oyyyyyyyy maşallahhh, koca adam olmuş KAAN artık yaa....nasılda değişmiş 2 ay içinde.bu resimdeki de sensin sanırım???
daha önce gebelik fotonu koymuştun, simanı tam hatırlayamıyorum ama eğer bu sensen gerçekten çok zayıflamışsın...çok değişmişsintontiştin daha önce..aynen benım şimdiki halim gibi..umarım bende doğumdan sonra arayı fazla açmadan bu kılolardan kurtulurum...
kızlar nerdesiniz yahuu..gelinde iki lafın belini kıralım..özledim siziiiiiiiiiiiiiii uleynnnn
internette maşallah sorun yok şimdilik :)) inşallahhh hep böyle olur..aman nazar değmesinn
slm kızlar herkes nasıl bakalım bayadır girmedim siteye umarım herkes çok iyidir.
Ben sonunda sınavları bitirdim şimdi temizliğe başladım temizlikte bitince oğluşumla bol bol keyif yapcam.Tabi artık burayada daha sık gelebilcem sonunda hepinizi çok özledim tek tek öpüldünüzzz
maşallah canım ikinizede ohhhhhhhhh büyüttün paşayı darısı başımıza hayırlısıyla
slm kızlar herkes nasıl bakalım bayadır girmedim siteye umarım herkes çok iyidir.
Ben sonunda sınavları bitirdim şimdi temizliğe başladım temizlikte bitince oğluşumla bol bol keyif yapcam.Tabi artık burayada daha sık gelebilcem sonunda hepinizi çok özledim tek tek öpüldünüzzz
Merhaba benide aranıza alırmısınız bende 13 haftalık hamileyim bi kzım olucak işallah allahın izniyle burdan herkese güzel sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar diliyorum sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza işallah
hoşgeldin canım hayırlısıyla kavuşursun kızına inş.
13haftalıkken belli oldumu cinsiyet bende hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum 12+4ken belli olmadı hayırlısı bakalım
gülsümmm mrb canımm ya bu topik bya sessizleşti nasılsın canım nasıl gidiyo geçtimi bulantılar?
günaydın kızlarr..sizleri çok özledim...evdeki nette sorun oluyor sık giremıyorum...
sedacım sınavların vardı bu hafta umarım iyi geçmiştir..habersiz bırakma ..merak ederim ben:) öptümmm herkesi..kendinize ve bebişlere iyi bakın..
günaydın kızlarr..sizleri çok özledim...evdeki nette sorun oluyor sık giremıyorum...
sedacım sınavların vardı bu hafta umarım iyi geçmiştir..habersiz bırakma ..merak ederim ben:) öptümmm herkesi..kendinize ve bebişlere iyi bakın..
mrb sedacım evet sessizliğin sesi var ama ben artık burdayım sık sık girerim sizleride beklerim iyiyim canım arada bir kötü oluyorum dün fenaydım bugün şükür iyiyim cinsiyet merakı sardı hayırlısıyla öğrenseydimmmsen nasılsın tatlım
ay öğrnirsin sağlıklı olsunn ya fena kanşınıyorum yaa bugn doktor kontrolumuz var 1 ayda fazla oldu çok merk ediyorum kızımı:26::26::97::97:
ohhhh bizdende selam kuzuyabende hafta sonu gitmeyi düşünüyorum eşim ne derse biraz zaman geçsin öle gidelim diyo ama ben durmam heralde
ay yok git git meraktan bizde öldükk hele öğrenn
hoşgeldin canım hayırlısıyla kavuşursun kızına inş.
13haftalıkken belli oldumu cinsiyet bende hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum 12+4ken belli olmadı hayırlısı bakalım
hımmm anladım canım bende gittiğimdedoktor bayağı baktı ama belli olmuyo dedi daha tam oluşmamış 14-15de öğrenirsin dedi bakalım hafta sonu belli olacakmı hayırlısıhoşbuldum teşekkür ederim evet ikili test için gittiğimde doktorum ense kalınlığına bakarken çok büyük ihtimal bebişimiz kız dedi p.si yok bakın dedi tabi yanılma payıda var ama genelde doktoun tecrübesi ve kullandığı cihazlarla alakalıtabi bide bebeişin keyfiylee ozmn işallah bu hafta belli olur hayırlısıyla bizde burdan öğreniriz
slm annişler...
kızçemi aşıya götürdüm bugün...3.ayımız bittiAllahın izninle.
dünyaya gelen büyüyo işte
kızım 7220gr olmuşboyu 63cm olmuş tosun kızım benim
slm annişler...
kızçemi aşıya götürdüm bugün...3.ayımız bittiAllahın izninle.
dünyaya gelen büyüyo işte
kızım 7220gr olmuşboyu 63cm olmuş tosun kızım benim
merhaba kızlar,
benim bebişimde geldi kondu sonunda
allah isteyen herkese kısmet etsin.
hiç deme canım viyak viyak yardım eder kızımda..ebruu ayy az kaldı sana senden daha çok heyecanlanıyorum sende nazo gibi yapma haa gir her zaman habersiz bırakma bizi..
bizlerde özledik nerelerdesin doğum yaklaştı hayırlısıyla kavuşursun bebişine inş.nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?