14+3 deli gibi yemiş çatlamak üzere olan ben, koca göbeğim ve minik oğlum
eski resmide koydum arada 4 hafta var
Selam kızlar...Nasılsınız...
Ben iyi sayılırım...Dün çok kötüydüm...Durmadan kustum...Sonra eşim acile götürdü...Yine idrar yollarından şüphelenmiştim ama bişey çıkmadı...Sanırım midemi üşüttüm...Geceleri terli kalkıyorum...Su içiyorum...Sanırım ondan oldu...Aslında damacana kalorifer peteğinin yanında soğukta değil...
Kaan da çok iyi...Günler geçtikçe hem büyüyor hem de kendini biliyor artık...Annesinle kavga etmeye başladı bile...Yalancı meme emmiyordu...Eczaneden 3 çeşit boyutlarda meme aldım emmedi...Annem bakkal memesi al dedi...Eşim aldı onu emmeye başladı...Biraz adi geldi bana...Eczaneden o tip yine meme aldım emmedi...Bakkal memesine devam...Bakkal memesinide emiyor ama aldırana kadar ne çekiyorum...Mıkır mıkır durmadan söyleniyor...Benide emerken oyunlara başladı artık...Sütü topluyor ağzına bir alttan fışkırtıyor bir üsten...Her taraf süt oluyor...Yapma oğlum dediğimde bakıyor bana yan yan gülüyor yine devam oyuna...Hele memeyi kendi bırakınca sanki kaçırmışım gibi bir aranması var tek göz kıpılı ağız bir sağa bir sola aranıyor...Kızlar anne olmak çok güzel...Herzaman ki gibi diyorum...Rabbim olmayanlarada versin...
günaydın kızlarrr...
sabah sabah moralimm bozulduu...işe gelirken kaynanamıda aldık hast.gidecekmiş..sabaha kadr rüyamda seni gördüm diyo..nasıl diye sordum..ee rüyasında ben herşey alıyomuşum kendine sormuyo muşum..töbe sabah sabah hem alsam bebeğime alıyorum sana niye sorum çatlıycam gene soktu lafı indi..
slm güzeller ne var ne yok bugün giremedim midemden dolayı kursa gitmedim iyi değilim yine komşu geldi oturduk yemem içinde bişeyler hazırlamış sağolsun iyi geldi ancak girebildim bakam ne ediyo bizim fıstıklar dedim
dilekçim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. kaanımızada . yerim ben o gülen suratını. yaramaza bak sen . anneyle oynamaya bile başlamış. maşallahhhh
günaydın kızlarrr...
sabah sabah moralimm bozulduu...işe gelirken kaynanamıda aldık hast.gidecekmiş..sabaha kadr rüyamda seni gördüm diyo..nasıl diye sordum..ee rüyasında ben herşey alıyomuşum kendine sormuyo muşum..töbe sabah sabah hem alsam bebeğime alıyorum sana niye sorum çatlıycam gene soktu lafı indi..
Boşver be sedahayri27, adı üzerinde "kaynana" işte.
benimkide bütün isteklerini sıralıyor sonrada yavrum kuzum ben karişmam nasıl isterseniz öyle olsun diyor. arkadan yine şöyle olsa daha iyi olur diyor. gülermisin ağlar mısın???.
Allahtan çalışıyorum diye fazla görüşmüyoruz 2 haftada bir gidiyorum (bu sıralar ameliyat oldu, her hafta gidiyoruz, yardımcı olmaya çalışıyorum)
birde ileride bende kaynana olacağım diye takmamaya, kırmamaya çalışıyorum. çünkü insanların huyu değişmiyor.
ya canım haklısında ben kendi çocuğuma alırken de mi saorucam çileden çıkmam an meselesi büyüğümdür diyorum susuyorum ama işte..gelde o an sorBoşver be sedahayri27, adı üzerinde "kaynana" işte.
benimkide bütün isteklerini sıralıyor sonrada yavrum kuzum ben karişmam nasıl isterseniz öyle olsun diyor. arkadan yine şöyle olsa daha iyi olur diyor. gülermisin ağlar mısın???.
Allahtan çalışıyorum diye fazla görüşmüyoruz 2 haftada bir gidiyorum (bu sıralar ameliyat oldu, her hafta gidiyoruz, yardımcı olmaya çalışıyorum)
birde ileride bende kaynana olacağım diye takmamaya, kırmamaya çalışıyorum. çünkü insanların huyu değişmiyor.
Kız o komşuyu banada yollasana...Ne güzel komşun varmış...Allah bozmasın aranızı...Ben sanayi ortamında oturduğumdan komşum yok...Sadece eltim var...Allah razı olsun onunda çok yardımı oluyor bana...Rabbim de bizim aramızı bozmasın...Amin...
Teşekkür ederim canım benim...Dün annemin iş yerinden bebek görmeye geldiler...Onların dediği genelde her doğum atlatan böyle bir sorunla karşılaşıyormuş...Bereket 1 günde atlattım...Ayyy Kaan'ı hiç sorma canım yaaa...Delirtiyor bazen beni...Annem de gülüyor halimize...Şimdi annemdeyim daha...40'ımız çıkana kadar burdayım...Sonra eve gideceğim...Asıl ozaman ne yapacağım bilmiyorum...
Kızlar yoksa benim kaynana ile sizin kaynanalar filan ikiz miler???
günaydın kızlarrr...
günaydın kızlar....AYBEN cim maşallah bebişineSağlıklı sıhhatliymiş çok şükür, eeee artık topiğimize bi zilli lazımdı..maşallah hepimizde pipili var hepsini yerim ben ..yerim yerimmm gülsümcümünde kızı olcak gibi geliyo bana..hayırlısı bakalım...
ayy amann biliyorum gülsümüm zaten işi gücü yok hep rüyasında görüyo beni...ne çok değerli gelinmişimamannnnn sedacım boşver takma bence rüya değil o söleyeceklerini sana öle ima etmeye çalışmış niye soracakmışsın ne alırsan alırsın benimki o konuda karışmazda bişey almazda kızımdan biliyorum bişey almamıştı boşveeeeeeeerrrrr
kızlaaaar. biz geldik. akşam doktordan geldik.bebeğimizi gördük.maşallah kocaman olmuş.hareketliydi baya. ve anormal bir durum yok çok şükür.kanda verdim. salı günü çıkacak. ve raporlarımı salı günü göstericez doktor ablamıza. bu arada radyolojideki doktor abimizde kız gibi dedi. sanırım bizim bir kızımız olacakkkkkkkk.....
veeeeeeeeeeeeeeee resimlerimizzz.
Eki Görüntüle 190606 Eki Görüntüle 190612
ayy amann biliyorum gülsümüm zaten işi gücü yok hep rüyasında görüyo beni...ne çok değerli gelinmişim
oyyyy ben yirimmmm yiriimmmm kızımm ablaa oluyo...oleyyy...ayrıca maşallahh bücüükkk nassıl büyümüş kız:81::81::81:
kızlaaaar. biz geldik. akşam doktordan geldik.bebeğimizi gördük.maşallah kocaman olmuş.hareketliydi baya. ve anormal bir durum yok çok şükür.kanda verdim. salı günü çıkacak. ve raporlarımı salı günü göstericez doktor ablamıza. bu arada radyolojideki doktor abimizde kız gibi dedi. sanırım bizim bir kızımız olacakkkkkkkk.....
ben sana kurban olurum ya 2. Yavrum benim
MaşallahO kadar belliki dünya güzeli olacağı şimdiden hayran bıraktı beni kendine bu zilloş
Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin aybenim çok seviyorum sizi
günaydın kızlar....AYBEN cim maşallah bebişineSağlıklı sıhhatliymiş çok şükür, eeee artık topiğimize bi zilli lazımdı..maşallah hepimizde pipili var hepsini yerim ben ..yerim yerimmm gülsümcümünde kızı olcak gibi geliyo bana..hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?