Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayy çok şükürr canımm ye yee doymuyorumm fenaa meyveye düştümmm

sen nasılsınnn minik bıdık nasıll..???

aybenn çık yukarıı...eda nerdee yaa..ebruuu gel şu haziran analarından artık

iyi olamana sevindim canım ohhhh ye afiyet olsun darısı başıma midem düzelsin istiyorum artık yaaaa

selamm kızlar...herkez iyidir inşallah

oyyyy oyy çok yorgunum çook kızım dün çok ağladı hiç uyumadı off napcaz bu gazla
güzel kızçem benim

selamm kızlar...herkez iyidir inşallah

oyyyy oyy çok yorgunum çook kızım dün çok ağladı hiç uyumadı off napcaz bu gazla
güzel kızçem benim

geçmiş olsun azizecim gaz için herhangi bişey kullanıyomusun faydası olmadımı inş.tez zamanda geçer

kk.da sohpetleri çok özledim yaa...

eeee hamişler nasıl gidiyo bakalım şimdi rahat günleriniz tadını çıkarın doğurduktan sonra herşey bambaşka oluyoooooooooo

geçmiş olsun azizecim gaz için herhangi bişey kullanıyomusun faydası olmadımı inş.tez zamanda geçer

sağol canmm...kullanmammı gaz damlası veriyom rezene çayı veriyom yinede gaz geçmiyo
anne sütü içen bebekler böyle oluyo işte gazlı...

canmm sen nasılsın? bebiş nasıl?

sağol canmm...kullanmammı gaz damlası veriyom rezene çayı veriyom yinede gaz geçmiyo
anne sütü içen bebekler böyle oluyo işte gazlı...

canmm sen nasılsın? bebiş nasıl?
iyi olmaya çalışıyorum canım bulantılar tavan yapmış durumda sölmesi ayıp istifram olmuyo oda beni dahada kötü ediyo 1ayıdaha geçirseydim hayırlısıyla rahatlarım inş.
ayy hatırlıyo musun benii bende fenaydım ama geçtii seninkide geçer işallahh canımm....

geçerde sedacım şuan çok kötüyüm bugün kursdada duramadım herşeyden bulanyorm eşim diyo bulanmadığın tiksinmediğin şeyleri say daha azdır diyohayırlısıyla çabucak geçer inş.

işallahhh canım şunu şunu yap diycem ama yok faydası olmuyorr mecbur...aman bıdık sağlıklı gelsndee...şükür ki sen evdesn biz çalışarak çektik canım

14+3 deli gibi yemiş çatlamak üzere olan ben, koca göbeğim ve minik oğlum
eski resmide koydum arada 4 hafta var

Eklentiler

• $100_3619.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_3609.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 31
14+3 deli gibi yemiş çatlamak üzere olan ben, koca göbeğim ve minik oğlum
eski resmide koydum arada 4 hafta var

wwwwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oda ne edoşşş. maşallah koskocamaaaan bir göbük gördüm ben yaaa. çok yediğindenmi böyle eee peki normal hali nasıl merak ettim. birde yemeden önceki halinide koysaydın ya edoşşşşş ....
çok tatlısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben sana dedim dediğim kadarda var yani
1-tuvalete çıkamıyorum devamlı kabız halindeyim
2-2 tabak yemek 2 kase cacık yedim
3-yarım kilo erik yedim
sonrasında bu foto ve göbek çıktı işte
cacık ve erik aşırı şişiriyo gaz yapıyo zaten
normal hali mehtap koyduğu zaman koymuştum ya beyaz tişortlu o
he bu arada yemeğe öyle bi yumuldumki öncesi yoktu benim iiçin resim koyim

Selam kızlar...Nasılsınız...

Ben iyi sayılırım...Dün çok kötüydüm...Durmadan kustum...Sonra eşim acile götürdü...Yine idrar yollarından şüphelenmiştim ama bişey çıkmadı...Sanırım midemi üşüttüm...Geceleri terli kalkıyorum...Su içiyorum...Sanırım ondan oldu...Aslında damacana kalorifer peteğinin yanında soğukta değil...

Kaan da çok iyi...Günler geçtikçe hem büyüyor hem de kendini biliyor artık...Annesinle kavga etmeye başladı bile...Yalancı meme emmiyordu...Eczaneden 3 çeşit boyutlarda meme aldım emmedi...Annem bakkal memesi al dedi...Eşim aldı onu emmeye başladı...Biraz adi geldi bana...Eczaneden o tip yine meme aldım emmedi...Bakkal memesine devam...Bakkal memesinide emiyor ama aldırana kadar ne çekiyorum...Mıkır mıkır durmadan söyleniyor...Benide emerken oyunlara başladı artık...Sütü topluyor ağzına bir alttan fışkırtıyor bir üsten...Her taraf süt oluyor...Yapma oğlum dediğimde bakıyor bana yan yan gülüyor yine devam oyuna...Hele memeyi kendi bırakınca sanki kaçırmışım gibi bir aranması var tek göz kıpılı ağız bir sağa bir sola aranıyor...Kızlar anne olmak çok güzel...Herzaman ki gibi diyorum...Rabbim olmayanlarada versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…