- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
cnım benim h.g düşük tehlikenin geçmesine sevindim...hadi koş doktora cinsiyeti fena merak edyiroum...gerçi rabbim sağlıklısını versn işalllah..kendine dikkat et..
Aybenmm maşallahh kızz anasıı seniiBeni totoda fenaa bu arada ilk başta benimde böle çıkmıştı...yiğenine üzüldüm canım bende annmde hast.kaldığımda korku içinde kalmıştım...bebek allah korusun anne karnında mikrop enfeksiyon kaparsı çok kötümüşş..sende kalbini ferah tut..hadi hemenn perşembe gelsinnnn
şker yaaa yerim ben pek severim hamile göbüşleriniteşekkür ederim gülsümüm. Yeğenim şimdi iyi çok şükür. Birdaha olmaz inşallah.
Göbüşüm şekermi sağol teyzesi.
Cinsiyet belli değil daha . Son gittiğimizde kıza benziyor dedi doktor ama daha erken dedi. Perşembe belki belli olur inşallah....
Sen nasılsın bakalım. Bulantıların varmış.benim geçti gibi. çünkü artık bulantı ilacımı kullanmıyorum. Iyiyim şimdilik.
cnım benim h.g düşük tehlikenin geçmesine sevindim...hadi koş doktora cinsiyeti fena merak edyiroum...gerçi rabbim sağlıklısını versn işalllah..kendine dikkat et..
sedoşum nasılsın kız dur daha yeni 10hafta oldu cinsiyet belli olmaz ama bana erkek gibi geliyo:26:
şker yaaa yerim ben pek severim hamile göbüşlerini
yok aybenim bulantılar geçmedi çok kötü mdem hayırlısıyla geçsede rahatlasam eşime diyorum herşey yemek istiyorum ama tiksiniyorum bulantılarım geçsin bol bol yiyecem kiloya takmayacam isterse 100olam diye gülüyo benim kızımdada böleydi işin komik tarafı hem düzgün herşeyden yiyemiyorum hem çabuk çabuk acıkıyorum
hayırlısı canımm sağlıklı olsundaa gerisii boş gerçektennn üff mide bulantılarr...ayy neler çektim ben şükür geçtii..ama ha bire de tıkanıyorummcnım benim h.g düşük tehlikenin geçmesine sevindim...hadi koş doktora cinsiyeti fena merak edyiroum...gerçi rabbim sağlıklısını versn işalllah..kendine dikkat et..
sedoşum nasılsın kız dur daha yeni 10hafta oldu cinsiyet belli olmaz ama bana erkek gibi geliyo:26:
aybenimmm hele p.şembee olsunn bakalımm kızz göbek tokuştururz...
bu arada kızlar nerdeeee
mehtapp
edaa
ebruu
daha unutuklarımm topikk çok sessizz yaaa..
ayyy gülümmm bilmiyorumm amaa sanki banada erkek gibi geliyo...ama hayırlısıııevet sedacım kimseler yok nirde bu karılarr beyaaaa:84::84:
bende çıkacağım birazdankursa gidem kaçaydır gitmedim son ay üfff bu mideylede hiç çekilmiyo
sedacım hadi bi tahmin yap sence benim bebişin cinsiyeti ne:26:
şöyle bi toplanamadık kaç gündür yaa....
kaç zamandır sohbet edemiyoruz topluca..özledim vallaa...
ayy aynen bee..ebruu kızz..mays anneleri doğurmaya başlamış...sonra hazirann..sonraa düşünmek istemiyorumm
korkma ya; ben hemen haziran gelsin istiyorum
ahhh neler istiyorum neler bi saymaya başlasammm..ooooooo
liste yaptım ben artık almam lazım sadece 1 tana hastahane çıkışı aldık kızıma bu zamana kadar
bi bak canım listeme;
Yardımcı sepet
Huggies ıslak mendil
Ateş ölçer
Penye battaniye
Bebek şekeri
Odasına halısı
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Odası için termometre
Sabun tozu
Tırnak makası
bornoz takımı
uyku seti
Mamalık
Bebek banyosu küveti
tulum
alttan cıtcıtlı bady veya iç zıbın
puset şimdilik listem böylee hazırlıyorum yavaştan alıp çizicemm bak bi çok daha eksiğimm yaa:97::97:
ooooo eksik çok burda sedacım...bornoz takımı ilk başta alma bence.normal havluyu daha rahat kullanırsın..
benim liste evde, eve gidince ben sana yazarım, bugun olmazsa yarın mutlaka yazarım..çünkü yarın için izin aldım evdeyim...annişimlen birlikte çantamı hazırlıycazzz
bide ben sabun tozu değilde, sıvı deterjan aldım canım..toz deterjanlar dikiş yerlerinde kalabiliyo falan dediler, içime kurt düştü..sıvı en iyisi..bizim haziran topiğinin neredeyse tamamı sıvı aldı :)) bide ben yumoşun yumuşatıcısını aldım..sağlık bakanlığı onaylı tek yumuşatıcı yumoş aklında olsun .
yumuşatıcı ilk zamanlar kullanma diyorlar ama aklım karıştı canım:26:..sana zahmet yaz bi listeye bakam
ben kullanıcam.yumoş baby aldım.daha önceki çocuklarına kullananlar gayet memnun kalmış.
yarın Allah kısmet ederse oğlumun bütün cicilerini yıkıcaz:)
tamam yazarım sana , merak etme canım..ileriki haftalara bırakma alışverişi ,çok zorlanırsın sedacım..bu aralar tam zamanı...
aynen canım yavaştan alım atım kalsın evde izne çıktığımm zamnda yavaş yavaş odası geldikten sonra gene yaparım..offf zaman bi geçsee:82::82:
alması dert, hazırlaması ayrı bir dertama çok güzel bir dert..keşke bütün derler böyle olsa
harika bir cümle kurdum
deliiiiii......canımm lohusa kıyafetini naptın aldın mı..ben hem elbise hemde bicamalı takım alcam
lohusa kıyafeti derken; hastanede giymek için mi diyosun?
pijama takımı aldım sadece, önden düğmeli..hatta resmini buraya kopyalamıştım...
slmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?