yok kızzz yusufluk bi durum..edoşumu hakkat seviyorum ben..ne kadar cadıda olsaa
yavrummm benim o arkadaş derken vurgulamak istedim erkek dediğimi
Kapiş mi?
bende seni seviyorum ebrucum her ne kadar cadı olduğumu düşünsende
valla az önce çemkirecektin yaaa, o zaman çok cadıydınn
ayy şimdi melek oldunnnyerim seniiii...
çok fena yangınım var, miğdemden boğazıma doğru..bulantı bunun yanında hiç bişey değil, nazonun kulakları çınlasın...oda bu mide yanmasından muzdaripti son zamanlarda..çok kötü bişeyyy kızlarr..
ahhh ye ben 4 aydır çekiyordum mide yanmöasını kulaklarım içi yanıyordu arkadaş...
ama benim harika doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına pantpas diye anam harikayım şimdi
Kızlar lak laktan işlerim birikti.
Ben kaçar
öptüm hepinizi. Görüşürüzzzzzz
kızlar size bişi sorucamm
reglime 6 gün var ve sanırım benim geleneksel sivilcem çıkmak üzere, dokununca hissediyorum.
Umudumu kesmeli miyim?
Regl belirtisi sivilcesi çıkıp da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?lütfen cevap istiyorummm(
yeminle hemen hemen aynı yazdık vallahi hemşire olacak hatunmuşumda son anda muhasebeci olmuşum
kizlar topic e bi bakiyim die geldim kimse kalmamis
kizlar benim bi sorum olcakti sekerler (ayip olcani sanmiorum hepimiz kariyik hepimizde ku$ var)
siz kusunuzdaki killardan nasil kurtuluosunuz yaw , ben hep agda yaptim simdiye kadar ama artik hamilelikle cok hassaslastim ve agda cok acitio , birdefa jiletle bir defada kremle yaptim onlarda geri cikarken cok kasindirio ve rahatsiz edio :97:
guzel bi yontemi olan benle paylassin lutfenbi arkadasim jiletten sonra nemlendirirsen kasindirmio demisti ama yine kasindirio :s
off offf hayatım walla bende o konudan muzdaribim... değişen hormanlar nedeniyle oluyo... jilet ya da kremden memnun değilsen makasla kısaltabilirsin... tabii bu daha sıkıcı bir yöntem... ya da dayanıp ağdanı yaptırıcan çaren yok... gerçi hormanların etkisiyle ağda bile fazla dayanmıyo yaa :)) o da bi sorun tabiii
kizlar topic e bi bakiyim die geldim kimse kalmamis
kizlar benim bi sorum olcakti sekerler (ayip olcani sanmiorum hepimiz kariyik hepimizde ku$ var)
siz kusunuzdaki killardan nasil kurtuluosunuz yaw , ben hep agda yaptim simdiye kadar ama artik hamilelikle cok hassaslastim ve agda cok acitio , birdefa jiletle bir defada kremle yaptim onlarda geri cikarken cok kasindirio ve rahatsiz edio :97:
guzel bi yontemi olan benle paylassin lutfenbi arkadasim jiletten sonra nemlendirirsen kasindirmio demisti ama yine kasindirio :s
günaydınnnnnlarrrrr efendimmmkizlar topic e bi bakiyim die geldim kimse kalmamis
[sıze="2"]günaydınnnnnlarrrrr efendimmm[/sıze]
ayyy canım onu hiç deme ama jilet vurma derim erkek sakalı gibi oluyor sonradan ıyyy...en iyisimi git kuaföre aldır ben öyle yapıyorum napalım hem temiz oluıyor göbeğimden oraya bakamıyorum bileeAğda acıtıyor ama napalım başa gelen çekilir...benim kloltuk altım ve bacğaımda inanılmz derecede azaldı hatta hiç ama orda çıkıyor işte...
Ebru kız bi rüya gördümm aklım karıştııı:83::83::83:
anlat bacım ne gördünnn
tuhaf yaaa telefonum çalıyo egemen yazıyo eşimde seda bu ne diyo oğlumuz aşkım diyorum bizim kızımız oldu ya diyor hayır oğlumuz oldu adınıda egemen koyduk diyorumm:26::26::26:napim şimdi başka doktora gitsem mi bi aklımız karıştı eşimde gidelim diyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?