nasılsın sdacım
ayy çok şükürr canımm ye yee doymuyorumm fenaa meyveye düştümmm
sen nasılsınnn minik bıdık nasıll..???
aybenn çık yukarıı...eda nerdee yaa..ebruuu gel şu haziran analarından artık
selamm kızlar...herkez iyidir inşallah
oyyyy oyy çok yorgunum çookkızım dün çok ağladı hiç uyumadı off napcaz bu gazla
güzel kızçem benim
geçmiş olsun azizecim gaz için herhangi bişey kullanıyomusun faydası olmadımı inş.tez zamanda geçer
iyi olamana sevindim canım ohhhh ye afiyet olsun darısı başıma midem düzelsin istiyorum artık yaaaa
iyi olmaya çalışıyorum canım bulantılar tavan yapmış durumda sölmesi ayıp istifram olmuyo oda beni dahada kötü ediyo 1ayıdaha geçirseydim hayırlısıyla rahatlarım inş.sağol canmm...kullanmammı gaz damlası veriyom rezene çayı veriyom yinede gaz geçmiyo
anne sütü içen bebekler böyle oluyo işte gazlı...
canmm sen nasılsın? bebiş nasıl?
ayy hatırlıyo musun benii bende fenaydım ama geçtii seninkide geçer işallahh canımm....
iyi olmaya çalışıyorum canım bulantılar tavan yapmış durumda sölmesi ayıp istifram olmuyo oda beni dahada kötü ediyo 1ayıdaha geçirseydim hayırlısıyla rahatlarım inş.
Geçerde sedacım şuan çok kötüyüm bugün kursdada duramadım herşeyden bulanyorm eşim diyo bulanmadığın tiksinmediğin şeyleri say daha azdır diyohayırlısıyla çabucak geçer inş.
14+3 deli gibi yemiş çatlamak üzere olan ben, koca göbeğim ve minik oğlum
eski resmide koydum arada 4 hafta var
wwwwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oda ne edoşşş. maşallah koskocamaaaan bir göbük gördüm ben yaaa. çok yediğindenmi böyle eee peki normal hali nasıl merak ettim. birde yemeden önceki halinide koysaydın ya edoşşşşş ....
çok tatlısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın sedoşşş :79::79::79:
günaydın canımmmmmmmmm
günaydınnn canımmm benimmm yarın perşembeeee
evetttt yehhuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?