Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kız anasımıyım sence diyon. Bakalım.sanki bende öyle düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. Benim toto zaten vardı biraz daha çıktı azcıktı sanırsam.
Evettt. Perşembe gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şker yaaa yerim ben pek severim hamile göbüşlerini
yok aybenim bulantılar geçmedi çok kötü mdem hayırlısıyla geçsede rahatlasam eşime diyorum herşey yemek istiyorum ama tiksiniyorum bulantılarım geçsin bol bol yiyecem kiloya takmayacam isterse 100olam diye gülüyo benim kızımdada böleydi işin komik tarafı hem düzgün herşeyden yiyemiyorum hem çabuk çabuk acıkıyorum

evet sedacım kimseler yok nirde bu karılarr beyaaaa:84::84:
bende çıkacağım birazdankursa gidem kaçaydır gitmedim son ay üfff bu mideylede hiç çekilmiyo
sedacım hadi bi tahmin yap sence benim bebişin cinsiyeti ne:26:

şöyle bi toplanamadık kaç gündür yaa....
kaç zamandır sohbet edemiyoruz topluca..özledim vallaa...

ayyy gülümmm bilmiyorumm amaa sanki banada erkek gibi geliyo...ama hayırlısııı
şöyle bi toplanamadık kaç gündür yaa....
kaç zamandır sohbet edemiyoruz topluca..özledim vallaa...

ayy aynen bee..ebruu kızz..mays anneleri doğurmaya başlamış...sonra hazirann..sonraa düşünmek istemiyorumm

korkma ya; ben hemen haziran gelsin istiyorum
ahhh neler istiyorum neler bi saymaya başlasammm..ooooooo

liste yaptım ben artık almam lazım sadece 1 tana hastahane çıkışı aldık kızıma bu zamana kadar

bi bak canım listeme;

Yardımcı sepet
Huggies ıslak mendil
Ateş ölçer
Penye battaniye
Bebek şekeri
Odasına halısı
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Odası için termometre
Sabun tozu
Tırnak makası
bornoz takımı
uyku seti
Mamalık
Bebek banyosu küveti
tulum
alttan cıtcıtlı bady veya iç zıbın
puset şimdilik listem böylee hazırlıyorum yavaştan alıp çizicemm bak bi çok daha eksiğimm yaa:97::97:

ooooo eksik çok burda sedacım...bornoz takımı ilk başta alma bence.normal havluyu daha rahat kullanırsın..
benim liste evde, eve gidince ben sana yazarım, bugun olmazsa yarın mutlaka yazarım..çünkü yarın için izin aldım evdeyim...annişimlen birlikte çantamı hazırlıycazzz

bide ben sabun tozu değilde, sıvı deterjan aldım canım..toz deterjanlar dikiş yerlerinde kalabiliyo falan dediler, içime kurt düştü..sıvı en iyisi..bizim haziran topiğinin neredeyse tamamı sıvı aldı :)) bide ben yumoşun yumuşatıcısını aldım..sağlık bakanlığı onaylı tek yumuşatıcı yumoş aklında olsun .

Son düzenleme:

yumuşatıcı ilk zamanlar kullanma diyorlar ama aklım karıştı canım:26:..sana zahmet yaz bi listeye bakam

yumuşatıcı ilk zamanlar kullanma diyorlar ama aklım karıştı canım:26:..sana zahmet yaz bi listeye bakam

ben kullanıcam.yumoş baby aldım.daha önceki çocuklarına kullananlar gayet memnun kalmış.
yarın Allah kısmet ederse oğlumun bütün cicilerini yıkıcaz:)
tamam yazarım sana , merak etme canım..ileriki haftalara bırakma alışverişi ,çok zorlanırsın sedacım..bu aralar tam zamanı...

aynen canım yavaştan alım atım kalsın evde izne çıktığımm zamnda yavaş yavaş odası geldikten sonra gene yaparım..offf zaman bi geçsee:82::82:

aynen canım yavaştan alım atım kalsın evde izne çıktığımm zamnda yavaş yavaş odası geldikten sonra gene yaparım..offf zaman bi geçsee:82::82:

alması dert, hazırlaması ayrı bir dert ama çok güzel bir dert..keşke bütün derler böyle olsa
harika bir cümle kurdum

deliiiiii......canımm lohusa kıyafetini naptın aldın mı..ben hem elbise hemde bicamalı takım alcam

lohusa kıyafeti derken; hastanede giymek için mi diyosun?
pijama takımı aldım sadece, önden düğmeli..hatta resmini buraya kopyalamıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…