Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hoşgeldin canım. iyi yapmışsın.burda da kimse yok. iyi oldu geldiğin

hoşbulduk canım....sağol.....bir haftadır erken uyanıyorum...uykum var aslında ama uyuyamıyorum nedendir bilmiyorum..bende buraya geliyorum işte...yatağın içinden yazıyorum....

hahahahah süpermiş yaaa
Kamil dikkatli olsun amaaa. Bebeğin var. Ne öyle atmak falan

sorma aybenim eğer ben vaktinde kalkıp duşumu almassam benden sonra o geç kalıyo işe adamı deli ettim sabah sabah bak ben girerim he diye tehtit ediyo bide

Son düzenleme:
hele o gün haftanın son iş günüyse bütün haftanın yorgunluğu üzerime yorgan oluyo vallahi :97:

eee iş hayatın olunca 1 2 dk bile fazladan uyumak için neler vermezsin...bende çalışırken öyleydiii...cuma günlerini severdim haftasonun kardeşi nasıl olsa....ama işlerimi eşime devrettim artık o kendi işinin yanında benimkinide yapıyo...arada eve getiriyo evde yardımcı oluyorum yetişemediği zamn...rahatım yani...

kendi işiniz sanırım ne güzel şanslısın o zman hem evden çalışabiliyor hemde istediğinde eşine paslayıp yattığın yerde kk ya girebiliyosun kıskandımmmmmmmmmm

evet ne güzel yaa valla bende kıskandım.

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

Kızlar bişey danışacağım sizlere...Ben kendimi üşütmüşüm...Gazım var devamlı ama gazımı çıkartıyorum...Yalnız kendimi üşüttüğümden sütümden oğlumada geçiyor ve emdiği gibi gaz sorunu oluyor...Üstten gazını çıkartıyor ama alttan çıkarmak için durmadan sıkınıyor...Bende çıkartması için yardımcı oluyorum...Birde oğlumun sanırım emdikten sonra oluyor bir süre bağırsakları gurulduyor...Neler yapmamı tavsiye edersiniz?...

dileğim hoşgeldin
sanada kaanada çok geçmiş olsun keşke bir fikrim olsada yardımcı olabilsem
Allah şifa versin tez zamanda ikinizede

geçmiş olsun dilekçim. Hoşgeldin. Ama bilmeme ki ne yapmak gerekir. Allah şifa versin en kısa zamanda...

kendi işiniz sanırım ne güzel şanslısın o zman hem evden çalışabiliyor hemde istediğinde eşine paslayıp yattığın yerde kk ya girebiliyosun kıskandımmmmmmmmmm

kendi işimiz değil...bi inşaat şirketinde çalışıyoruz...tabii benimkine çalışmak denirse.....şirkette benim yapacağım iş aksamayınca patronlarda ses çıkartmıyo.......

kendi işimiz değil...bi inşaat şirketinde çalışıyoruz...tabii benimkine çalışmak denirse.....şirkette benim yapacağım iş aksamayınca patronlarda ses çıkartmıyo.......

o zaman o işverenlere de helal olsun eşine de helal olsun canım

sedoşşşşşşşşşşşş yaptınmı kız alışverişini soydunmu hayri enişteyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…