Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Selam kızlar...Nasılsınız...Vallah beni hiç sormayın badana yaptırmıştık 3 gün oldu temizlik yapıyorum...Kaan'la da çok zor oluyor...Kardeşim bakıyor ama nekadar da olsa annesini arıyor kuzum...Kıyamam ben ona...

kızlar günaydıııııııııııııııııın
mehtaptan sabah haber geldi nazom doğurmuşşşşşşşşşşşş
maşallah mustafamız 3 kilo 400 gram dünya tatlısı bir bebek (resimide geldi)
Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı biz doğurmayanların başına inşallah

aaaa ciddi mii kız tama dün cuma günü diyordu allahımmmm o günleri bizde görürr müyüzz yaaa:84::84::84:

çokk sevindim allah analı babalı büyütsün. ha bugün yarın derken bak nazoda doğurdu. darısı sizlere:)))))))

resmi bizde görebilir miyiz yaaaaaaa

Ayyy sonunda NAZO7 doğurdu demek...Maşallah bebişinde kilosu çok iyi...Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Selam hatunlar...Nasılsınız...Yaz geldi hamile kalan doğuran çocuk bakan derken topik boş kalmış artık...Yani giren azalmış...Kış gelsede geri dönsek günlerimize...Ayyy bende yaz gelmeden kışı istiyorum...

Dün dr. kontrolümüz vardı...Oğlum gayet sağlıklı...Sadece ağzı pamucuk olmuş...Siliyordu annem ama geçmedi...Dr. damla verdi 1 hafta kullanacağız...İnşallah geçer...Dün 50 günlüktü oğlum veee kilosu 5705 gr olmuş...Dr. 1,5 aylık olmasına rağmen maşallah dedi...Sütün yarıyor dedi...Çoook sevindim ama boyunu hala bilmiyorum...Doğduğu günden beri ölçmediler...17 Haziran dada kalça çıkıklığı kontrolü içinde gün verdi...

bugun aldığım en güzel haberdii bu....çok sevindimm..sonunda oğlunu kucağına aldı nazan ablam.. maşallah kılosuda iyiymiş.. resmide görseydik süper olurdu :)) merak ettim paşayı :)
darısı biz bekleyenlerin başına
kaç gündür çok yoğunum pek giremedim..bu cuma izne ayrılıyorum..artık evden girer sohbet ederim sizlerle..son 1 ayım kaldı hayırlısıyla geçer inşallahh...hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
slm hatunlar :80:
nazom doğurmuş hayırlı uğurlu olsun

offf güzel kızım hasta ooldu :26: dr.götürdük çok aşırı ağlıyo diye gaz sancı dedik değilmiş :26:
bağırsak enfeksiyonu olmuş yavrum dr.banyo yapılırken su yutmuş dedi...o yüzden içme suyuyla yıkayın dedi. 3tane iğne verdi bugün 3.iğnesi oldu çok şükür Allahıma şimdi iyi kızım
valla ömrümden ömür gitti şu 3günde oğluşumunda doğum günü 22mayıs 10 yaşını dolduruyo valla okadar rahatmışımki 2.yi doğurunca çok zor oldu bana bukadar aradan sonra şimdi bütün düzeni bebeğe göre düzenliyoz...kızçım iyi olsunda ben herşeye razıyım.canım kızım benim çok seviyom seni aşıkım ben prensesime boncuk gözlüsü annesinin

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war

selaammm

bende yeni katildim topiginize beende 4 hafta 3 günlük gebeyim arkadaslar

benim dogumum da 22.01.2012 ye gelyior.

ne var ne yok bakem ıssız topiğimde

nazom çokkkkkkk sevindim enkısa zamanda mustafa paşayşa aramızda görmeyi istiyoruz seni Allah analı babalı versin
azizecim çok geçmiş olsun kızçene kuzummm nazar değdi heralde

sağol tatlım...
offff yaa evet nazara geldi kuzum annem hep kızıyo koyma şu kızın resimlerini diyo :26: doğru diyo valla bugünde iğnesi vardı kızımın hemşire dayanamadı resmini çekti güzel kızımın ayyyy çekmede diyemedim nere gitsek gözler hep bebişimin üstünde

Çoook geçmiş olsun canım kızına...Oğlununda doğum günü kutlu olsun...

Günaydın...
Bugün itibariyle 9 haftayı tamamladık.
Dünden beri bulantıların yerini müthiş bir yanma ve kazınma duygusu aldı.Sürekli bir şeyler yemem gerekiyo hafifletmek için. Bulantı hapını kullanmamıştım. Ama bu durum çok daha dayanılmaz geliyo
Doktorun verdiği rennie şuruptan kullanmalı mıyım? Bir zararı olur mu acaba?

merhaba canım hiçbişey olmaz bende rennie kullanıyorum ama tabi ilk haftalardasın doktorun verdiyse kullan sakın ve sakın ekmek yeme az az çok sık öğünlerle ye yok şişersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…