o zaman o işverenlere de helal olsun eşine de helal olsun canım
kızlar yardımcı olursanız sevinirim...ben geçen ay ayın 29unda doktora gittiğimde yumurtam 19mmdi diğeride 17mm.....doktor 3 gün içinde yumurtan çatlayabilir dedi...benim yumurtam 1inde çatlayıp döllenmiş olsa ve ben test yapsam çıkar mı??10 13 gün içinde belli olur mu yanii.....adetim ayın 9undaydı...ama yumurtalar her zamnkinden 1 hafta geç olgunlaştı....buda adet döngüsünü uzatabilir herhalde...
bu topikte "gfr" arkadaşımız bu tedavi yöntemi ile hamile kaldı hergün muhakak uğrar ve sorunu cevapsız bırakmaz canım malesef benim bu konuda bilgim yok :78:
sedoşşşşşşşşşşşş yaptınmı kız alışverişini soydunmu hayri enişteyi
olsun....cevabın için teşekkürler...
allahım isteyen herkese versin kimseyi evlat hasretiyse sınamasın inşallah bu ay müjdeyi alır bizede verirsin
Bende ve eşimde bir sorun olmamasına rağmen tam 2 senede hamile kaldım hemde tam tedavisiz olmıyacağına ikna olduğumuzda
amin..inş...bende evleneli 1sene 7 ay oldu...1.5 senedir deniyoruz...2kez düşük yaptım...biri geçen ay...tam adet günümde test yaptırdım ayın 9unda...testin sonucunu beklerken kanamam başladı....doktorda sevinerek geldi yanıma değerin 48 çıkmış gebesin diye...bende durumu anlattım..karnımdan ultrasonla baktı evet kanama başlamış dedi...çok uğraştı iğne serum ama fayda etmedi....
çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın inşallah
düşüklerinin sebebi araştırıldımı
en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu biliyorsun ve regl olabiliyorsun çok şükür
günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadımm ama hayırlıı cumalar...kızımaa neler aldıkk neler..size sormak istediklerim var...
Cihicco nun seti vardı 6'lı içerisinde herşey var 50 tl'yi onu mu alayım sebamer ayrı ayrı mı
burun aspiratürü vardı bebedor ve cihicconun hangisini alayım...
Bebek arabası kraf ve cihiccoo da karar kıldık sadece bebek aarabası 300 tl'yi şunlar;
chicco simplicity puset - e-bebek.com bebeğiniz ve sizin için herşey!
Kraft 2010 star jogger araba yağmurluklu (t236) - e-bebek.com bebeğiniz ve sizin için herşey!
Ikisindn birine karar veremedim..
Kopyala daptımm..
Aldıklarımızz
tırnak makası
göğüs pedi
ıslak mendilleri yeni doğan
çorapları
dr.browsn biberon
alt değiştirme bezleri
dalin kıyafet yıkama deterjanı
bebek yıkama küveti
filesi
5'li 2 tane hastahane çıkışı
2 tane tulum
bi tane minnik ayakkabısı
2 tane yazlık cicili elbise
daha aklıma gelmiyo resimleri çektim atmaya fırsatım olmadı:82::82:
sağol canım aminnn... Düşük için bi problem bulamadılar....sağlık açısından da bi problemimiz yok çok şükür...bakalım bu ay ne gösterecek ban tarihe bakarsak 9unda olmam lazımdı ama...hem düşük yaptım hemde geçen ay yumurtam geç olgunlaştığı için adetim gecikti diye sevinemiyorum...3 4 günüm daha var adet için..inş..bebek olduğu için gelmez ama hiç umudum yok açıkçası...
Sadece şeffaf akıntı mevcut bende...belde kasıkta adet olucak gibi ağtı olurmuş ya hamile olunca o yok bende...ama herkeste farklı olabilir tabi.....
ayy o bi doğsaaa zatn gnlük yiycez biz onu kız istemezken şimdi paylaşamıyoruz..dünde kız cicilerini seviyoruz artıkgüle güle kullansın sedoş güzel prensesimiz teyzesi ıstırsın poposunu
Resimlerinide bekliyorum en kısa zamanda :84:
inşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebellik geçirir bebeğini kucağına alırsın
Belirtilere takılma dediğin gibi herkesde farklı bende de hala hamilelik belirsi yok 4 ayımız yarın doluyor çok şükür (son iki sabah safra çıkartmalarımı saymassak tabi)
test yap diycem ama bu tedavi sanırım hcg hormonu salgılatıyormuş hamile değilsen bile çift çizgiyi görme durumun olabiliyormuş malesefBencede bekle bakalım umudunuda kaybetme
sağol canım..allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş......sadece merak ettiğim 10 yada 13 gün içinde hcg salgılanmaya başlar mı??? Testte çıkar mı??ben sadece yumurta takibi yaptırdım başka ilaç falan kullanmadım bide...
aa öylemi pardon ben yanlış anladım o zaman çatlama şğnesi vurdurdun sandım neremden uydurduysam çok pardon :78:
13 içinde çıkar ben test yaptığımda aşırı silik hayalet bir çizgi vardı testte dayanamadm kan testi kaptırdım 1,5 2 haftalık dedilerDemekki çıkabiliyormuş ama kişiye ve döllenme zamanına görede değişir diye düşünüyorum ay meraklandım şimdi
önemli değil canım.....peki testi yaptığında o hayalet çizgi kaç dk içinde belirdi??
hımm dakika tutmadım ama şöyle söyliyim testi yaptım koydum düz bi yere duşa girdim hatta o kadar ümitsizdimki çıktığımda bakmayı unutuyordum az dahaduşum en az 10 dk sürse kim bilir o kaçıncı dakkada belirdi bide sabah ilk idrarımdı
sağol canım sorularıma cevap verdiğin için......benim 17mayıs doğum günüm....o gün kan testi yaptırıcam...bebiş varsa hayatımdaki en güzel hediyem olur herhalde.....ama kötü sonuçta alabilrim tabi.....hayırlısı artık ne diyim...
günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadımm ama hayırlıı cumalar...kızımaa neler aldıkk neler..size sormak istediklerim var...
cihicco nun seti vardı 6'lı içerisinde herşey var 50 tl'yi onu mu alayım sebamer ayrı ayrı mı
burun aspiratürü vardı bebedor ve cihicconun hangisini alayım...
bebek arabası kraf ve cihiccoo da karar kıldık sadece bebek aarabası 300 tl'yi şunlar;
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kraft 2010 Star Jogger Araba Yağmurluklu (T236) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ikisindn birine karar veremedim..
KOPYALA DAPTIMM..
aldıklarımızz
tırnak makası
göğüs pedi
ıslak mendilleri yeni doğan
çorapları
dr.browsn biberon
alt değiştirme bezleri
dalin kıyafet yıkama deterjanı
bebek yıkama küveti
filesi
5'li 2 tane hastahane çıkışı
2 tane tulum
bi tane minnik ayakkabısı
2 tane yazlık cicili elbise
daha aklıma gelmiyo resimleri çektim atmaya fırsatım olmadı:82::82:
kopyala yaptığın belli..linkler çıkmamış
Diğer başlıktan baktım bende.inceledim bebek arabalarını...ikiside güzel canım..bu modellerde karar verdinizse hayırlı olsun diyorum şimdiden :))
setini daha almadın mı? Hani alcaktın dün? :96: Ben sebamed aldım , sebamed çantalı olarak satılmıyor malesef, çantamı ayrı aldım..bazı markalar çantalı olarak satılıyor, fiyat uygun olsun dersen çantalı olanlar ucuza gelmiş oluyor, ama ben sana 3 kuruş fazla ver sebamed al derim canım...doktorlarda sebamedi öneriyor çünkü...
Aldıklarının resimlerini eklersin..çok merak ediyorum cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?