- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Günaydın....Hayırlı cumalar...Kendi topiğimde kimse yok bende geziniyorum...Seni online görünce slm vereyim dedim...
hoşgeldin canım. iyi yapmışsın.burda da kimse yok. iyi oldu geldiğin
hoşbulduk canım....sağol.....bir haftadır erken uyanıyorum...uykum var aslında ama uyuyamıyorum nedendir bilmiyorum..bende buraya geliyorum işte...yatağın içinden yazıyorum....
ohh ne güzel.sen şimdi yatağın içindemisin.inanmıyorummm :84:
ohh ne güzel.sen şimdi yatağın içindemisin.inanmıyorummm :84:
Biri yatakmı dedi oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
merhaba...sende yatak diye içlendiğine göre iştesin herhelde...
evet kardeşim ve bugün resmen eşim beni yataytan atmak suretiyle anca kaldırabildi
Artık öpücükler kesmiyo beni uyanmak için
evet kardeşim ve bugün resmen eşim beni yataytan atmak suretiyle anca kaldırabildi
Artık öpücükler kesmiyo beni uyanmak için
hahahahah süpermiş yaaa
Kamil dikkatli olsun amaaa. Bebeğin var. Ne öyle atmak falan
Yataktan attı demek Ama bazen gerçekten kalkasın gelmiyo uyku seni esir alıyo...
hele o gün haftanın son iş günüyse bütün haftanın yorgunluğu üzerime yorgan oluyo vallahi :97:
eee iş hayatın olunca 1 2 dk bile fazladan uyumak için neler vermezsin...bende çalışırken öyleydiii...cuma günlerini severdim haftasonun kardeşi nasıl olsa....ama işlerimi eşime devrettim artık o kendi işinin yanında benimkinide yapıyo...arada eve getiriyo evde yardımcı oluyorum yetişemediği zamn...rahatım yani...
eee iş hayatın olunca 1 2 dk bile fazladan uyumak için neler vermezsin...bende çalışırken öyleydiii...cuma günlerini severdim haftasonun kardeşi nasıl olsa....ama işlerimi eşime devrettim artık o kendi işinin yanında benimkinide yapıyo...arada eve getiriyo evde yardımcı oluyorum yetişemediği zamn...rahatım yani...
Günaydın kızlar...Nasılsınız...
Kızlar bişey danışacağım sizlere...Ben kendimi üşütmüşüm...Gazım var devamlı ama gazımı çıkartıyorum...Yalnız kendimi üşüttüğümden sütümden oğlumada geçiyor ve emdiği gibi gaz sorunu oluyor...Üstten gazını çıkartıyor ama alttan çıkarmak için durmadan sıkınıyor...Bende çıkartması için yardımcı oluyorum...Birde oğlumun sanırım emdikten sonra oluyor bir süre bağırsakları gurulduyor...Neler yapmamı tavsiye edersiniz?...
günaydın kızlar...nasılsınız...
Kızlar bişey danışacağım sizlere...ben kendimi üşütmüşüm...gazım var devamlı ama gazımı çıkartıyorum...yalnız kendimi üşüttüğümden sütümden oğlumada geçiyor ve emdiği gibi gaz sorunu oluyor...üstten gazını çıkartıyor ama alttan çıkarmak için durmadan sıkınıyor...bende çıkartması için yardımcı oluyorum...birde oğlumun sanırım emdikten sonra oluyor bir süre bağırsakları gurulduyor...neler yapmamı tavsiye edersiniz?...
kendi işiniz sanırım ne güzel şanslısın o zman hem evden çalışabiliyor hemde istediğinde eşine paslayıp yattığın yerde kk ya girebiliyosun kıskandımmmmmmmmmm
kendi işimiz değil...bi inşaat şirketinde çalışıyoruz...tabii benimkine çalışmak denirse.....şirkette benim yapacağım iş aksamayınca patronlarda ses çıkartmıyo.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?