sağol canım sorularıma cevap verdiğin için......benim 17mayıs doğum günüm....o gün kan testi yaptırıcam...bebiş varsa hayatımdaki en güzel hediyem olur herhalde.....ama kötü sonuçta alabilrim tabi.....hayırlısı artık ne diyim...
kızlar yardımcı olursanız sevinirim...ben geçen ay ayın 29unda doktora gittiğimde yumurtam 19mmdi diğeride 17mm.....doktor 3 gün içinde yumurtan çatlayabilir dedi...benim yumurtam 1inde çatlayıp döllenmiş olsa ve ben test yapsam çıkar mı??10 13 gün içinde belli olur mu yanii.....adetim ayın 9undaydı...ama yumurtalar her zamnkinden 1 hafta geç olgunlaştı....buda adet döngüsünü uzatabilir herhalde...
kızımın cicilerini görmen lazım teyzesi..hayret eşim bile heveslenmişYarın yine gidicess..mevlüt takımını felan alıcam..bebek arabasını kesn alıcaz yarın..teyzemde aradı bu ay sonuna bebe odası geliyo..onalr içiin kaputune yaptırmam gerekiyo..yatağını alıcaz..chicco nasıl ya eşimde onu alalım dedi ben sebamed dedim ama üff oda karışmaz karışmaz hassas yerde karışır bide bebedor göğüs pedi aldım yeni doğan ıslak mendil hediyeliydi..kullanırım değilmi bebedorun burun aspiratörü vardı kullanılır dğeilmi onuda alayım tırnak makasını felan bebedor aldım en geç p.tesiye ekliyecem canım diğerlerinide alayımda ..
ohhhhhhhhh sedoşum ne var ne yok almışsın ne güzel kızzz ben sana demedimmi eşin zamanla bak bebişi sendende fazla sevecek sanada bırakmayacak diye hel bi doğsun sen ozman gör aldıklarını hayırlı bi şekide kullaNIRSIN inş.tatlım
iyi akşamlar kızlar
hoş kimse yok
bugün oğlumla randevumuz vardı ekim annelerine detaylıca yazdım merak eden teyzoşlarımız için linkini koyuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/419274-2011-ekim-anneleri-2000.html
maşallah edoşoum inş.başa kadar böle devam eder yerim yaaaa acaba sporcumu olacak paşa efendi
CANIM EDOŞUMMM.MAŞALLAH SANADA YEĞENİMEDE. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN SİZİ BİTANEMMMMM... ÇOK TATLI CANIM YEĞENİM. NASILDA KOCAMAN OLMUŞ. 12 CM OLMUŞ MAŞALLAH.
ÇOK SEVİYOM SİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
kızlarr ünaydınnnnn
işe başladım bugün, bebeğimden ayrıyım çok mutsuzum((
günaydın canım hoşgeldin hayırlı olsun işbaşın
Allah kavuştursun zor olur ilk başlarda muhakkak ama alışıcaksın alışıcaz el mahkum
Ne çabuk bitti iznin ya
innşallah canım alışmak zor(
ocak 25 ten beri izinliyim ben. 26 şubatta da doğum yaptımm zaman çabuk geçiyot
bankadaydın dimi sen yanlış hatırlamıyorum :26:
Zaman çabuk geçiyor evet bizde 4.ayımııza girrdik dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün
yok canım reklam ajansında çalışıyorum grafik tasarım.
Canım seninde hamiş olmana çok sevindim :)) allah bir avazda kurtarsın
offfffffff offffffff
innşallah canım alışmak zor(
ocak 25 ten beri izinliyim ben. 26 şubatta da doğum yaptımm zaman çabuk geçiyot
canım hayırlı olsun. iş başı yapmışsın. çok zor olmuştur bebeğinden ayrılmak.benimde izin bittiketen sonra iş başı günüm geldiğinde naparım bilmiyorum.
sen 4 aymı kullandın canım izin. benim hesaplalamalarıma göre 6 ay olucak sanırım benim iznim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?