Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

üzülmeyin lütfen. o zaman beni de bebeğinizi de üzersiniz. ben gerçekten iyiyim... ben kızımı dualarımla yaşatıyorum... sadece güzel meleğimize layık birer anne baba olmaya çalışıyoruz... aslında bir yandan şanslıyım da bir melek annesiyim ben... kızım güzel güzel kardeşlerini de yollucak. zaten öle uzun zaman değil doktor sadece ilk adetini görene kadar hamile kalma dedi o kadar... önümüzde daha çok zaman... hem biz eşimle birbirimize daha çok bağlandık. Allahıma çok şükür biz yaşıyoruz.. bir hastalığımız yok. sabrını verdi bize, o yüzden hiç isyan etmedik...
ama sizde daha dikkatli olun yediğinize içtiğinize. herşeyin başı sağlık. sizleri seviyorum kızlar...

böyle düşünmesene sevindim gizemcim. sen çok güçlü bir kızsın. çok sevindim gerçekten.
iki ay kısa bi zaman.çabuk geçer. ben 6 ay ara vermiştim. iki ay sonra bebeğin göbüşüne konacak allah ın izniyle gizemcim.

canlarımmmm hepiniz çok saolun...alt komşuma uğramıştım ; o arkadaş bebeğini 9 aylıkken suyu bittiği için kaybetmişti, onu biliyodum ama ishal oldum sonra böyle böyle oldu falan diye anlatınca ben maf oldum.duramadım hemen doktoru aradım, oda kontrole gel deyince hemen gittim dün..şükürler olsun ki bişey çıkmadı..bebeğin suyu falan gayet iyi.bende biraz düzeldim zaten..Allahım o günkü gibi bir gece yaşamak istemıyorum bir daha...
evdeki vın bazen sorun çıkarıyor.bağlantı olmuyor..giremıyorum nete..şimdi bile şu yazıyı yazana kadar kaç kez bağlantı koptu..sakın vın falan almayın evinize zaten bizim şu sözleşme tarihi dolar dolmaz iptal ettircem şu vını.hiç memnun kalmadık.hepinizi çok öptümmm kızlarrrrrr...sizi seviyorummmm

öncelikle hoşgeldin..yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm..ama seni çok güçlü gördüm..dediğin gibi eşin ve sen yaşıyorsunuz..Allahım herşeyin hayırlısını versin, sen bunun farkına varmışsın..inşallah tez vakıtte hayırlı , sağlıklı, ömürlü bir evladın olur canım...

amin ... teşekkür ederim gücü eşimden ve burda aynı şeyleri yaşamış olanlardan aldım... yaşananlar beni allaha daha yakınlaştırdı. dualarla güç buluyorum sadece. şükretmeyi ve sabrı öğrendim... meleğim için endişelenmiyorum hiç sadece özlüyorum hepsi o kadar...

herkese merhaba, bende çiçeği burnunda hamişlerdenim :) öğreneli 3 gün oldu 5 haftalık henüz. Doktora gitmedim bile yalnız bişey sorucam sizlere. Benim sol alt tarafımda kasığımda bi hassaslık var. Şimdi bişey hissetmek için çok çok erken biliyorum ama bu hissettiğim ne acaba? Aranızda böyle olan varmıydı? Arada hafif sancı oluyo. Ya garip bi hassaslık bi hareketlenme varda acaba normalmi anlayamadım, doktorada haftaya gideceğim için siz yardımcı olabilirsiniz belki bana...

slm güzeller nasılsınız
ebrucum geçmiş olsun hakkındsa hayırlısı olsun inş.

güloş noldu canmm bebiş kızmı erkekmi?

yok azizecim belli olmadı doktor bayağı baktı ama belli olmuyo dedi haftaya tekrar gideceğim inş.belli olur

kimsecikler yok bende çıkam bari çoooooookkkk işim var akşam annemler gelecek
buarada benim geçti dediğim mide bulantılarım tekrar başladı dünden beri çok kötüyüm üfffff midem bulannınca hiç bişey yapamıyorum sürekli yatmak istiyorum konuşmak bile zor geliyo
birde eşimle ben sanki kız gibi hissdiyoruz eşim içime öle geldi dedi sorduğumda bende hep elimi felan karnıma koyduğumda kzım dye seveim geliyo hayırlısı balaım haftaya tekrar gideceğim geçen akşam kaynanam aramış normalde beni hiç aramaz cinsiyet bellimi diyo hey Alllahım karışmasa olmaz
kaç gündür evde yoktum özledim beyaaa sizleri bebişeri koccaman öpüyor gülsüm teyzesi

günaydın kızlarr.. sizleri çok özledim...evdeki nette sorun oluyor sık giremıyorum...
sedacım sınavların vardı bu hafta umarım iyi geçmiştir..habersiz bırakma ..merak ederim ben:) öptümmm herkesi..kendinize ve bebişlere iyi bakın..

mrh. bende ilk bebişini bekleyen bir anne adayıyım Allah herkese nasip etsin...doktorumun demesine göre eylülün 20 sine doğru oğlumu kucağıma alıcam inşallah ... paylaşmak istedim sizinle tşkler...

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

oyyyyyyyy maşallahhh, koca adam olmuş KAAN artık yaa....nasılda değişmiş 2 ay içinde.bu resimdeki de sensin sanırım???
daha önce gebelik fotonu koymuştun, simanı tam hatırlayamıyorum ama eğer bu sensen gerçekten çok zayıflamışsın...çok değişmişsin tontiştin daha önce..aynen benım şimdiki halim gibi..umarım bende doğumdan sonra arayı fazla açmadan bu kılolardan kurtulurum...

kızlar nerdesiniz yahuu..gelinde iki lafın belini kıralım..özledim siziiiiiiiiiiiiiii uleynnnn
internette maşallah sorun yok şimdilik :)) inşallahhh hep böyle olur..aman nazar değmesinn

ay çok özledimm senii numaranı özelden at ebrum yaa sınavım güzel geçti kızımla gittik..bu arada isim bulduk ama bakalım inş.olur..

Biz daha çok küçücüğüz yaa...20'den sonraki haftaları görmek nasip olacak mı acabaa...
Daha ilk 3ay sendromunu bile atlatamadık Korkuyla ikili testi bekliyoruz. Doktorum 11.haftada gel dedi. Bu cuma 11+0 iken gidicem. Erken mi ki?Genelde herkes 12.haftada girmiş...

ay çok özledimm senii numaranı özelden at ebrum yaa sınavım güzel geçti kızımla gittik..bu arada isim bulduk ama bakalım inş.olur..

:)))) tamam canımmm...
inşallahh geçersin bu yıl okulu..yoksa seneye halini düşünemıyorum

slm kızlar herkes nasıl bakalım bayadır girmedim siteye umarım herkes çok iyidir.
Ben sonunda sınavları bitirdim şimdi temizliğe başladım temizlikte bitince oğluşumla bol bol keyif yapcam.Tabi artık burayada daha sık gelebilcem sonunda hepinizi çok özledim tek tek öpüldünüzzz

slm kızlar uzun suredır gırmıyordum ne var ne yok doğumlar yaklaşmışşşş hadı allah bı avazda kurtarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…