gizemcim Allah sabır versin çok zor bir dönemden geçmişsiniz halada devam ediyor sınavınız Allahtan size güç ve sağlık diliyorumçok üzüldüm yaşadıklarını gözlerim dolu dolu okudum bende diğer topikteki paylaşımlarını Allah bir daha yaşatmasın inşallah yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah melek kızının kardeşini dualarım seninle canım benim
üzülmeyin lütfen. o zaman beni de bebeğinizi de üzersiniz. ben gerçekten iyiyim... ben kızımı dualarımla yaşatıyorum... sadece güzel meleğimize layık birer anne baba olmaya çalışıyoruz... aslında bir yandan şanslıyım da bir melek annesiyim ben... kızım güzel güzel kardeşlerini de yollucak. zaten öle uzun zaman değil doktor sadece ilk adetini görene kadar hamile kalma dedi o kadar... önümüzde daha çok zaman... hem biz eşimle birbirimize daha çok bağlandık. Allahıma çok şükür biz yaşıyoruz.. bir hastalığımız yok. sabrını verdi bize, o yüzden hiç isyan etmedik...
ama sizde daha dikkatli olun yediğinize içtiğinize. herşeyin başı sağlık. sizleri seviyorum kızlar...
canım benimm nerdesinn yaa baya merak ettim seni edoşa dedim msj atayım dedi..numaranı istedimm sorum öyle verm dedi...maşallah paşamıza canımayrıca dün bende çok kötüydüm öldüm öldüm dirildim resmen sol kasığım çok kötüydü her an acaba erken doğummu diye afalladım o sırada bende uyuya kalmışım...boll boll dinlen ebrucum valla...ele geçmez artık...bebişte olduktan sonra bi izne ayrılım bende dinlenecem ama ele geçerse bide cırcırın için muz ye canım tutar o..mide bulantıları problemi bende de var mayalı şeylet tüketme...ayağının altına yastık koy yat..çok çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum seni
aybenn---edoşş maşşşallahh anam o ne göbişler yiriimmm ben onlarıı rabbimm esirgesinn işallahhh
ebru cum canım çok geçmiş olsun. baya zor bir gece geçirmişsim. bu gibi durumlarda bir türlü sabah olmaz çok sinir bir durum. çok dikkat et kendine canım bebeğinede çok dikkat et. cırcır olman iyi değil. su kaybı oluyor. bol bol su iç. doğumada az kalmış senin valla canımmm. aboooo :18:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr çok açımmmm hepinizi yiyebilirim tostum gelenekadar
ebrucum çooook geçmiş olsun tatlım bende senin mesajını bu sabah gördüm uyku saatlerimizi denk getiremedikçok dikkat et tatlım kendine az kaldı paşamızın doğmasına bütün sıkıntıların bitecek hayırlısıyla
41,5 kere maşallah kızlar sizlere...Bu halinizi görünce aklıma bile gelmeyen hamilelik zamanım geldi...Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
Çok geçmiş olsun canım...Dikkat et kendine...Bende 36. haftamda hasta olmuştum ve hasta hasta 36+5 sezeryana girdim...Zor olmadı ama 2 gün bitmiştim resmen...İnşallah gönlünden geçen olur ve normal doğum yaparsın canım...
üzülmeyin lütfen. o zaman beni de bebeğinizi de üzersiniz. ben gerçekten iyiyim... ben kızımı dualarımla yaşatıyorum... sadece güzel meleğimize layık birer anne baba olmaya çalışıyoruz... aslında bir yandan şanslıyım da bir melek annesiyim ben... kızım güzel güzel kardeşlerini de yollucak. zaten öle uzun zaman değil doktor sadece ilk adetini görene kadar hamile kalma dedi o kadar... önümüzde daha çok zaman... hem biz eşimle birbirimize daha çok bağlandık. Allahıma çok şükür biz yaşıyoruz.. bir hastalığımız yok. sabrını verdi bize, o yüzden hiç isyan etmedik...
ama sizde daha dikkatli olun yediğinize içtiğinize. herşeyin başı sağlık. sizleri seviyorum kızlar...
öncelikle hoşgeldin..yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm..ama seni çok güçlü gördüm..dediğin gibi eşin ve sen yaşıyorsunuz..Allahım herşeyin hayırlısını versin, sen bunun farkına varmışsın..inşallah tez vakıtte hayırlı , sağlıklı, ömürlü bir evladın olur canım...
güloşnoldu canmm bebiş kızmı erkekmi?
günaydın kızlarr..sizleri çok özledim...evdeki nette sorun oluyor sık giremıyorum...
sedacım sınavların vardı bu hafta umarım iyi geçmiştir..habersiz bırakma ..merak ederim ben:) öptümmm herkesi..kendinize ve bebişlere iyi bakın..
ay çok özledimm senii numaranı özelden at ebrum yaa sınavım güzel geçti kızımla gittik..bu arada isim bulduk ama bakalım inş.olur..
:)))) tamam canımmm...
Inşallahh geçersin bu yıl okulu..yoksa seneye halini düşünemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?