Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın kızlar. 19 haftalık hamileyim kızım olacak ama hareketlerini çok hissedemiyorum. henüz erkenmi bilmiyorum ama herkes 16.haftasında hissettiğini söylüyor. kiloluda değilim 52 ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum. boyumda165. yani ben niye çok hissetmiyorum acaba. günde 1 yada 2 kez hissediyorum normalmi avaba :18:

Evet canım koca adam oldu paşam...Resimdeki de benim canım...Hamile iken aldığım kiloları verdim canım...Hatta üstüne 3 kilo daha verdim ama hiç belli olmadığını düşünüyorum...Kafama da takmıyorum zaten...Süt olsun diye yedikçe yiyorum...Oğlumun sağlığından hiçte önemli değil kilolarım...

Sınavlarının güzel geçmesine sevindim canım...İnşallah bitirirsin...Temizlik için kolay gelsin sana...Ben 41 günlükken temizlik yaptım...Hem de badana pisliğini temizledim...Çocukla çok zor oldu...Oğlumun huyları değişti resmen...Şimdi düzene sokmaya çalışıyoruz...

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

maşallah canım ikinizede ohhhhhhhhh büyüttün paşayı darısı başımıza hayırlısıyla

bizde seni özledik gel canım bende artık sık sık girerim

Merhaba benide aranıza alırmısınız bende 13 haftalık hamileyim bi kzım olucak işallah allahın izniyle burdan herkese güzel sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar diliyorum sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza işallah

hoşgeldin canım hayırlısıyla kavuşursun kızına inş.
13haftalıkken belli oldumu cinsiyet bende hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum 12+4ken belli olmadı hayırlısı bakalım

13haftalıkken belli oldumu cinsiyet bende hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum 12+4ken belli olmadı hayırlısı bakalım

gülsümmm mrb canımm ya bu topik bya sessizleşti nasılsın canım nasıl gidiyo geçtimi bulantılar?

gülsümmm mrb canımm ya bu topik bya sessizleşti nasılsın canım nasıl gidiyo geçtimi bulantılar?

mrb sedacım evet sessizliğin sesi var ama ben artık burdayım sık sık girerim sizleride beklerim iyiyim canım arada bir kötü oluyorum dün fenaydım bugün şükür iyiyim cinsiyet merakı sardı hayırlısıyla öğrenseydimmm sen nasılsın tatlım

bizlerde özledik nerelerdesin doğum yaklaştı hayırlısıyla kavuşursun bebişine inş.nasılsın

bizlerde özledik nerelerdesin doğum yaklaştı hayırlısıyla kavuşursun bebişine inş.nasılsın

ay öğrnirsin sağlıklı olsunn ya fena kanşınıyorum yaa bugn doktor kontrolumuz var 1 ayda fazla oldu çok merk ediyorum kızımı:26::26::97::97:

ay öğrnirsin sağlıklı olsunn ya fena kanşınıyorum yaa bugn doktor kontrolumuz var 1 ayda fazla oldu çok merk ediyorum kızımı:26::26::97::97:

ohhhh bizdende selam kuzuyabende hafta sonu gitmeyi düşünüyorum eşim ne derse biraz zaman geçsin öle gidelim diyo ama ben durmam heralde

hoşbuldum teşekkür ederim evet ikili test için gittiğimde doktorum ense kalınlığına bakarken çok büyük ihtimal bebişimiz kız dedi p.si yok bakın dedi tabi yanılma payıda var ama genelde doktoun tecrübesi ve kullandığı cihazlarla alakalıtabi bide bebeişin keyfiylee ozmn işallah bu hafta belli olur hayırlısıyla bizde burdan öğreniriz

slm annişler...
kızçemi aşıya götürdüm bugün...3.ayımız bitti Allahın izninle.
dünyaya gelen büyüyo işte

kızım 7220gr olmuş boyu 63cm olmuş tosun kızım benim

hımmm anladım canım bende gittiğimdedoktor bayağı baktı ama belli olmuyo dedi daha tam oluşmamış 14-15de öğrenirsin dedi bakalım hafta sonu belli olacakmı hayırlısı
slm annişler...
kızçemi aşıya götürdüm bugün...3.ayımız bitti Allahın izninle.
dünyaya gelen büyüyo işte

kızım 7220gr olmuş boyu 63cm olmuş tosun kızım benim

maşşallah azizecim kızınaohhhh büyüdü bile hanım darısı başımıza

hiç deme canım viyak viyak yardım eder kızımda..ebruu ayy az kaldı sana senden daha çok heyecanlanıyorum sende nazo gibi yapma haa gir her zaman habersiz bırakma bizi..

bende çok heyecanlanıyorum:)) birazda korkuyorum ne yalan söyleyeyim...hayırlı doğumlar olur inşallah...çok sık giremesemde yinede habersiz bırakmam sizi...hiç giremezsem msj yazarım sana:)

aminnn gülom...cümlemiz inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…