17+2 :79::87::87:
canım benimm nerdesinn yaa baya merak ettim seni edoşa dedim msj atayım dedi..numaranı istedimm sorum öyle verm dedi...maşallah paşamıza canımAYBENCİM__ EDACIM maşallahh çok güzel görünüyor bebişler...Allah nazarlardan saklasın..
eşimi işe yolladım, biraz sizlerle takılayım dedım ama kımse yok..dün akşam hiç geçmeyecek sandım..çok kötü bi akşam geçirdim..
edacım msj atmış...biraz sancım vardı; akşam yemeğinden sonra uyuyakalmışım..geç gördüm msjı..saat 12 ye geliyodu cvp yazdım tekrar yattım..sözde çok uykum vardı..yattım ama o da ne ; bir mide yanması, bir bulantı, sölemesi ayıp bide cır cır olmuşum..çok kötü bişey yaaa...neyse eşim uyudu ohhhhhh...ben banyonun kapısını aşındırdım..ve sonunda kustum..oturma odasına geçtim, ağlaya ağlaya canım çıktı...( ben kusunca öyle oluyorum nedense)
uyumaya çalışıyorum ama yok; bi taraftan üşüyorum, sım sıkı örttüm üstümü, 4_5 kez uyandım cır cır olduğum için, uyuyamadım bi türlü ..hep saate baktım, biraz daha ilerlemiş olsun diye...sabahı zor ettim anlayacağınız...inşallah bu akşam öyle olmaz(
şuan midem çok kötü, izin bana yaramadı heralde..çalışırken daha iyiydim valla :)
haaaaaaa bu arada bak söylemeyi unuttum.dün kontrolüm vardı.oğluşum gayet iyiymiş..kılosu 3200 olmuş. doğumun nasıl olacağıyla ilgili son ana kadar bişey belli olmaz dedi..son haftada çatı muayenesi yapacakmış, bebeğin durumuna bakacakmış..kontrollerim haftaya düştü artık..haftaya tekrar gitcem..ben normal istiyorum ; inşallah bi aksilik çıkmaz:26:
neyse çok konuştum :) hepinizi öpüyorumm..bebişlere iyi bakın..
AYBENCİM__ EDACIM maşallahh çok güzel görünüyor bebişler...Allah nazarlardan saklasın..
eşimi işe yolladım, biraz sizlerle takılayım dedım ama kımse yok..dün akşam hiç geçmeyecek sandım..çok kötü bi akşam geçirdim..
edacım msj atmış...biraz sancım vardı; akşam yemeğinden sonra uyuyakalmışım..geç gördüm msjı..saat 12 ye geliyodu cvp yazdım tekrar yattım..sözde çok uykum vardı..yattım ama o da ne ; bir mide yanması, bir bulantı, sölemesi ayıp bide cır cır olmuşum..çok kötü bişey yaaa...neyse eşim uyudu ohhhhhh...ben banyonun kapısını aşındırdım..ve sonunda kustum..oturma odasına geçtim, ağlaya ağlaya canım çıktı...( ben kusunca öyle oluyorum nedense)
uyumaya çalışıyorum ama yok; bi taraftan üşüyorum, sım sıkı örttüm üstümü, 4_5 kez uyandım cır cır olduğum için, uyuyamadım bi türlü ..hep saate baktım, biraz daha ilerlemiş olsun diye...sabahı zor ettim anlayacağınız...inşallah bu akşam öyle olmaz(
şuan midem çok kötü, izin bana yaramadı heralde..çalışırken daha iyiydim valla :)
haaaaaaa bu arada bak söylemeyi unuttum.dün kontrolüm vardı.oğluşum gayet iyiymiş..kılosu 3200 olmuş. doğumun nasıl olacağıyla ilgili son ana kadar bişey belli olmaz dedi..son haftada çatı muayenesi yapacakmış, bebeğin durumuna bakacakmış..kontrollerim haftaya düştü artık..haftaya tekrar gitcem..ben normal istiyorum ; inşallah bi aksilik çıkmaz:26:
canım benimm nerdesinn yaa baya merak ettim seni edoşa dedim msj atayım dedi..numaranı istedimm sorum öyle verm dedi...maşallah paşamıza canımAyrıca dün bende çok kötüydüm öldüm öldüm dirildim resmen sol kasığım çok kötüydü her an acaba erken doğummu diye afalladım o sırada bende uyuya kalmışım...boll boll dinlen ebrucum valla...ele geçmez artık...bebişte olduktan sonra bi izne ayrılım bende dinlenecem ama ele geçerse bide cırcırın için muz ye canım tutar o..mide bulantıları problemi bende de var mayalı şeylet tüketme...ayağının altına yastık koy yat..çok çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum seni
Aybenn---edoşş maşşşallahh anam o ne göbişler yiriimmm ben onlarıı rabbimm esirgesinn işallahhh
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr çok açımmmm hepinizi yiyebilirim tostum gelenekadar
Ebrucum çooook geçmiş olsun tatlım bende senin mesajını bu sabah gördüm uyku saatlerimizi denk getiremedikçok dikkat et tatlım kendine az kaldı paşamızın doğmasına bütün sıkıntıların bitecek hayırlısıyla
Gülooo benim göbeğim burnuma deyecek galiba çok hızlı büyüyor gözüm korkuyor allahtan dediğin gibi diğer taraflarım aynı hızla büyümüyor kabus olurdu bacım
Sedoşum sanada geçmiş olsun ayrıca teşekkür ederim
Gııız aybenimm özledim+açım bi lokmada yutuveririm senide pıtırcığınıda
Eki Görüntüle 198619 Eki Görüntüle 198615
kızlarr.buda bizim 16+3 lük halimiz....
artık hareketlerini bile hissediyorum.çok fingirdek çook
AYBENCİM__ EDACIM maşallahh çok güzel görünüyor bebişler...Allah nazarlardan saklasın..
meraba arkadaşlar sizlerle yaklaşık 1 ay önce tanışmıştık. Beni hatırladınız mı bilmem.. Hani kadın doğum hemşi,resiyim elimden geldiğince yardımcı olurum demiştim. Maalesef o zmanlardan sonra bu topiğe hiç uğrayamadım doğrusunu söylemek gerekirse uğramadım. Içim yanarkende uğrayamazdım. üzülerek söylemek isterim ki ben 3 hafta önce bebeğimi kaybettim. Allahım bu yolculukta sizlerin yanınızda olsun.rabbim hepinize evlatlarınızı sağlıkla kucakğınıza almayı nasip etsin... Kendinize dikkat edin
gizem cim seni hatırladım. çok üzüldüm ya.allah sabır versin. Ben senin kadar yaşamasamda az çok anlayabiliyorum seni. Bende ilk hamileliğimde kürtaj olmuştum.boş gebelikti daha bebek oluşmamıştı. Ama çok acı. Senin durumun daha acı allah sbır versin yaaa. Başka topikte yazdıklarınıda okudum. Ağlattın beni resmen. Ne diyim yaa ne desem boş biliyorum. çok dikkat et kendine canım yaaa.....
kader kısmet meselesi... Allahın dediğine karşı gelemiyosun... ama şimdi daha iyiyim en azından kızımın melek olduğunu beni heran izlediğini biliyorum... benim için bundan güzel bişey var mı. kızım bir melek... tabi bizde ona yaraşır anne baba olmak için çabalıyoruz. umarım alnımızın akıyla geçeriz bu sınavı... yenisi mutlaka nasip olacak.. kızım kardeşlerini yollucak... sana bişey söyliyeyim mi ilk defa bu kadar rahat yazdım. ilk defa gözümden yaşlar süzülmedi. kızımın varlığının içimi ısıttığını daha iyi anladım bugün...
Sizlerde kendinize dikkat edin...
kader kısmet meselesi... Allahın dediğine karşı gelemiyosun... ama şimdi daha iyiyim en azından kızımın melek olduğunu beni heran izlediğini biliyorum... benim için bundan güzel bişey var mı. kızım bir melek... tabi bizde ona yaraşır anne baba olmak için çabalıyoruz. umarım alnımızın akıyla geçeriz bu sınavı... yenisi mutlaka nasip olacak.. kızım kardeşlerini yollucak... sana bişey söyliyeyim mi ilk defa bu kadar rahat yazdım. ilk defa gözümden yaşlar süzülmedi. kızımın varlığının içimi ısıttığını daha iyi anladım bugün...
Sizlerde kendinize dikkat edin...
canım benim allah sabır versn böyle düşünmene çok sevindim...o seni mutlaka görüyordur sen kuşkusuz ol..rabbim geride kalanları esirgesn..dünyada yeri yokmuş demek kalıyor..işallah en kısa zamanda yeniden kalbin 2 kişilik atar dualarım seninle canım
amin canım... Güzel dileklere ihtiyacım vardı. Biliyorum ki yaptığım ya da yapmadığım bişeyden kaynaklı değil enazından kendimi suçlamıyorum. Doktorum tamamen tesadüf dedi.. Bir daha olması çok düşük dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?