günaydın kızlar....
nasılsınızzzz bitaneler..... yok yok iki taneler....
günaydın kızlar....
nasılsınızzzz bitaneler..... yok yok iki taneler....
ayy hakkat kızz açıkta mı kaldı yada yok ikizim mi olcak acaba göbeemde büük..doktor görmemmiş olabilirmmiii...???işler yoğundu acil çıkmak zorunda kaldım sedoşum..
evet rüyana yorumu yapıyorum..senin dötün açıkta kalmışş
rüyalara takılma fazla, doktora falanda gitmeyin yawrüyamda erkek gördüm mü diycenn ...hamilelerin böyle rüyalar görmesi çok normal...takılma fazla..ok canım...
Hayırlı cumalar hatunlar[/QUOTE
hayırlı cumalarrr rüzgarla anasıı
ayy hakkat kızz açıkta mı kaldı yada yok ikizim mi olcak acaba göbeemde büük..doktor görmemmiş olabilirmmiii...???doktora desem güler herhalde adam şeyy...doktor beyy rüyamda oğlum oluyorduuu
[
günaydınnn canımmm...pardon canlarımmmm
Hayırlı cumalar hatunlar
günaydınnn bıdıklaa anasıı
ayy hakkat kızz açıkta mı kaldı yada yok ikizim mi olcak acaba göbeemde büük..doktor görmemmiş olabilirmmiii...???doktora desem güler herhalde adam şeyy...doktor beyy rüyamda oğlum oluyorduuu
Hayırlı cumalar hatunlar[/QUOTE
hayırlı cumalarrr rüzgarla anasıı
HEPİNİZE KOSCAMANNNN
dedim ya canım, rüyaların etkisinde kalma..normal yani..
ben sana gördüğüm rüyaları bi sölesemmm
bizde kızım(oğlum) kafa karıştııı :86::86::86:günaydınnn bıdıklaa anasıı
HEPİNİZE KOSCAMANNNN
aybencimmm; bi görünüp bi kayboluyosun yahu..gelip ağzımıza iki kaşık bal sürüyosun gerisini getirmiyosunnYine mi yoğunsunnn
bu arada yemek vakti geliyoröyle açım kii...zaten tok olduğum an yok artık..ben hep açımm
sedacım ; anlatmayım ben rüyaları...bazıları çok ayıppAnla sen iştee
Anladımmm canımmm anladımm....
ayy acıkmayı hiç deme yarım fil oldumm yaaa
kzılarr nerde yaa gülsüm boldu acaba..? Girmiyorda hiç...temizliğe başlamamıştır işallah..
aybencimmm; bi görünüp bi kayboluyosun yahu..gelip ağzımıza iki kaşık bal sürüyosun gerisini getirmiyosunnYine mi yoğunsunnn
bu arada yemek vakti geliyoröyle açım kii...zaten tok olduğum an yok artık..ben hep açımm
sedacım ; anlatmayım ben rüyaları...bazıları çok ayıppAnla sen iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?