Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende seni seviyorum ebrucum her ne kadar cadı olduğumu düşünsende

valla az önce çemkirecektin yaaa, o zaman çok cadıydınn
ayy şimdi melek oldunnn yerim seniiii...
çok fena yangınım var, miğdemden boğazıma doğru..bulantı bunun yanında hiç bişey değil, nazonun kulakları çınlasın...oda bu mide yanmasından muzdaripti son zamanlarda..çok kötü bişeyyy kızlarr..

ahhh ye ben 4 aydır çekiyordum mide yanmöasını kulaklarım içi yanıyordu arkadaş...

ama benim harika doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına pantpas diye anam harikayım şimdi

ahhh ye ben 4 aydır çekiyordum mide yanmöasını kulaklarım içi yanıyordu arkadaş...

ama benim harika doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına pantpas diye anam harikayım şimdi

geçmiş olsun.........

Son düzenleme:
Kızlar size bişi sorucamm
Reglime 6 gün var ve sanırım benim geleneksel sivilcem çıkmak üzere, dokununca hissediyorum.
Umudumu kesmeli miyim?
Regl belirtisi sivilcesi çıkıp da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?Lütfen cevap istiyorummm(

canım umutlanmanı istemem ama benimde sivilcem çıkmıştı hamile olduğumu öğrendiğim ay bununla alakası olduğunu düşünmüyorum
Allah gönlüne göre versin inşallah

kizlar topic e bi bakiyim die geldim kimse kalmamis

kizlar benim bi sorum olcakti sekerler (ayip olcani sanmiorum hepimiz kariyik hepimizde ku$ var )

siz kusunuzdaki killardan nasil kurtuluosunuz yaw , ben hep agda yaptim simdiye kadar ama artik hamilelikle cok hassaslastim ve agda cok acitio , birdefa jiletle bir defada kremle yaptim onlarda geri cikarken cok kasindirio ve rahatsiz edio :97:

guzel bi yontemi olan benle paylassin lutfen bi arkadasim jiletten sonra nemlendirirsen kasindirmio demisti ama yine kasindirio :s

yeminle hemen hemen aynı yazdık vallahi hemşire olacak hatunmuşumda son anda muhasebeci olmuşum

off offf hayatım walla bende o konudan muzdaribim... değişen hormanlar nedeniyle oluyo... jilet ya da kremden memnun değilsen makasla kısaltabilirsin... tabii bu daha sıkıcı bir yöntem... ya da dayanıp ağdanı yaptırıcan çaren yok... gerçi hormanların etkisiyle ağda bile fazla dayanmıyo yaa :)) o da bi sorun tabiii

oyle valla seker 1.5 hafta once yapmistim agdami yine cikmaya baslamislar normalde 4 haftadan once cikmazlardi ,hormonlarla cok hizli cikmaya basladi , bende her 2 haftada bir o aciyi cekemem diorum, ama jiletede dayanamiorum cok kasindirio napcam bilmiorum

bu topicteki herkesle tanistigima memnun oldum optum sekerler tekrar gorusmek uzere :80::80:

günaydınnn kızlarr....nasılsınızzz...

bu tam benim konum şimdi önünü görebiliyosun tabi sorun yok güzelim, ya benim gibi şişmiş bi bomba olunca napcan kukuyu jiletlede alamazsın yani, çünkü elin yetişmez oraya koca göbüşten:) daha dün kuafördeydim, gittim , yattım yatağa, açtım kukuyu, komple ağdamı yaptırdım, eve geldim bir banyo, çimdim bir güzelll..ohhh işte bu rahatlık...sen jıletle falan hiç uğraşma derim, jiletle alacağına hiç alma daha iyi...ağda en iyisi..ilerleyen aylarda tüylerin öyle hemen çıkmıyo zaten, benim bacaklarımı bi görseniz, ben bile şaşırıyorum, keşke hep böyle olsa...çok azaldı.

günaydınnnnnlarrrrr efendimmm
ayyy canım onu hiç deme ama jilet vurma derim erkek sakalı gibi oluyor sonradan ıyyy...en iyisimi git kuaföre aldır ben öyle yapıyorum napalım hem temiz oluıyor göbeğimden oraya bakamıyorum bilee ağda acıtıyor ama napalım başa gelen çekilir...benim kloltuk altım ve bacğaımda inanılmz derecede azaldı hatta hiç ama orda çıkıyor işte...

ebru kız bi rüya gördümm aklım karıştııı:83::83::83:

anlat bacım ne gördünnn

anlat bacım ne gördünnn

tuhaf yaaa telefonum çalıyo egemen yazıyo eşimde seda bu ne diyo oğlumuz aşkım diyorum bizim kızımız oldu ya diyor hayır oğlumuz oldu adınıda egemen koyduk diyorumm:26::26::26: napim şimdi başka doktora gitsem mi bi aklımız karıştı eşimde gidelim diyo ama

işler yoğundu acil çıkmak zorunda kaldım sedoşum..
evet rüyana yorumu yapıyorum..senin dötün açıkta kalmışş
rüyalara takılma fazla, doktora falanda gitmeyin yaw rüyamda erkek gördüm mü diycenn...hamilelerin böyle rüyalar görmesi çok normal...takılma fazla..ok canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…