Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir.

slm güzellerr

canım ilaç felan kullanmadıysan döngün değişmez ama bence test yapmadan bikaçgün daha bekle ben tedavi gördüm doktora gittiğimde yumurtalar gelişmiş dedi iğnemi oldum ve bundan 13gün sonra tets yaptım negatifti silik felanda yoktu iki sora yani yumurta geliştikten 15gün sora tekrar test yaptım sabah ilk idrarla çok silik çıkmıştı inş.bebişin senledir umarım güzel doğum günü hediyesi olur sana

ohhhhhhhhh sedoşum ne var ne yok almışsın ne güzel kızzz ben sana demedimmi eşin zamanla bak bebişi sendende fazla sevecek sanada bırakmayacak diye hel bi doğsun sen ozman gör aldıklarını hayırlı bi şekide kullaNIRSIN inş.tatlım

edoşum bidenem kamil enişteye söle dikkat etsinyataktan atılırmı heç yaaanasıl güldüm erkek bebiş uyutur derler bikez daha kanıtlandı

işallahhh işallahh canımm darısıı başınıza bugün yine gidicez bakalım neler alıcam gene kızıma

maşallah edoşoum inş.başa kadar böle devam eder yerim yaaaa acaba sporcumu olacak paşa efendi

gülom teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görücez o resimleride paylyaşıcaz burda
inşallah sporcu olur ben isterim vallahi hem disiplinli hemde sağlıklı olur sporcular zeki çevik ohh daha ne isterim

Merhabalar,

Ben farklı erkek hastane çıkışı istiyorum ama bulamadım. Tavsiyesi olan var mı?

CANIM EDOŞUMMM.MAŞALLAH SANADA YEĞENİMEDE. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN SİZİ BİTANEMMMMM... ÇOK TATLI CANIM YEĞENİM. NASILDA KOCAMAN OLMUŞ. 12 CM OLMUŞ MAŞALLAH.
ÇOK SEVİYOM SİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

AYBENİM TEŞEKKÜR EDERİZ OĞLUMLA
SİZEDE MAŞALLAH 41000 KERE
BİZDE SİZİ ÇOK SEVİYORUKKKKKK

kızlarr ünaydınnnnn

işe başladım bugün, bebeğimden ayrıyım çok mutsuzum((

günaydın canım hoşgeldin hayırlı olsun işbaşın
Allah kavuştursun zor olur ilk başlarda muhakkak ama alışıcaksın alışıcaz el mahkum
Ne çabuk bitti iznin ya

günaydın canım hoşgeldin hayırlı olsun işbaşın
Allah kavuştursun zor olur ilk başlarda muhakkak ama alışıcaksın alışıcaz el mahkum
Ne çabuk bitti iznin ya

innşallah canım alışmak zor (

ocak 25 ten beri izinliyim ben. 26 şubatta da doğum yaptımm zaman çabuk geçiyot

bankadaydın dimi sen yanlış hatırlamıyorum :26:
Zaman çabuk geçiyor evet bizde 4.ayımııza girrdik dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün

bankadaydın dimi sen yanlış hatırlamıyorum :26:
Zaman çabuk geçiyor evet bizde 4.ayımııza girrdik dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün

yok canım reklam ajansında çalışıyorum grafik tasarım.

canım seninde hamiş olmana çok sevindim :)) allah bir avazda kurtarsın

offfffffff offffffff

yok canım reklam ajansında çalışıyorum grafik tasarım.

Canım seninde hamiş olmana çok sevindim :)) allah bir avazda kurtarsın

offfffffff offffffff

wu kardeş sektörlerimiz
Bende digital baskıcıdayım tasarım ve grafik işleride burda yapılıyor baskı öncesi
Teşekkür ederim canım inşallah allah o günleride nasip ederde görürüz

canım hayırlı olsun. iş başı yapmışsın. çok zor olmuştur bebeğinden ayrılmak.benimde izin bittiketen sonra iş başı günüm geldiğinde naparım bilmiyorum.
sen 4 aymı kullandın canım izin. benim hesaplalamalarıma göre 6 ay olucak sanırım benim iznim.

canım ocak 25 ten itibaren izinliydim 4 ay ediyorr işte 10 gün eksik

çokk zor caım valla offf yaa napalım katlanıcaz buna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…