Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm güzeller ne var ne yok bugün giremedim midemden dolayı kursa gitmedim iyi değilim yine komşu geldi oturduk yemem içinde bişeyler hazırlamış sağolsun iyi geldi ancak girebildim bakam ne ediyo bizim fıstıklar dedim

dilekçim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. kaanımızada . yerim ben o gülen suratını. yaramaza bak sen . anneyle oynamaya bile başlamış. maşallahhhh

günaydın kızlarrr...

sabah sabah moralimm bozulduu...işe gelirken kaynanamıda aldık hast.gidecekmiş..sabaha kadr rüyamda seni gördüm diyo..nasıl diye sordum..ee rüyasında ben herşey alıyomuşum kendine sormuyo muşum..töbe sabah sabah hem alsam bebeğime alıyorum sana niye sorum çatlıycam gene soktu lafı indi..

Boşver be sedahayri27, adı üzerinde "kaynana" işte.
benimkide bütün isteklerini sıralıyor sonrada yavrum kuzum ben karişmam nasıl isterseniz öyle olsun diyor. arkadan yine şöyle olsa daha iyi olur diyor. gülermisin ağlar mısın???.
Allahtan çalışıyorum diye fazla görüşmüyoruz 2 haftada bir gidiyorum (bu sıralar ameliyat oldu, her hafta gidiyoruz, yardımcı olmaya çalışıyorum)
birde ileride bende kaynana olacağım diye takmamaya, kırmamaya çalışıyorum. çünkü insanların huyu değişmiyor.

Oğlum gündüz uykusunda gayet sakin, huzurlu ve ses çıkarmadan uyuyor ama gece uykusunda durmadan gazı vamış gibi sesler çıkarıyor...Annem normal olduğunu söylüyor ama ben oğlum rahatsız oluyormuş gibime geliyor ve bende rahatsız oluyorum...Aynı durumu yaşanınız var mı kızlar???Veya da bilgisi olan???

Kız o komşuyu banada yollasana...Ne güzel komşun varmış...Allah bozmasın aranızı...Ben sanayi ortamında oturduğumdan komşum yok...Sadece eltim var...Allah razı olsun onunda çok yardımı oluyor bana...Rabbim de bizim aramızı bozmasın...Amin...

dilekçim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. kaanımızada . yerim ben o gülen suratını. yaramaza bak sen . anneyle oynamaya bile başlamış. maşallahhhh

Teşekkür ederim canım benim...Dün annemin iş yerinden bebek görmeye geldiler...Onların dediği genelde her doğum atlatan böyle bir sorunla karşılaşıyormuş...Bereket 1 günde atlattım...Ayyy Kaan'ı hiç sorma canım yaaa...Delirtiyor bazen beni...Annem de gülüyor halimize...Şimdi annemdeyim daha...40'ımız çıkana kadar burdayım...Sonra eve gideceğim...Asıl ozaman ne yapacağım bilmiyorum...

Kızlar yoksa benim kaynana ile sizin kaynanalar filan ikiz miler???

ya canım haklısında ben kendi çocuğuma alırken de mi saorucam çileden çıkmam an meselesi büyüğümdür diyorum susuyorum ama işte..gelde o an sor

slm kızlar nasılsnız bugün sohbet olmamış kimseler yok
aybenim ne ettin gittinmi dotora hayırlı haberler bekliyoruz
eeeeeeee hadi gelin kızlarrr ne var ne yok konuşak:86:

sağol dilekcim amin inş.valla komşum iyi sağolsun çayakadar yapmış getirmiş bana zahmet olmasın rahatca yesin diye
heralde hemen hemen bütün kaynanalar aynı arada numunelikler çıkabilir tabi

amannnnn sedacım boşver takma bence rüya değil o söleyeceklerini sana öle ima etmeye çalışmış niye soracakmışsın ne alırsan alırsın benimki o konuda karışmazda bişey almazda kızımdan biliyorum bişey almamıştı boşveeeeeeeerrrrr

kızlaaaar. biz geldik. akşam doktordan geldik.bebeğimizi gördük.maşallah kocaman olmuş.hareketliydi baya. ve anormal bir durum yok çok şükür.kanda verdim. salı günü çıkacak. ve raporlarımı salı günü göstericez doktor ablamıza. bu arada radyolojideki doktor abimizde kız gibi dedi. sanırım bizim bir kızımız olacakkkkkkkk.....
veeeeeeeeeeeeeeee resimlerimizzz.

günaydın kızlar....AYBEN cim maşallah bebişine Sağlıklı sıhhatliymiş çok şükür, eeee artık topiğimize bi zilli lazımdı..maşallah hepimizde pipili var hepsini yerim ben ..yerim yerimmm gülsümcümünde kızı olcak gibi geliyo bana..hayırlısı bakalım...

günaydın ebru cum. sağol canım. evet bi zilli geliyor topiğe.bende artık kız olduğunu kabullenmeye başladım. pipi olsaydı eğer görünürdü çünkü. baya bi açtı bacakları. yoktu ortada pipi falan
hepimizin pipilisine kukulusuna maşallah nazarlar değmesin inşallahhhh

ayy amann biliyorum gülsümüm zaten işi gücü yok hep rüyasında görüyo beni...ne çok değerli gelinmişim

oyyyy ben yirimmmm yiriimmmm kızımm ablaa oluyo...oleyyy...ayrıca maşallahh bücüükkk nassıl büyümüş kız:81::81::81:

EVET CANIM. KIZINA KARDEŞ GELİYOOO. MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ VALLA.BAŞ POPO 8 CM OLMUŞUZZZZ

BEN SANA KURBAN OLURUM YA 2. YAVRUM BENİM
MAŞALLAH O KADAR BELLİKİ DÜNYA GÜZELİ OLACAĞI ŞİMDİDEN HAYRAN BIRAKTI BENİ KENDİNE BU ZİLLOŞ
ALLAHIM KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN AYBENİM ÇOK SEVİYORUM SİZİ

edoşşş canımsın benim yaa.bende sizi yerim yerimm yerimmmm.
Senin bebeğinde kızları koşturacak peşinden.sağol bitanem. Amin canım. Sağ salim kucağımıza bi alsak. Edoşom bende çok seviyorum sşzş canımmmsınnnnnnnnn

slm kızlar bi bakam dedim ne var neyok
aybenim yeriiiiiiiiiimmmmmm fıstıkını yaaaaaaaaaa maşallahRabbim nazarlardan saklasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oyyyyyyyyyyy pek tatlı görünüyoo

ölemi dersin ebrucum nedense banada erkekmiş gibi geliyo hayırlısı olsun sağlıklı olsunda önemli olan o(ama gönlümün bi yanı kızdan yana bebiş duymasın)kızımda ben erkekği seçtim deyip duruyo hayırlısı bakalım 1ay sora öğreniriz

Maşallah canım...Hep erkek erkek bayıldık artık canım yaaa...Birazda kız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…