Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın kızlar....
nasılsınızzzz bitaneler..... yok yok iki taneler....
günaydınnn bıdıklaa anasıı
ayy hakkat kızz açıkta mı kaldı yada yok ikizim mi olcak acaba göbeemde büük..doktor görmemmiş olabilirmmiii...??? doktora desem güler herhalde adam şeyy...doktor beyy rüyamda oğlum oluyorduuu
Hayırlı cumalar hatunlar[/QUOTE
hayırlı cumalarrr rüzgarla anasıı

ayy hakkat kızz açıkta mı kaldı yada yok ikizim mi olcak acaba göbeemde büük..doktor görmemmiş olabilirmmiii...??? doktora desem güler herhalde adam şeyy...doktor beyy rüyamda oğlum oluyorduuu
[

dedim ya canım, rüyaların etkisinde kalma..normal yani..
ben sana gördüğüm rüyaları bi sölesemmm

günaydınnn canımmm...pardon canlarımmmm

Hayırlı cumalar hatunlar

dedim ya canım, rüyaların etkisinde kalma..normal yani..
ben sana gördüğüm rüyaları bi sölesemmm
anlattt aa ben dinlerimm seni saçma sapan bende görümde bu bi farklıydı yahuu

[sıze="2"]yazz gelsinn...kuşlarrr ötsünn...pikniğe gidelim...denize gidelim.....sabaha güneşle uyanmak istiyorumm....ayy çok mu istedim ne..?:90::90::90::51[/sıze]:

aybencimmm; bi görünüp bi kayboluyosun yahu..gelip ağzımıza iki kaşık bal sürüyosun gerisini getirmiyosunn yine mi yoğunsunnn

bu arada yemek vakti geliyor öyle açım kii...zaten tok olduğum an yok artık..ben hep açımm

sedacım ; anlatmayım ben rüyaları...bazıları çok ayıpp anla sen iştee

Anladımmm canımmm anladımm....

ayy acıkmayı hiç deme yarım fil oldumm yaaa

kzılarr nerde yaa gülsüm boldu acaba..? Girmiyorda hiç...temizliğe başlamamıştır işallah.
.

EVLİLİĞİN;
işte 1. senesi
Damat: Ah! Nihayet Rüya gerçek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
Gelin: Sen.. Bana aşık mısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terk etmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabi ki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir Gün vuracak mısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: Aşkım.
YUKARDIKAİ YAZIYI BİRDE AŞAĞIDAN YUKARIYA DOĞRU OKUYUNUZ BU SEFER 7. SENESİYLE KARŞILAŞACAKSINIZ...

hahaaa ayy olmayız biz böylee ama güzelll

Anladımmm canımmm anladımm....

ayy acıkmayı hiç deme yarım fil oldumm yaaa

kzılarr nerde yaa gülsüm boldu acaba..? Girmiyorda hiç...temizliğe başlamamıştır işallah.
.

edoş bugun hiç gelmedi..
aybenin görüntü var ses yok
nazo zaten keyifte
gülsümünde misafirleri var, annesi gelmişti..fırsatı yoktur oyüzden gelemiyoo..
mehtap geldi gittii...
ben burdayım
sen burdasın...
başka aklıma gelmiyoo :)))

ben yemeğe kaçıyorum canımmm gelince görüşürüzz...öptümm

Yemeğimi yedim geldim kızlar...
Sizlerede afiyet olsun...

Selam kızlar...Nasılsınız...Artık eskisi gibi tek tek sayfaları okuyamıyorum...Yüzeysel hemen bakıp çıkıyorum...Ben oğluma oğlumda annesine hemen alıştı...Eee alışmayacakta ne yapacak...Kaan anne sütü emiyor...Sütüm de maşallah geliyor...1 haftalık olduğumuzda sarılık olduk...2 gün hastanede yattık...Sütümün geldiğini biliyordum ama ebeler emin olmak için inek gibi beni sağdılar...Rabbim'e şükür tek göğsümden gelen süt yetiyor oğluma...Sağdığımız sütü ne biberonla nede çay kaşığınla içirebildik oğluma...Attık sütü...Sadece beni emmek istiyor...Doğumum sezeryan ile oldu...29.03.2011 saat 09:45 te 3300 gr 50 cm olarak doğdu...Hiçte korktuğum gibi geçmedi sezeryan...Maşallah ağrılarım da olmadı...1 gece kalıp çıktık...Doğum hikayemi yazdım kızlar ama daha siteye yüklemedim...Yüklediğimde okursunuz...Öptük hepinizi teyzeleri...

slm kızlar nasılsınız güzel annler
Ben gene bayadır giremedim yaa nezman vakit bulup gircem kızlar şu anın kıymetini bilin bebek olduktan sonra buraya çok az vakit ayıracaksınız.Hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim.
Bu arada oğluşumda baya büyüdü 5 gün sonra 3,5 aylık olcaz. Artık kardeşlerimiz peşimizden gelsin Hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın

iyi akşamlar teyzoşlarr
bizim bugün ikili testimiz vardı annem babam ben eşim gittik hastaneye herşey çok güzeldi
bebeğimiz kocaman olmuş hiç durmadı yerinde maşallah 5.5 cm olmuş 12+4 çıkıyoruz 4 gün önden gidiyor yavrum çok şükür
kilom hala 61, gram almamışım
ben unutmuştum annem saolsun doktora sordu "cinsiyeti bellimi"diye
kızlarrrrrr OĞLUM olacak Allahımın izniyle doktor amcamınız yanından çıkıp radyolojiye indik ordaki doktor amcamızda "çok yüksek ihtimal erkek" dedi ve ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk hepimiz salya sümük tabi çok şükür ense kalınlığımız 1.5 çıktı kanımızı verdik 10 gün sonra sonuçlarımız çıkıcak herşey çok güzeldi videoya çektik izliyip izliyip duruyoruz babasıyla beraber yaramaz oğlumuzu
heee ultrasonda izlerken bi ara öyle bir tekme koyduki 3 çocuk doğurmuş annem bile şaşırdı ve "hissettinmi" dedi doktor amcamız verdi hemen cevabı "20.haftadan önce hissedemez" dedi

bizden havadisler bu kadar Allah herkese bütün kontrollerinden böyle mutlu dönmeyi nasip etsin inşallah

günaydın kızlarrr bugun pazar, ne işin var burda sabah sabah diyebilirsiniz bana dünden beri çok kötüyüm..ayaklarım çok ağrıyor..yürüyemiyorum bile doğru dürüst...hiç uyku tutmadı gece..bende kalktım artık..kocacım uyuyoo..kalkınca kahvaltı yapcaz...daha 2 ayım var, napcam ben bu ayakları yaşişler yine ve çok ağrıyolar...haftaya kontrolum var, ozaman söylerim doktora..bakalım izni uzatmama izin verecek mi yoksa vermeyecek mi onuda merak ediyorum??

dilekçim maşallah oğluna sarılık için sık sık emzirmek gerekıyormuş..sütünde geliymuş maşallah, sık sık emzir canım..benimde oğlum hep aşağılarda, hiç yukarı vurmuyoo..dönmedi hala..sezeryan olcam diye çok korkuyorum ama böyle iyi şeyler yazıldığını görünce motive oluyorum...

edacımm, anneler daima hisseder bitanem, bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek diye tutturmuştum..nitekimde öyle oldu...iyi iyi topiğimize bi pipili daha geliyoooo...oleyyyy:119::119::119: Allah sağlıklı, sıhhatli,hayırlı, ömürlü bi evlat nasip etsin canımm...bebişinin hareketlerini 17.haftanda hissedersin net olarak...erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettiriyolar, kız bebişler geç hissettiriyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…