeee..al işteee herşey ortada..bunak eda
sorma aybenim ya bu ara elleri ya soğan kokuyor ya da çamaşır suyu kurban olduğumun
yaaaaaaaaaaa mizikmayın yaaa hatta ayben şahidim onlara yemeğe gittiğimizde de demiştim herkes kız dedi bi sen erkek dedin diye konusu bile geçmiştiAyben hatrlasanaaa bişi desene herkeş kız demiyomuydu
yaaaaaaaaaaa mizikmayın yaaa hatta ayben şahidim onlara yemeğe gittiğimizde de demiştim herkes kız dedi bi sen erkek dedin diye konusu bile geçmiştiAyben hatrlasanaaa bişi desene herkeş kız demiyomuydu
bananeee işteee..bunak eda ,bunak eda..bunamış eda..bunamak üzere edaa..canım edaaa, bitanem edaaaa, seni seviyorum edaaaa...ayyy canımmm benimmm, üzülme sennnn
Ben erkek dedim ama
şeyyyy bilmem öylemi demiştin edoş
şaka yaptım evet kızlar.edoş öyle dedi.benim için kız hissediyorlar diye. Yaw kızlar geçmişe bakın bakalım bulabilecekmisiniz. Yada boşverin sağlıklı olsun. Kız erkek farketmez.
şeyyyy bilmem öylemi demiştin edoş
şaka yaptım evet kızlar.edoş öyle dedi.benim için kız hissediyorlar diye. Yaw kızlar geçmişe bakın bakalım bulabilecekmisiniz. Yada boşverin sağlıklı olsun. Kız erkek farketmez.
hahahah bencede ya ben ikisinde hazırladım kendimi yeterki sağlıkla gelsin
valla ben dedim o arkadaşda evet bizde öyle hissediyoruz kamilimle dedi.
tabikisi sağlıklı olsun şekerim hayırlı uzun ömürlü olsunda ikiside bizim nasıl olsa...
he birinizinki kız çıksada istesek falan benim pipiliye
sen benim sana çemkirdiğim günleri unuttun galiba ebuş
Hatırlatmamı istermisin canım
valla ben dedim o arkadaşda evet bizde öyle hissediyoruz kamilimle dedi.
Tabikisi sağlıklı olsun şekerim hayırlı uzun ömürlü olsunda ikiside bizim nasıl olsa...
He birinizinki kız çıksada istesek falan benim pipiliye
AY ÇOK MERAK EDİYORUM.AMA SANKİ ERKEK DAHA YAKIN BANA. ERKEK DAHA AĞIR BASIYOR KIZLAR.
AMA BELLİDE OLMAZ TABİ.BELKİ ERKEK İSTEDİĞİM İÇİNDİR.
Ama seni seviyorum dedım edoşummm yetmedi mi?? Bide bundan koydummBak ne güzel yanaşıyoo
Hala çemkırmekte kararlımısın
hahaha yusuf yusuf
Oğlunun adını yusuf koymayamı karar verdin ebuş
o arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?