Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm kızlar bi bakam dedim ne var neyok
aybenim yeriiiiiiiiiimmmmmm fıstıkını yaaaaaaaaaa maşallahRabbim nazarlardan saklasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oyyyyyyyyyyy pek tatlı görünüyoo
sağol gülsümüm. teşekkür ederim.senin bebeğinin resimlerinide bekliyoruz canım.hadi bakalım sıra senin bebeğinin resimlerindeee

Maşallah canım...Hep erkek erkek bayıldık artık canım yaaa...Birazda kız olsun...

teşekkür ederim canım dilekçim. dimi birazda kız olsun yanii

slm kızlar nerdesiniz yaaaaaaa nerde eski sohbetler eski topik ıssız adaya dönmüş burası:84:

sağol gülsümüm. teşekkür ederim.senin bebeğinin resimlerinide bekliyoruz canım.hadi bakalım sıra senin bebeğinin resimlerindeee

teşekkür ederim canım dilekçim. dimi birazda kız olsun yanii

inş aybenim bakalım iki hafta sora gideceğim ozaman eklerim bende ayyyyyyy çok meraktayım bi ben kaldım cinsiyet belli olmayan herkez öğrendi bakalım ne kızmı erkekmi hayırlısı:97:

inş aybenim bakalım iki hafta sora gideceğim ozaman eklerim bende ayyyyyyy çok meraktayım bi ben kaldım cinsiyet belli olmayan herkez öğrendi bakalım ne kızmı erkekmi hayırlısı:97:

bizde meraktayız gülsümüm. Hadi bakalım bekliyoruz fotolarını. Hayırlısı inşallahhh

bizde meraktayız gülsümüm. Hadi bakalım bekliyoruz fotolarını. Hayırlısı inşallahhh

hayırlısı aybenim baklaım ben senin için erkek demiştim tutturamadım sence benimki ne bulantıların erken başlamıştı demi canım

hayırlısı aybenim baklaım ben senin için erkek demiştim tutturamadım sence benimki ne bulantıların erken başlamıştı demi canım

evet canım.aslında çokta erken başlamadı benim bulantılarım. 7.haftalardaydım sanırım bulantım başladı. Edoşunkini bilmiştim. Seninkide erkek olabilir gibi sanki. Bir kızın var birde oğluşun olsun ne güzel olurrr.
Senin bulantıların varmı halaa???
Ben ilaç kullanmıyorum artık geçti benim bulantılarım. Vitamin kullanıyorum. Onlardan kaynaklı midem yanma ver ekşimelerim var sadece

hayırlısı bakalım evet kızım var erkek olsa güzel olur ama ben hep iki kızdan yanayım
evet canım yaa geçmedi benim bulantılar 5.haftada başlamıştı hala var mahvediyo beni dğru dürüst yiyemiyorum ilaç kullanıyortum hala bakalım 2-3haftaya kadar geçer heralde inş.daha 10.haftadayım güccüm daha hayret benim göğüsler rahat acı şişlik yok:26:

allah gönlüne göre versin gülsümümmmmm.
bulantılarında geçer inşallahh

15 haftalık hamileyim dün ultrasona girdim dr. cinsiyeti kız dedi. ama bundan 2 hafta öncede başka bi doktor erkeğe benziyo demişti :) şimdi bebişim kızmıı erkekmi haftaya yine muayenem var bakalım ozaman kesinleşir çok heyecanlıyımmmmm doğum zamanım bi gelseeeee :18:

Annedir yüreği fazla dayanamaz. Herkes bıksa benden annem bana doymaz. Öper besler beni, unutur kalbinde. Annem burda olsun bana bişey olmaz.. ...Hergün bakar bana kusurumu görmez. Günler gece olsa o ışığı sönmez. Ellerim büyüdü avuçlarında. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz.

KIZLARRRRR HEPİNİZİN ANNELERİ GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNNNNN

AYYYYYY YERİM SENİN KIZÇENİN RESİMLERİNİ NE GÜZELDE YATARMIŞ ANNESİNİN KARNINDA MAŞALLAH ALLAH SANA DOĞDUĞUNDAN SONRA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİDE GÖSTERSİN CNM..

selam kızlar..hepinizin anneler günü kutlu olsun.. bu anneler gününde bebişlerimiz göbüşteydi, birdahaki anneler gününde hepimizin bebeklerinin sağlıklı bir şekilde kucakta olması dileğiyle....hepinizi öpüyorumm canlarımm.

Selam kızlar...:79:Nasılsınız...

Biz 07.05.2011 Cumartesi günü kırklandık...Artık kırkımız çıktı...Oğlumu kırk uçurmaya benim köyüme götürdük...Bir sürü yumurta pamuk ve para topladı...

Herkesin anneler günü kutlu olsun...Rabbim'in de izniyle inşallah daha çok anneler günü geçirelim...

AYYYYYY YERİM SENİN KIZÇENİN RESİMLERİNİ NE GÜZELDE YATARMIŞ ANNESİNİN KARNINDA MAŞALLAH ALLAH SANA DOĞDUĞUNDAN SONRA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİDE GÖSTERSİN CNM..

günaydın kızlar....canım teşekkür ederim.aminnn...
ANNELER GÜNÜN nüz kutlu olsun kızlar.hafta sonu yoğundum giremedim. güzel annelerrrrrrrrrrrrrrrr

slm güzel annelerr geçmiş anneler gününüz kutlu olsun

senye bebişlerle kutlarsınız inş.

nerde bu güzellerrrrr yaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

günaydın kızlar...
dudağımda uçuk çıkıyooo ((
ne yapsam iyi gelir? bi fikri olan varmı:44:

2011 NİSAN =buca1112

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…