Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ızlarrrr...biz geldikkk doktor amcamıza gittikkk..en sn biz girdik gene..doktorum içeri girer girmez güldü..kaç kilo aldın bakalım dedi aaa sizde dedim..her gelmeme psikolojim bozuluyo dedm...neyse tartmadan ultrasona verdi bizii..suyumuz çok iiyiymiş..erken doğum riskim yokmuş ama 1 2 hafta erken gelebilir..normal doğum için hiçbir problem gözükmüyor dedi..aranız nasl bakalım dedi ana kız :)) eşim ben güldük o srıada anlaşamıyorlar dedi çok hareketli kızımız dedi doktorumuzda güldü..sonra 1550 gram 38 cm olmuş minnik kızım..maşallah herşeyi çok ii dedi.yüzünü göstermiyo annesii yüz görümlülüğü istiyo dedi:)) bi kaçdefa karnıma vurdu ama nafile dirsekleri..ağzı allahımm bi 2 dk daha diyorum doktoraa hadi bakalım fazlası zarar hasret giderdiniz 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 kilo almışım fazla buldu herşey kısıtlandı bi dahaki gitmeme aynı kilomu istedi..bizden bu kadar kızlar...

Maşallah canım kızına...Kilolarla sana da maşallah annesi...Olsun üzülme canım...Yüzünü göstermezse göstermesin...Benim sıpa da hiç göstermedi...Yalnız dr. yarı yüzünü 1 defalığına saniyelik yakaladı ve renkli fotoğrafını çekmişti...2 hafta sonra doğduğunda aynı yüz ve el hareketiyle gördüm oğlumu...Belkide annesi son haftalara saklıyordur senin zilli de...

daha önce gösterdi bu defa yüz görümlüğü istedi kızım..zaman geçsin istiyorm dilekcim yaa bi an önce alayım kucağıma kokusunu çekeyim istiyorum

slm eveeeeeet yine kimseler yok nasılsınız hatunlar

maşşallah sedacım ikinizede kiloyu hiç takma kafana sora verirsin sağlık olsunda önemli olan ozilli kızın kendini doğuma saklıyo demekki yüzünü göstermemesi normal canım nazlanıyo göstermiyo kendini aferim ona
buarada sedacım kaç kilosun:26:

Slm kızlarrrrrrr kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin

günaydın kızlar...sabah sabah ağlama krizine girdim..moralim çok bozuk((
haziran annelerinden bi arkadaşımız bebeğini kaybetti..kordon dolanmasından...ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum..öyleee ağlıyorum dakıkalardır, sakınleşemiyorum
12 gündür kontrole gidemiyorum...doktorum hastaneden ayrıldı ,anlaşamamış hastaneyle, antalyada bi medikal hastane varmış sanırım, orayla anlaşmış, antalyaya gidiyormuş((
doğumuma 2 hafta kaldı ve doktorum gitti bu duruma da moralim bozuluyor..bugun kontrolüm var..devlet hastanesinde bi doktor önerdiler, o doktora randevu aldık, eşim bugun götürcek 13:30 da randevum..inşallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar...nolur dua edin, yavruma sağ salim kavuşayım...

üzülme canım benim okuyunca bende çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo Rabbimin bileceği bişey kimseyi böle sınava çekmesin inş.
sende şimdi üzülüp bebişide üzme hayırlısıyla gelecek bebişler inş.

Canım üzülme...Allah büyüktür ve vardır bir bildiği...Çok üzücü bir durum ama sende bebişini üzme...Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

haklısınız kızlar elden bişey gelmiyor malesef ama çok etkılendım...
bu arada doktordan geldik daha şimdi..büyük bir hayal kırıklığı ile geldim
doktorun yanına girdik eşimle...durumu izah ettik..şu hastaneye gidiyoduk doktorumuz ayrıldı ordan sizi tavsiye ettiler falan filan diye.....neyse; en son ne zaman gittin dedi.2 hafta önce dedım, bebek kaç kıloydu dedi.3200 dedım.ağrın falan varmı dedı.yok dedım.nst istedi.yaptırdım geldim.baktı .sancın falan yok, haftaya bi daha gel dedı.işte bu kadar.
(ben bu muayeneden bişey anlamadım.... )
ben ultrasona girmek istiyorum dedım...burda yok dedı.cihazlar bozukmuş...saçmalığa bak..soru sorarak muayene mi yapılır ya, bebeğin suyuna bakarsın, kılosuna bakarsın dimi ama?? çatı muayenesinden bahsediyo arkadaşlar , benim çatım musaitmi değil mi normal doğuma daha onu bile bilmiyorum ben...offf..işte canım sıkıldı böyle olunca; çıktık geldik eve.yarına özel hastaneye gidicem tekrar...hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Canım devlet hastaneleri böyle işte...İlgi falan bekleme hiç...Ben devlet hastanesine gitmedim ama yinede devlet hastanesinde doğumum oldu...Yalnız hakkını yemeyeyim ebeler çok iyiydi...İçinin rahat etmesi için ya özel dr. ya da özel hastaneye gideceksin...

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba...
saat şu an 02:06 ve ben yine ayaktayım..çok gazlı bir bebişim var..uykuya hasret kaldım.
öncelikle Rabbim isteyen tüm kadınlara bu duyguyu tattırsın..doğumumu haber alıp güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum..hamiş olanlara sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
valla kızlar uzun uzun doğum hikayemi yazmak isterdim ama inanın mümkün değil..gece uykumuz yok.gündüzleri iyi ama o zamanda ben ev işleriyle helak oluyorum.annemler doğuma geldiler ama 1 hafta sonra döndüler.yalnız olunca 2 çocuk,koca,ev işleri baya zorlanıyorum..hamileyken aldığım 14 kiloyu verdim,eskisinden bile daha iyiyim.ameliyat olmama rağmen hiç yatmadım.bebeğimiz çok iyi maşallah,21 günlük olmuşuz bile..tek derdimiz gaz sancımız o da inşaallah çabucak geçer.9 ay nasıl geçti anlamadım valla.ama bugünlerin tadını çıkarın,dışarı çıktıktan sonra başlıyor asıl macera.
şimdilik aklıma gelenler bunlar,sorularınız olursa yazın,fırsat bulurda girebilirsem cevap yazarım.beni mazur görün kızlar.hepinizi çok özledim,çokk seviyorum bunu bilin.
tek tek hepinizi öpüyorum..nazo

amanda amann; kimler gelmiş...hoşgeldin nazan abla
maşallah 21 gün oldu demek doğum yapalı..daha dün gibi haberi aldığımız....
çok çabukta kıloları vermişsin..inşallah bende öyle olurum, 20 kılo aldım.doğumuma 11 gün falan kaldı hayırlısıyla...şimdiden geceleri uyku falan kalmadı, doğum sonrasına antreman yapıyoruz oğlumla..çok baskı yapıyor uyutmuyo..doğsada bi rahatlasam diyorum ama ozamanda başka telaşlar başlıyor desene.... kendine iyi bak...arayı çok açma; gir ara sıra..öptümmm çok çokk

Kız özledik seni vallah...Hani paşanın fotoğrafı bali onu koysaydın...Birdakine bekliyorum ona göre...Yazdıklarına göre doğumun iyi geçmiş...Hemen kalkmışın ayağıya...Sevindim...Kızın nasıl...Kardeşine yakınlaşması ne durumda...

Canım bende doğumuma 2 hafta kala uyku muyku kalmamıştı...Oyuyabilmek için elimde yastık ve yerde sürükleyerek götürdüğüm yorganımla odadan odaya geziyordum ama nafile...

Günaydın kızlar
Nasılız

Harikasınız kızlar...

HERKEZEEEEEEE SELAMLARRR
NASILSINIZ GÜZELLER BEN BİRAZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM VEEEEEEEEEEEEEEEE KIZIM OLUYO ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME GÖNLÜME GÖRE VERDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…