- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
sağol gülsümüm. teşekkür ederim.senin bebeğinin resimlerinide bekliyoruz canım.hadi bakalım sıra senin bebeğinin resimlerindeeeslm kızlar bi bakam dedim ne var neyok
aybenim yeriiiiiiiiiimmmmmm fıstıkını yaaaaaaaaaa maşallahRabbim nazarlardan saklasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oyyyyyyyyyyy pek tatlı görünüyoo
Maşallah canım...Hep erkek erkek bayıldık artık canım yaaa...Birazda kız olsun...
sağol gülsümüm. teşekkür ederim.senin bebeğinin resimlerinide bekliyoruz canım.hadi bakalım sıra senin bebeğinin resimlerindeee
teşekkür ederim canım dilekçim. dimi birazda kız olsun yanii
inş aybenim bakalım iki hafta sora gideceğim ozaman eklerim bende ayyyyyyy çok meraktayım bi ben kaldım cinsiyet belli olmayan herkez öğrendi bakalım ne kızmı erkekmi hayırlısı:97:
bizde meraktayız gülsümüm. Hadi bakalım bekliyoruz fotolarını. Hayırlısı inşallahhh
hayırlısı aybenim baklaım ben senin için erkek demiştim tutturamadım sence benimki ne bulantıların erken başlamıştı demi canım
evet canım.aslında çokta erken başlamadı benim bulantılarım. 7.haftalardaydım sanırım bulantım başladı. Edoşunkini bilmiştim. Seninkide erkek olabilir gibi sanki. Bir kızın var birde oğluşun olsun ne güzel olurrr.
Senin bulantıların varmı halaa???
Ben ilaç kullanmıyorum artık geçti benim bulantılarım. Vitamin kullanıyorum. Onlardan kaynaklı midem yanma ver ekşimelerim var sadece
hayırlısı bakalım evet kızım var erkek olsa güzel olur ama ben hep iki kızdan yanayım
evet canım yaa geçmedi benim bulantılar 5.haftada başlamıştı hala var mahvediyo beni dğru dürüst yiyemiyorum ilaç kullanıyortum hala bakalım 2-3haftaya kadar geçer heralde inş.daha 10.haftadayım güccüm dahahayret benim göğüsler rahat acı şişlik yok:26:
allah gönlüne göre versin gülsümümmmmm.
bulantılarında geçer inşallahh
kızlaaaar. biz geldik. akşam doktordan geldik.bebeğimizi gördük.maşallah kocaman olmuş.hareketliydi baya. ve anormal bir durum yok çok şükür.kanda verdim. salı günü çıkacak. ve raporlarımı salı günü göstericez doktor ablamıza. bu arada radyolojideki doktor abimizde kız gibi dedi. sanırım bizim bir kızımız olacakkkkkkkk.....
veeeeeeeeeeeeeeee resimlerimizzz.
Eki Görüntüle 190606 Eki Görüntüle 190612
AYYYYYY YERİM SENİN KIZÇENİN RESİMLERİNİ NE GÜZELDE YATARMIŞ ANNESİNİN KARNINDAMAŞALLAH ALLAH SANA DOĞDUĞUNDAN SONRA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİDE GÖSTERSİN CNM..
merhaba arkadaşlar topikimiz hayırlı olsun.
bebişlerinin göbüşüne konmasını isteyenler,
bebişleri göbüşüne konanlar gelin beraber bu güzel yolda ilerleyelim
BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONDU DİYENLER
2010 ŞUBAT=ErenSezen.......ERKEK.....Bebişi doğdu
2010 ŞUBAT=C_N ...............KIZ
2010 MART=Misivam .............KIZ....Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Erkil.............ERKEK...Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Sibelcimcime...............ERKEK
2010 NİSAN=Y.S.M.İ.N.................ERKEK
2010 NİSAN=Sera81................KIZ
2010 MAYIS=Aytulll................KIZ...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Cennetkokulum...........ERKEK...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Sürmelim.............KIZ...Bebişi doğdu
2010 MAYIS=Bayankelebek
2010 HAZİRAN=Aydnkl.................ERKEK...Bebişi doğdu
2010 HAZİRAN=Azize...............KIZ..Bebişi Doğdu
2010 HAZİRAN=doublebump............ ERKEK...bebişi doğdu
2010 AĞUSTOS=WELCOME...........ERKEK bebişi doğdu
2010 AĞUSTOS=dscopur
2010 EYLÜL=Nazo7..............ERKEK
2010 EYLÜL=Tulin34............ERKEK
2010 EKİM=Vesade..........Kız
2010 EKİM=mevsim1.......Erkek
2010 KASIM=Derin26
2010 ARALIK=hlyclk
2011 OCAK=xerporter.....Erkek
2011 ŞUBAT=yslzytn......Erkek
2011 ŞUBAT=GÖKKUŞAĞI
2011 MART=gfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?